Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Експрес доставка вантажів з Китаю

У діловому світі час є найдорожчим товаром, тому так високо цінується підприємцями. Особливо це важливо при здійсненні доставки вантажів, в якій би точці планети вони не знаходилися. Ділові зв'язки Китаю і всього світу, а також величезна кількість товарів зробили цю унікальну країну справжньою Меккою покупок. І цілком природно, що експрес доставка з Китаю вантажів стала однією з найбільш затребуваних послуг на ринку вантажоперевезень.

Асоціація ділового співробітництва «Відкритий Китай» здійснює не тільки морські контейнерні перевезення з Китаю , А й готова відправити вантаж клієнту будь-яким іншим зручним для нього способом. Наш досвід і знання міжнародних правил перевезення сприяють швидкій і якісній доставці всіляких товарів з Піднебесної. Навіть нестандартний або негабаритний вантаж не представляє для нас складнощів.

авіадоставка вантажів також входить в число наших послуг. Ділові зв'язки, напрацьовані в аеропортах Китаю, Москви і Санкт-Петербурга сприяють високій швидкості оформлення і передачі вантажу до відправки. Звичайно, багато що залежить і від характеру вантажу, його габаритів і вартості, але якщо терміновість доставки понад усе, то авіадоставка немає рівних.

Найчастіше, експрес доставка з Китаю затребувана під час і відразу після проведення великих міжнародних ярмарків в КНР. Багато компаній прагнуть отримати для детального ознайомлення ті чи інші зразки товарів, тому доставка зразків з Китаю є пріоритетною для багатьох.

Але не варто забувати, що при відправці вантажів з КНР, вони перетинають кордон, а значить потрапляють під певні митні процедури, здатні затримати товар, що вкрай небажано для бізнесу. Асоціація ділового співробітництва «Відкритий Китай» здійснює супровід митного оформлення будь-яких вантажів на території КНР, роблячи свою роботу професійно і швидко.

З нами не буде проблем з часом експрес доставки з Китаю всіляких зразків товарів, оскільки ще на стадії їх відбору ми потурбуємося про всі необхідні документи. Це стосується не тільки вимог митних органів КНР, але і країн СНД. Ми також пропонуємо доставку зразків «від дверей до дверей», що робить наші послуги ще більш зручними для клієнтів.

Розрахунок вартості доставки вантажу з Китаю

Ціна доставки 0.00 $

(У вартість входить доставка, митниця, послуги)

* Розрахунок вартості носить орієнтовний характер. Для точного розрахунку заповніть заявку.

Новости