Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В ОАЕ з дитиною. Джип - сафарі: чи варто їхати?

  1. Джип-сафарі в Еміратах з дитиною
  2. Джип Сафарі в Дубаї

Шикарна екскурсія джип-сафарі Шикарна екскурсія джип-сафарі. Море адреналіну, яскравих вражень, емоцій. Ця екскурсія - незабутня пригода в пустелі, вона улюблена більшістю туристів. І кожен раз, прильоту в ОАЕ, багато мандрівники, трохи відпочивши і зробивши необхідні покупки, в один з хороших днів відправляються в пустелю.
Що ж так тягне нас в піски, адже ми ж не діти пустелі, як араби? Чи варто брати з собою дітей і як зробити пригода для всієї родини найбільш комфортним? Зараз ми про це і розповімо.

Ось такі звучать відгуки наших туристів: «Цікаво, захоплююче! Чудово, нам все сподобалося - і катання на великих джипах марки Toyota і Lexus, і вечеря в селі! »

До пустелі добираються зазвичай близько години, з заїздом в магазинчик, де запропонують купити спеціальні хустки на голову, що захищають від піску. Часто туристи від хусток відмовляються, тому що, на думку багатьох, це невиправдано дорого. Також можуть завезти в продуктовий магазинчик (пляшечку з водою краще заздалегідь взяти з собою, а краще дві - і попити, і вмитися, про всяк випадок). Ці магазини зазвичай місце збору всіх машин, так як своїх пасажирів водії забирають прямо від готелів.

У пустелі водії спускають шини - це необхідно для їзди по пісках, в цей час туристи можуть пофотографуватися. Також в пустелі можуть робити знімки професійні фотографи, альбом потім можна викупити. Ціну краще уточнити на місці, так як грошовий курс весь час змінюється. Наші туристи за альбом віддавали в межах однієї тисячі рублів.

Потім починається найцікавіша частина програми - екстремальне катання по піщаних пагорбах на швидкості Потім починається найцікавіша частина програми - екстремальне катання по піщаних пагорбах на швидкості. Причому під вереск, крики і гучну арабську музику. Відчуття непередавані, буває страх і захват одночасно. У шаленій гонці по пустелі, з розворотами, підйомами та спусками проходить приблизно годину. Потім туристів випускають на волю вільну трохи відпочити (все одно ніхто не втече - нікуди, колом пустеля). Дають покататися - іноді на квадроциклах, іноді на дошках з барханів. Зазвичай водії люблять фотографуватися з туристами, ще захід можна сфотографувати з висоти який-небудь дюни або просто їм помилуватися.

Залежно від сезону, якщо в пустелі в цей час темніє рано, то фото робиться перед запаморочливої, з трюками, гонкою.
Деякі любителі екстриму домовляються з водієм і, поки всі відпочивають, розважаються або фотографуються, катаються на пару зі своїм водієм, попросивши показати максимум, на що він і його машина здатні. Зазвичай це хтось із чоловіків, а домовитися можна доларів за двадцять.

Потім всіх везуть в стилізовану бедуїнське село - обгороджене місце серед пустелі, з верблюдами, соколами, обслуговуючим персоналом, серед якого трапляються російсько-українські жінки, килимами і столиками, шатрами, сценою.


Туристів там чекає катання на верблюдах, шоу з танцем живота, вечеря, переодягання і фото в арабському одязі.

Правда, кілька років тому верблюди були якісь худі, і туристи їх пожаліли, кататися не пішли. Перевдягання в національний одяг всім сподобалося, вечеря теж, ще можна було зробити татуювання хною.
У селі в одному наметі роздають напої, в іншому закуски, в третьому роблять татуювання, в четвертому можна покурити кальян. Поки все ходять до наметів, на вулиці в цей час роблять шашлики. Після того, як будуть готові шашлики (приблизно через годину), починається саме веселощі. На великій круглій сцені показують різні номери - вогняне шоу, танець живота, танець з хустками і багато іншого. Туристи насолоджуються смачним шашликом і одночасно дивляться шоу. Атмосфера чарівна - танці живота під зоряним небом, музика, і все це приправлено смачним і рясним вечерею і позитивними емоціями. чудовий

.

До речі, про вечерю До речі, про вечерю. Він ситний, дуже рясний. Шашлики, барбекю, соуси і приправи, салати, фрукти. Тільки доведеться постояти в черзі, щоб все це накласти на блюдо (на вибір). Напої теж на вибір - кола, пепсі, вода і т.д. Спиртне за окрему плату. Наші туристи хотіли взяти пиво, але відмовилася - потім сказали, що невиправдано дорого.


Ближче до ночі всіх туристів, які втомилися від розваг, закохалися в пустелю і дуже задоволених, розвозять на джипах до готелів.


Екскурсію джип-сафарі можна купити практично скрізь - готелі пропонують, екскурсійні агентства і навіть таксисти (нелегально).

Ціни на екскурсії у різних агентств від 50 до 75 $, дитячий квиток коштуватиме приблизно 35 $.

Щоб поїздка пройшла якомога вдаліше:

  • Візьміть з собою гроші - домовитися з водієм, купити щось з продуктів в магазинчику, спиртне в селі. Катання на квадроциклі теж може бути за окрему плату;
  • Перед поїздкою краще випити таблетку від заколисування або надіти спеціальні браслети. Взяти з собою воду не тільки для пиття, але і для вмивання - хіба мало, знадобиться сполоснути обличчя. У поїздках деяких туристів дуже сильно заколисує, може дійти до нудоти;
  • Одяг для екскурсії найбільше підходить спортивна або щось на зразок цього;
  • Якщо запропонують екскурсію з ночівлею (постіль, багаття, сніданок), то потрібно враховувати, що навіть в квітні, наприклад, буде дуже жарко і коли сонце встане, в пустелі можна «зажаритися». А взимку - дуже холодно. Так що краще брати екскурсію без ночівлі;
  • Також потрібно враховувати пору року при поїздці в пустелю. У зимові місяці потрібні будуть куртки і шапки, рукавички, термобілизна під низ брюк - ввечері в пустелі дуже холодно, взимку температура може опускатися до 1-2 градусів. Для джип-сафарі краще вибрати не зиму або літо (влітку там взагалі неможливо через спеку), а осінь або весну.

Джип-сафарі в Еміратах з дитиною

Якщо ви хочете взяти з собою в цю поїздку дитини, то краще за все об'єднатися з декількома сім'ями (теж їдуть з дітьми) і відкупити машину тільки для себе. Тоді вам не треба буде ні про що турбуватися: машина буде повністю у вашому розпорядженні. Можна домовитися з водієм про швидкість, про те, щоб не було вже дуже екстремальних трюків. Можна не їхати потім в село, а повернутися в готель - хоча, на думку туристів, екскурсія без поїздки в село не зовсім повноцінна. У вас буде впевненість, що можна повернутися в будь-який момент. Тільки потрібно ці моменти (швидкість, трюки, повернення за бажанням) обговорити з іншими батьками теж.

На цій екскурсії гіда немає, тільки водії. Зазвичай жоден з них не знає російської мови, деякі погано знають англійську. Так що приготуйтеся ще спілкуватися жестами - про всяк випадок.

Чому найкраще викупити місця в машині кільком сім'ям з дітьми? Наші дорослі туристи, які вирушали в пустелю на джип-сафарі, стикалися з такою ситуацією: мандрівники, які сидять в машині, хотіли екстриму, а мама з 6-річною дитиною весь час кричала, щоб зменшили швидкість, і не було крутих спусків і поворотів. А так у всіх будуть однакові цілі і вимоги до поїздки.

У машині 6 місць для пасажирів, так що потрібно буде розраховувати на це кількість людей У машині 6 місць для пасажирів, так що потрібно буде розраховувати на це кількість людей. Також краще надягти дитині браслетики від заколисування, запастися водою і продумати одяг в залежності від сезону.

І, звичайно ж, врахувати характер своєї дитини - є безстрашні і активні діти, а є вразливі ранимі дітлахи, яких легко налякати. Тому відгуки про таку екскурсії з дітьми дуже різні - у когось дитині дуже сподобалося, а у кого-то дитина була, м'яко кажучи, не в захваті.

Ну а дорослим - дорослим, якщо немає проблем з укачиванием, джип-сафарі запам'ятається як чудова пригода, заради якого варто було приїхати в Арабські Емірати. Як і заради сонця, моря, краси, смачних страв, шопінгу і чудового сервісу - всього, чим багата ця східна, майже що казкова країна.

Джип Сафарі в Дубаї


Читайте ще:

Dubai Parks & Resorts - щасливі сімейні пригоди
Що почому в ОАЕ. Ціни в Арабських Еміратах
Що можна і що не можна в Арабських Еміратах. Правила поведінки для туристів
ОАЕ - все найцікавіше про цю країну
Продаж і розпивання алкоголю в ОАЕ. Точки продажу алкоголю
Що купити в Арабських Еміратах для себе і своєї сім'ї
Як користуватися метро в Дубаї (ОАЕ)
В ОАЕ з дитиною. В якому місяці краще їхати в Арабські Емірати?
В ОАЕ з дитиною. В який емірат їхати? Плюси і мінуси.
В ОАЕ з дитиною. Які речі взяти з собою
В ОАЕ з дитиною. Чим зайнятися в готелі
В ОАЕ з дитиною. Дубай Молл - шопінг для мам і тат, а також розваги для дітей
В ОАЕ з дитиною. Джип - сафарі: чи варто їхати?
В ОАЕ з дитиною. Аквапарки для всієї родини
В ОАЕ з дитиною. Ferrari World Abu Dhabi - Світ Феррарі в Абу - Дабі
В ОАЕ з дитиною. Леголенд Дубая- захоплюючі пригоди в країні конструкторів
В ОАЕ з дитиною. Відчуйте себе супергероями в новому парку IMG Worlds of Adventure
Готелі Аджмана - спокійний східний відпочинок з усіма зручностями і місцевою гостинністю

Що ж так тягне нас в піски, адже ми ж не діти пустелі, як араби?
Чи варто брати з собою дітей і як зробити пригода для всієї родини найбільш комфортним?
Чому найкраще викупити місця в машині кільком сім'ям з дітьми?
В якому місяці краще їхати в Арабські Емірати?
В який емірат їхати?
Джип - сафарі: чи варто їхати?

Новости