Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сафарі на джипах по пустелі в Дубаї. Екскурсія Пустельне Сафарі

  1. Сафарі в Дубайський пустельний заповідник з вечерею в таборі бедуїнів
  2. Пустельне сафарі з вечерею і поданням
  3. Сафарі на джипах з Дубай з барбекю в таборі бедуїнів

Побувати в Еміратах і не відвідати сафарі по пустелі? Додайте адреналін і незвичайності до своєї поїздки, зробите сафарі по пустелі з одним з турів. Піщані сафарі - це відмінна можливість зануритися на кілька годин в життя бедуїнів, насолодитеся неповторними пейзажами піщаних дюн, тварин, нечисленних тварин, що мешкають в пустелі, побачити традиційні танці та покуштувати традиційної їжі, а також багато інших цікавих і незабутніх пустельних пригод!

Деякі тури і сафарі на джипах в Дубаї, запропоновані нижче доступні на декількох мовах, в тому числі і російською.

  • При покупці онлайн ваучер можна використовувати з телефону або роздрукувати.
  • Ціни вказані в USD.

Сафарі в Дубайський пустельний заповідник з вечерею в таборі бедуїнів

Побувати в Еміратах і не відвідати сафарі по пустелі
  • Тривалість екскурсії: 7 годин.
  • Квиток: миттєве підтвердження.
  • Що включено: збір з готелю на мінівені з кондиціонером, частина грошей від вартості буде пожертвувана заповіднику.
  • Гід: російськомовний.
  • Вартість туру: 163.46 $.

Тур дозволить вам повернутися в минуле і відчути Дубай, яким він був 50 років тому. Професійний гід буде супроводжувати вас протягом всього туру та познайомить з цікавими фактами і історією. Відчути атмосферу минулих років допоможуть ленд ровери 1950 х років. Ці машини широко використовувалися в 1950 х років в Арабських Еміратах, а тепер, є частиною історії і найкращим транспортним засобом відчути автентичність пустелі і побачити тварин. Зупиніться в таборі бедуїнів, освітленому традиційними лампами. Як почесним гостям вам покажуть безліч цікавих речей з життя жителів цього району - танці, музику, приготування хліба, соколине полювання, а може бажаєте зробити тату із хни, покурити кальян або прокотитися на верблюдах? Після цього ви насолодитеся вечерею під зірками. З цим туром ви по-справжньому відчуєте унікальну спадщину і історію попередніх поколінь.

Забронювати тур онлайн необхідно не менше ніж за 3 години до його скоєння. До початку туру буде вислано повідомлення електронної пошти з точним часом збору з готелю.

Купити квиток "

Пустельне сафарі з вечерею і поданням

  • Квиток: миттєве підтвердження.
  • Що включено: поїздка по пустелі, шоу, барбекю, поїздка на верблюді, кальян, чай, кава, вода, безалкогольні напої, трансфер в / з готелю.
  • Вартість туру: 62.45 $.

Збір із зазначеного вами місця, а далі приблизно 45 хвилин до самої пустелі, де ви зможете насолодитися незвичайною красою і незвичністю піщаних дюн, що міняють забарвлення залежно від часу доби. Як тільки досягнете пустелі, наступні 20-30 хвилин має бути поїздка по дюнах, яка не рекомендується для людей, які відчувають нездужання від поїздок в транспорті, також для людей з будь-якими травмами. Після цього ви направитеся в табір. У таборі вам представитися можливість покататися на верблюді, зробити татуювання їх хни, а також подивитися шоу з традиційними танцями та музикою. Також в таборі можна покататися на квадроциклах, покурити кальян, насолодитися арабською кавою, сфотографуватися з соколом. Після того як насолодитеся всім, що пропонує табір вас відвезуть назад, в вказане вами місце (готель).

Забронювати тур онлайн необхідно не менше ніж за 3 години до його скоєння. До початку туру буде вислано повідомлення електронної пошти з точним часом збору з готелю.

Купити квиток "

Сафарі на джипах з Дубай з барбекю в таборі бедуїнів

  • Квиток: миттєве підтвердження.
  • Що включено: трансфер з / в готель, поїздка на квадроциклах в таборі, відвідання ферми верблюдами, коротка поїздка на верблюді, шоу з танцями, вечеря.
  • Вартість туру: 76 $.

Екскурсія з Дубай на джипах 4x4 по пустелі з відвідуванням традиційного табору бедуїнів. Протягом екскурсії Ви відвідаєте ферму верблюдів, побачите мистецтво місцевого народу, насолодитеся вечерею (м'ясо га грилі, салати) з шоу танець живота і традиційного танцю. Також в таборі можна покататися на верблюдах або квадроциклах, покурити кальян, спробувати арабських снеків і теплих напоїв.

Забронювати тур онлайн необхідно не менше ніж за 3 години до його скоєння. До початку туру буде вислано повідомлення електронної пошти з точним часом збору з готелю.

Купити квиток "

Новости