Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштують квартири на березі Дніпра: Поділ і Оболонь

Що може бути краще квартири з видом на водоймище? До того ж, якщо до річки рукою подати, то привабливість такого житла збільшується.

Подивимося, де продаються такі квартири в Кі Єві

Гарний вид з вікна може істотно впливати на привабливість квартири і, відповідно, на її вартість. При розгляді пропозицій апартаментів в центрі столиці, стало зрозуміло, що квартири з видом на Майдан Незалежності коштують дорожче, ніж подібні в тому ж будинку, але з видом на подвір'я.

Квартири з видом на Дніпро є в багатьох київських районах: на Осокорках, Позняках, Березняках, Русанівці, Печерську, Подолі, Оболоні, Троєщині. А ось зручним підходом до річки, не кажучи вже про упорядкованій набережній, похвалитися можуть далеко не всі райони. На правому березі безсумнівно привабливим житлом поблизу Дніпра можна назвати квартири на Обол вони і Подолі. Для огляду ми брали актуальні оголошення з продажу квартир в безпосередній близькості від Дніпра на нашому порталі.

Однією з найдешевших квартир на Подолі, поруч із Поштовою площею, на даний момент, є однокімнатна квартира на першому поверсі в хрущовці за адресою вулиця Набережно-Хрещатицька, 3-А. За неї хочуть отримати 65 тисяч доларів. Розташований будинок якраз навпроти набережної в старовинному київському районі. Недоліки квартири: перший поверх, старий ремонт і вид у двір, правда, так менше чутно шум вулиці.

Недоліки квартири: перший поверх, старий ремонт і вид у двір, правда, так менше чутно шум вулиці

В цьому ж будинку продається трикімнатна квартира за 150 тисяч доларів, причому, господарі готові торгуватися. У квартирі площею 68 кв. метрів ремонт 90-х років. І це ще не висока ціна в цьому районі.

Найдорожча пропозиція поблизу - квартира площею 115 кв. метрів в царському будинку на уподобаної туристами вулиці Сагайдачного за ціною 290 тисяч доларів. Житло розташоване на останньому поверсі цегляного триповерхового будинку з ліпниною.

Вікна виходять і у двір, і на вулицю, є два балкони. Встановлено нову систему опалення і замінена проводка, є система кондиціонування. Відразу жити в квартирі не вийде - площа тільки підготовлена ​​під ремонт.

На Оболоні в привабливою близькості від Дніпра знаходяться вдома на Оболонській набережній і вулиці Прирічній. Трохи менш, але все ж привабливі і квартири в будинках по проспекту Героїв Сталінграда. Вибрати житло тут можна в новобудовах, панельних висотках і навіть закритому котеджному містечку.

Поруч з Оазисом, в будинку на проспекті Героїв Сталінграда, 2-Б, в безпосередній близькості від Московського моста, квартири пропонує забудовник. Ціни на однокімнатні квартири тут варіюються від 68 тисяч доларів до 87 тисяч доларів. Це квартири з видами на Дніпро і місто в закритому житловому комплексі з підземним паркінгом. До ціни квартири варто додати вартість ремонту, який доведеться робити майбутнім господарям.

Особливо радіти «дешевизні» не варто. Ціни на квартири великих площ з євроремонтом в клубних будинках на Оболонській набережній досягають 1,5 мільйона доларів. Хоча все відносно - в клубному будинку на Оболонській набережній, 11 є пропозиція трикімнатної квартири площею 130 кв. метрів з відмінним ремонтом за 750 тисяч доларів.

Втім, на «курортної» Оболоні можливі різні варіанти. Квартиру в хорошому стані, з чудовим видом на річку можна відшукати і за відносно прийнятними цінами.

Наприклад, трикімнатна квартира площею 90 кв. метрів з хорошим ремонтом в цегляному будинку 1987 року побудови на Прирічній, 27-Г продається за 165 тисяч доларів.

метрів з хорошим ремонтом в цегляному будинку 1987 року побудови на Прирічній, 27-Г продається за 165 тисяч доларів

Квартира з видом на Дніпро розташована на 6 поверсі. Але варто врахувати, що до метро Героїв Дніпра тут доведеться йти хвилин 15-20.

Трикімнатна квартира площею 68 кв. метрів в панельному будинку на Прирічній, 17-Г продається за 125 тисяч доларів. Хороший ремонт, вбудовані меблі і техніка додають привабливості житла.

У будинку по сусідству, на вулиці Прирічній, 17, в такому ж старому панельному будинку пропонують скромну двокімнатну квартиру площею 44 кв. метра за 77 тисяч доларів. Стан у неї житлове, але самі продавці радять зробити ремонт - в квартирі акуратно, але по-радянськи скромно.

Виходить, що ціна цієї двокімнатної квартири з яким-ніяким, але все ж ремонтом, дорівнює ціні порожній однокімнатної квартири під обробку в новому ЖК.

Як бачимо, розкид цін в залучають своїми видами і місцевістю районах дуже великий. Все залежить не тільки від стану квартири, а й статусу, на який претендують окремі житлові будинки та комплекси.

Автор: Катерина Колонович , Журналіст Domik.net
© domik.net, 2013
За матеріалами: Domik.net-нерухомість

Що може бути краще квартири з видом на водоймище?

Новости