Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оренда квартир подобово в Моршині без посередників - подобова оренда квартир в Моршині від господарів

  1. Добова оренда квартир в Моршині
  2. Де орендувати житло в Моршині?
  3. пам'ятки Моршина
  4. Як забронювати апартаменти в Моршині?
Ольга 3-кімнатний будинок під ключ без власників.

Час поїздки: 2019 січень

Відпочивали компанією 9 осіб в цьому чудовому будинку. Всім вистачило місця і було комфортно! Добродушні господарі Світлана та Володимир зустріли на вокзалі, допомогли дістатися до будинку, проконсультували з приводу лікування мінеральними водами, де краще харчуватися і що відвідати.
У будинку всі зручності, тепло, на кухні є вся посуд для приготування їжі.
РЕКОМЕНДУЮ!

Максим Затишний район, 15-20 хв від центру

Час поїздки: 2018 жовтня

Відпочивали в Моршині 10 днів в жовтні місяці. Проживання в цьому будинку нам дуже сподобалося, дуже затишна і комфортна обстановка в кімнатах. Всі фото відповідають дійсності. Господарі дуже чуйні і порядні люди. Відстань до бювету 20 хвилин помірної ходьби сприяють поліпшенню здоров'я.

лина 3-кімнатний будинок під ключ без власників.

Час поїздки до: 2016 липень

хочу почати з прекрасного відносини і розуміння господарів. ситуацію довго описувати, куди ми потрапили спочатку, але Світлана пішла на зустріч і таким чином, ми опинилися у чудових людей-Світлани та Володимира. Окреме спасибі їхньої дочки Оксани за масаж, шкода, що не встигла отримати задоволення довше))), так як вже їхали. Володимир-молодець, все робить для комфортного проживання відпочиваючих-будівництво йде на 5) .Вольер для собаки Джесі просто супер !!!))) А якщо без гумору, то все відмінно, зрозуміло, організація відпочинку відбувається за 2 хвилини. Хотілося б тільки звернутися до відпочиваючих-пам'ятайте про чистоту і цінуєте працю людей, які вклали і вкладають його для вас!

Тарас Житло в Моршині

Час поїздки до: 2016 квітня

Щойно Приїхали з відпочинку у Моршіні.Прожівалі в Чудов условиях. Чисто и охайна в будинку тепло на подвірї є Великі качелі (діти з них не злазілі). Відпочілі дуже добре. Пріїдем сюди знову.

Наталя 3-кімнатний будинок під ключ без власників.

Час поїздки до: 2016 березня

У березні відпочівалі з донькою. Зупини в пані Світлани. Хороші Господарі, входять в положення людей та допомагають в усьому что необходимо для лікування та оздоровлення. Гарна хата з усіма зручностями. Ніби и не їхала з дому. Дітям не нудно, є домашні улюбленці. Одним словом хороший відпочинок. Дякуєм !!!!

Добова оренда квартир в Моршині


Моршин відноситься до числа найвідоміших і перспективних на сьогоднішній день бальнеологічних курортів країни. Це містечко в Львівській області, оточений листяними і сосновими лісами, щорічно приваблює сотні тисяч туристів, охочих відпочити і оздоровитися.

Найбільше приїжджих в Моршині влітку і в розпал зимових свят, але курорт прекрасний у будь-який сезон, так як поправляти здоров'я можна і потрібно цілий рік. Зимовий відпочинок здатний порадувати засніженими краєвидами, спокоєм і умиротворенням. Влітку незабутні враження подарує купання в гірських озерах і річках, прогулянки по лісу і до місцевих визначних пам'ятках, а восени - збір грибів та ягід, кінні та піші екскурсії, а також рибалка.

У місті представлений широкий вибір місць розміщення - починаючи від санаторіїв ще радянського виробництва і сучасних готелів, і закінчуючи хатками і котеджами, що здаються місцевими жителями в подобову оренду. Невеликий курорт, який функціонує цілий рік, умовно розділений на 2 частини: приватний сектор в гірській місцевості і район лісопарку, де компактно розташовані оздоровчі центри і санаторії. Вибрати відповідне житло допоможе сервіс Doba.ua, де представлені як дорогі апартаменти, так і будиночки «економ» класу.

Де орендувати житло в Моршині?


Вибір району для проживання грає далеко не останню роль. Вартість житла на бальнеологічному курорті, як правило, визначається віддаленістю від бюветів - чим далі, тим дешевше, і Моршин в цьому плані не виняток. Оренда квартир далеко від санаторно-курортних комплексів в гірській місцевості обійдеться дешевше, ніж в центрі міста.


Недорого зняти житло в приватному секторі поблизу Паркової площі, в лісовій зоні на правому березі річки Березниця і в районі санаторію «Мармуровий палац» досить проблематично, так як саме тут розташовані основні мінеральні джерела. Приїжджаючи в Моршин не тільки на відпочинок, але і з метою лікування, краще вибирати стандартний курортний район міста. Хоч ціни тут і «кусаються», але бювет з мінеральною водою, і лікувально-діагностичні центри розташовані в пішій доступності.

пам'ятки Моршина


Пам'ятками, на жаль, Моршин не надто багатий, але і приїжджають сюди, як правило, щоб оздоровитися, а не з метою екскурсійного туризму. Саме тому, основною гордістю курорту є:

  • • бювети з мінеральною водою;
  • • чисте гірське повітря;
  • • чудові пейзажі околиць;
  • • міське озеро.

Так як Моршин знаходиться в Прикарпатті, приїжджим відриваються досить широкі перспективи для екскурсій. Всього за кілька годин на автомобілі можна дістатися до озера Синевир, підніжжя гори Говерла, термальних джерел Берегово та Солоних озер в с. Солотвино.


Як забронювати апартаменти в Моршині?


Сервіс Doba.ua - найкраще рішення для тих, кому необхідно забронювати житло в Моршин: однокімнатні , двокімнатні або трикімнатні квартири, будинки і номера в міні-готелях. Так як є фільтр відбору, можна чітко задати критерії для пошуку відповідного варіанту подобово житла: ціновий діапазон, район, кількість кімнат або спальних місць, вимоги, щодо наявності тих або інших меблів і побутової техніки.

За рахунок того, що Doba.ua виступає не посередником, а всього лише проміжною ланкою між потенційним наймачем і орендодавцем, ціни на житло цілком адекватні, так як не містять прихованих націнок посередників і спеціалізованих агентств.

Важливий плюс нашого ресурсу в тому, що всі оголошення на сайті в обов'язковому порядку містять детальний огляд і фото інтер'єру / екстер'єру, що дозволяють оцінити рівень комфортабельності.

Підправити здоров'я можна не тільки в Моршині, а й в Миргороді , Східниці і Трускавці , Так як на цих бальнеологічних курортах створені всі умови для гарного відпочинку та оздоровлення.

Де орендувати житло в Моршині?
Як забронювати апартаменти в Моршині?

Новости