Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Все про країну Марокко, мова, релігія, валюта, транспорт, кухня, магазин

Тури в Марокко - це неповторний відпочинок в чудовій і казковій країні

Тури в Марокко - це неповторний відпочинок в чудовій і казковій країні. Араби називають свою країну "Аль Магриб аль Акса", що в перекладі означає «країна далекого заходу», європейці - «Марокко» (по імені однієї з його давніх столиць Марракеш, що означає "червоний" або "прекрасний"), історики - " шерифське державою ", мандрівники" холодної країною з гарячим сонцем ", поети -" краєм золотого заходу ". Саме Вас з нетерпінням чекають арабські стародавні міста, такі як Рабат, Марракеш, Фес і Танжер.
Відпочинок в Марокко притягує туристів зі всього світу, адже тут Вас чекають чудові курорти і мальовничі пляжі, фешенебельні готелі, дивовижні екскурсії по історичних пам'ятках, пішохідний туризм, а також гірськолижні курорти. Це барвистий світ з казок «1001 ночі», де свіжий океанський вітерець змішує солоні запахи моря з ароматом квітів і унікальною атмосферою.
Особливу унікальність відпочинку в Марокко надає суміш протилежностей: давньої і сучасної. На вулицях зустрічаються молоді люди, які одягнені в національний костюм, а в руках тримають технічні новинки сучасного світу. І саме в Марокко Ви відпочинете в чудових готелях, які оснащені за останнім писком техніки і оформлені в найкращих національних традиціях. Також Вашій увазі буде цікаво відвідування відкритих базарів з величезним вибором прекрасних килимів, різних виробів зі шкіри та яскраві прикрасами східної культури, солодощі.
Вибравши тури в Марокко від компанії Travel Professional Group, проживаючи в курортному місті, Ви зможете відвідувати за власним бажанням найбільш екзотичні і захоплюючі екскурсійні об'єкти, які розташувалися уздовж узбережжя, неподалік від відомих курортів. Найпопулярнішим містом є Маррекеш, де розташована величезна кількість музеїв, численні пам'ятники архітектури і знамениті ринки. У центральному районі міста Ви побачите мавзолей Юсуфа бен Ташфина, мечеть Золотих яблук, а також палац Бахія. Тури в Марокко дадуть Вам можливість побачити чарівні ліси і діброви Середнього Атласу, річку Рдат, а також знамениті кінні змагання. Прилітаючи на відпочинок в Марокко, Вам просто необхідно потрапити в мечеть Хасана II в Касабланці, яка за формою нагадує корабель. Також буде захоплюючим відвідування Шеллаха. Колись тут був розташований найдавніший римський місто, який прославився неймовірними багатствами. Існує легенда про шеллахской рибі із золотою лускою, яка мешкає в чинному джерелі міста.
Слід також зазначити, що відпочинок в Марокко - це також одна з найсмачніших екзотичних кухонь. Тут на кожному кроці можна зайти в кафе або ресторан скуштувати національні страви (суп з гарбанзо і лопуха, африканські страви з крупи, баранини і овочів) і традиційні (піцу і пасту, гамбургери і бутерброди).
Марокко - це абсолютно дивовижна країна, яка подарує Вам яскраві і барвисті враження на все життя!

Новости