Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відеоспостереження в Льодовому палаці Санкт-Петербурга - приклад рекомендованих практик

Спортивні споруди створюють гігантський ринок для систем фізичної безпеки. Відомо, що чиновники з Континентальної хокейної ліги високо цінують можливості сучасних систем технічного захисту. За введенням стандарту трансляції матчів вирішили посилити заходи безпеки: по правді кажучи, необхідність зниження репутаційних і комерційних ризиків професіоналам спортивного менеджменту стала очевидною вже давно. І відеоспостереження тут відведена «флагманська» роль. Пріоритетна мета - моніторинг обстановки на трибунах.

Таким впровадженням стала домашня арена хокейного клубу СКА - Льодовий палац Санкт-Петербурга. Проект, виконаний постачальником iPera і інсталятором «Абрис-А», сміливо можна записувати в «передовий досвід щодо». До речі, ці дві компанії є постійними партнерами і мають значний досвід спільної роботи.

iPera виступила не тільки постачальником, але і проектувальником. Схожий досвід у компанії вже був: тоді мережеву систему відеоспостереження створювали на «Арені-Металург» в Магнітогорську. Об'єкт в Санкт-Петербурзі більше майже в півтора рази: місткість трибун становить 12 300 глядачів. І система відеомоніторингу повинна «накривати» весь спортивно-розважальний комплекс.

Фахівці iPera запропонували замовнику масштабируемую систему відеоспостереження, установка якої повинна була пройти в два етапи: в 2011 і 2012 роках. Апаратна частина бралася від різних виробників, а як інтегрує платформи - програмний пакет exacqVision від американської компанії Exacq. Цей проект і був впроваджений.

Цей проект і був впроваджений

Отже, що увійшло до переліку використовуваного «заліза»? В першу чергу, мережевий відеореєстратор серії iPera-Exacq власної брендової збірки з системою exacqVision «на борту». Для контролю трибун вибрали 5-мегапіксельні камери Arecont Vision. Безпека кожного сектора забезпечують два таких пристрої. У приміщеннях інсталятор встановив камери від Axis: фіксовані M3203 і M3204 і поворотні P5534. Всього - 47 камер різних моделей.

До речі, для цього ж замовника iPera зробила ще одну, більш скромну систему: в офісі хокейного клубу СКА була встановили рішення з пакету exacqVision Start і камер від компанії ACTi.

Кількість показів: 3189

компанія:

Отже, що увійшло до переліку використовуваного «заліза»?

Новости