Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Королівський палац у Мадриді: Palacio Real

  1. Туристам на замітку
  2. Погляд на Королівський Палац зсередини
  3. Надвірні споруди та флігелі
  4. Корисна інформація для відвідувачів Королівського Палацу:

Домінуючий над округою, значний палац Palacio Real і витончена площа Plaza de Oriente - одні з найприємніших і розслаблюючих околиць Мадрида. Область містить щедро відновлений Teatro Real, спокійні сади Campo del Moro і міський собор, а два непривабливих монастиря La Encarnacin і Las Descalzas Reales приховують всередині вражаючі скарби!

Туристам на замітку

Королівський Палац в Мадриді (Palacio Real de Madrid) набирає максимум очок у всіх рейтингах і є однією з головних   пам'яток Мадрида Королівський Палац в Мадриді (Palacio Real de Madrid) набирає максимум очок у всіх рейтингах і є однією з головних пам'яток Мадрида . У ньому знаходиться більше кімнат, ніж в будь-якому іншому Європейському палаці, бібліотека з однією з найбільших колекцій книг, манускриптів, карт і музичних творінь в світі, збройова кімната з неперевершеним вибором зброї часів XV століття і старше. Якщо ви знаходитесь тут в першу неділю місяця (за винятком липня і серпня) в проміжку з 11 до 14 годин можна спостерігати зміну варти зовні палацу, традицію яка нещодавно була відроджена.

У королівському палаці доступні екскурсії на різних мовах, але більш простий і розслабляючий вибір - прослухати аудіо-гіда за 4 Євро і вибрати ваш власний шлях в шикарних королівських апартаментах, збройовому музеї (Royal Armoury Museum) або придворної аптеці (Royal Pharmacy).

Відео-огляд Королівського палацу в Мадриді.

Це дасть вам більше часу на те, щоб оцінити неймовірні багатства королівського палацу: акри фламандських і іспанських гобеленів, прикраси кінця епохи Рококо, інкрустовані дорогоцінними каменями годинник і помпезні портрети монархів.
Також в палаці розміщена вражаюча виставка Galeria de Pinturas з роботами великих Веласкеса, Караваджо, Гойї та інших авторів. Крім цього палацова галерея приймає і тимчасові виставки.

Погляд на Королівський Палац зсередини

Оригінальний Королівський Палац Габсбургів згорів на Різдво 1734 року. Його реконструйована копія була відтворена за малюнками, зробленим Берніні для Лувру.

Реконструкцію провели в середині вісімнадцятого століття, з тих пір палац в Мадриді став головною королівською резиденцією аж до короля Альфонсо XIII, поки той не був відправлений у вигнання в 1931. Брат Наполеона, Джозеф Бонапарт і Герцог Веллінгтон також жили тут деякий час. Справжня королівська сім'я мешкає в значно більш скромною резиденції на західних окраїнах Мадрида, використовуючи Palacio Real тільки для прийому знатних гостей.

Тронний зал (Salon del Trono) є найбільш популярним місцем у палаці для більшості відвідувачів. Там знаходяться трони, встановлені для Хуан Карлоса і Софії, що діють монархів. Також всі відвідувачі Королівського Палацу виходять під враженням від Реконструкцію провели в середині вісімнадцятого століття, з тих пір палац в Мадриді став головною королівською резиденцією аж до короля Альфонсо XIII, поки той не був відправлений у вигнання в 1931 розкішних стель Tiepolo - гігантської фрески, прославляти Іспанію, яку автор творив коли йому було вже за сімдесят!

При відвідуванні Королівського Палацу в Мадриді, зверніть увагу також на дивну порцелянову кімнату (Sala de Porcelana) і на неймовірний східний стиль Salon de Gasparini.

Надвірні споруди та флігелі

Палацові надвірні споруди та флігелі включають нещодавно відреставрований Armeria Real, величезну кімнату, заповнену вогнепальною зброєю, мечами і бронею, з такими цікавими експонатами, як броня, яка була на Карлосі V в його кінному портреті, написаному Тітіаном в Прадо. Особливо зачаровують в Palacio Real de Madrid комплекти броні, з усіма Палацові надвірні споруди та флігелі включають нещодавно відреставрований Armeria Real, величезну кімнату, заповнену вогнепальною зброєю, мечами і бронею, з такими цікавими експонатами, як броня, яка була на Карлосі V в його кінному портреті, написаному Тітіаном в Прадо оригінальними запасними частинами та устаткуванням для коригування. Також тут знаходиться аптека вісімнадцятого століття - цікава суміш лігва алхіміків і лабораторії, чиї стіни пошматовані полками з банками, поміченими різними етикетками. Королівську бібліотеку (Biblioteca Real) зараз можна відвідати тільки за спеціальним дозволом для проведення досліджень.

А північна частина території Великого Королівського Палацу - сади Jardines de Sabatini, забезпечує тінисту прохолоду і є тим місцем в Мадриді, де зазвичай проходять всі літні концерти.

Корисна інформація для відвідувачів Королівського Палацу:

Адреса: Calle Bailén, s / n 28071 Madrid
Телефон: +34 914 54 87 00
Години роботи Королівського палацу Мадрида:
жовтень-березень: з 10:00 до 18:00;
квітень-вересень - з 10: 00-20: 00.
Королівський Палац в деякі дні не працює через проведення офіційних церемоній і прийомів високопоставлених гостей, а саме:
1 і 6 січня, 1 травня, 9 вересня, 12 жовтня, 9 листопада, 24, 25, 31 грудня.
Вартість входу:
дорослий квиток: 10 Євро;
дитячий квиток: 5 Євро.
Як дістатися:
Пішим ходом від площі Пласа Майор або площі Пуерта-дель-Соль .

Куди сходити після відвідування Королівського Палацу в Мадриді:

Королівський палац у Мадриді на мапі:

Новости