Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія в Маріїнський палац з відвідуванням Інформаційно-просвітницького парламентського центру для учнів школи №106 нашого округу

27 жовтня по запрошенню, Голови Законодавчих Зборів Санкт-Петербурга В'ячеслава Серафимовича Макарова, учні школи №106 Муніципального округу Чорна річка відвідали Маріїнський палац і Інформаційно-просвітницький парламентський центр.

Учні школи №106 побували на екскурсії в Законодавчих Зборах Санкт-Петербурга і в Інформаційно-просвітницькому парламентському центрі Законодавчих Зборів Санкт-Петербурга.

Хлопці змогли помилуватися інтер'єрами і познайомитися з історією і таємницями Маріїнського палацу, а також захоплено з інтересом розглянути експонати виставки, присвяченої розвитку парламентаризму в Санкт-Петербурзі.

Екскурсанти відвідали унікальні зали палацу, де милувалися красою внутрішнього оздоблення та архітектурних елементів, а також зробили кілька пам'ятних знімків. Неповторна і насичена історичними фактами екскурсія залишила яскраве враження, адже Маріїнський палац є не просто пам'ятником архітектури, а й має статус «політичного» палацу Санкт-Петербурга разом з Зимовим і Таврійським.

Неповторна і насичена історичними фактами екскурсія залишила яскраве враження, адже Маріїнський палац є не просто пам'ятником архітектури, а й має статус «політичного» палацу Санкт-Петербурга разом з Зимовим і Таврійським

Новости