Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія Хургада: 1001 ніч шоу від гіда Саїд Салама по Хургаді в Єгипті

  1. формування PDF
  2. Додати фотографії до місця
  3. Місця в екскурсії

Тематична екскурсія Хургада: 1001 ніч шоу від індивідуального гіда Саїд Салама по Хургаді в Єгипті з описом, фотографіями, списком відвідуваних місць, які можна подивитися на карті, порадами, що взяти з собою, докладними цінами на людину або групу, із зазначенням тривалості екскурсії. Ви можете забронювати екскурсію Хургада: 1001 ніч шоу або ж задати питання гіду, зв'язавшись з ним безпосередньо. Тематична екскурсія Хургада: 1001 ніч шоу від індивідуального гіда Саїд Салама по Хургаді в Єгипті з описом, фотографіями, списком відвідуваних місць, які можна подивитися на карті, порадами, що взяти з собою, докладними цінами на людину або групу, із зазначенням тривалості екскурсії

формування PDF

Будь ласка, виберіть орієнтацію документа


Додати відгук

Додати фотографії до місця

Інформація про екскурсію

Вашій увазі пропонується прекрасний і загадковий палац, збудований в східному стилі, який привертає увагу любителів екзотики.
Шоу «Тисяча і одна ніч» - шоу, здатне з легкістю перенести глядача з Хургади в Багдад і розповісти про сфінксів і фараонів, про Шахеризада і Синбада, про килим-літак і гареми.
До речі, веде шоу, якраз Шахеризада - точніше, дівчина, що володіє настільки ж неймовірною красою і красномовством, якими блищала свого часу і старша дочка царського візира.
Крім Шахеризада, глядачів радують національним танцем живота, чоловічим танцем з хусткою, неймовірними трюками на конях, а також по сцені простують верблюди. І немає в світі аналогів цьому ходу.
Вистава триває 3 години і супроводжується обов'язково кальяном, кава, масою фокусів і інших приємних сюрпризів.
Шоу «Тисяча і одна ніч» - це барвисте подання на арені комплексу, під час якого вам у доступній формі розкажуть історію Єгипту часів фараонів, покажуть кінні трюки. Потім на іншій арені ви побачите танець живота, національні єгипетські танці, а також знаменитий чоловічий танець з спідницею.
Також вас чекають чудова шоу «Танцюючі фонтани» - чудове шоу води і світла. Під звуки класичної музики ви насолодитеся грою бризок величезного фонтану, що переливається всіма кольорами веселки і танцюючого як балерина. Краса непередавана!

Місця в екскурсії

Шоу "Тисяча і одна ніч"

Шоу «Тисяча і одна ніч» - захоплююче шоу на давньоєгипетські і арабські мотиви. Влаштовується вечорами в східному палаці на території однойменного готелю. Шоу "1001 ніч" Розважальне шоу «Тисяча і одна ніч» - яскраве видовище, що зачаровує за участю акробатів, фокусників і народних танцюристів, яке проходить в таємничому замку. Шоу «Тисяча і одна ніч» - захоплююче шоу на давньоєгипетські і арабські мотиви

Написати повідомлення

Ваше повідомлення
відправлено

Новости