Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок з дітьми в Єгипті. Сімейні готелі в Єгипті.

  1. Готель для відпочинку з дітьми Beach Albatros SHARM 4 *, Шарм ель Шейх Рекомендуємо для сімейних...

Готель для відпочинку з дітьми Beach Albatros SHARM 4 *, Шарм ель Шейх

Рекомендуємо для сімейних пар з дітьми.

Авіа з Мінська на 7 ночей

Спокійний затишний готель з невеликими номерами. Один з кращих пляжів. Рекомендуємо для спокійного відпочинку і любителів снорклинга. Готель розташований в 18 км від аеропорту Шарм-ель-Шейха і в 10 км від знаменитого затоки Наама Бей. Готель складається з основної будівлі і комплексу бунгало. Номери готелю Beach Albatros Sharm відрізняються сучасним інтер'єром з традиційними єгипетськими елементами. У всіх номерах є міні-бар, супутникове телебачення і окрема ванна кімната. До послуг гостей готелю Beach Albatros Sharm - ресторани, бари, кафе, 2 відкритих плавальних басейни з прісною водою, дитячий басейн, фітнес-зал, парна, джакузі, масажний кабінет, аква-аеробіка, аеробіка, тенісний корт, волейбольний майданчик, настільний теніс , більярд, різні денні та вечірні заходи в розважальному центрі Sun Shine Club, танцювальні вечори, шоу-програми, бінго, вікторини, єгипетські вечора, дайвінг, водні види спорту на пляжі, обслуговування в номерах.

Сімейний готель Sindbad Aqua Resort 4 *

Сімейний готель Sindbad Aqua Resort 4 *

Готель входить в ланцюжок готелів Sindbad Club, що складається з трьох готелів, об'єднаних загальною Клубної концепцією. Особливість готелю: 3 готелі в одному, центр міста, один з кращих пляжів Хургади, повноцінний аквапарк для дорослих і дітей. Готель ексклюзивно розташований в центрі Туристичного Променада (туристична прогулянкова зона). Пляж розташований через Променад від готелю, в Sindbad Beach. Саме на території цього готелю розташований знаменитий аквапарк Sindbad.

Готель для відпочинку з дітьми Jungle Aqua Park 4 *, Єгипет

Готель для відпочинку з дітьми Jungle Aqua Park 4 *, Єгипет

Розташований в 25 хвилинах від Хургади і 20 хвилинах від аеропорту Хургади, Jungle Аквапарк пропонує всі зручності для комфортного відпочинку. Готель входить в знамениту ланцюжок PickАlbatros, що саме по собі гарантує відпочиваючим високий стандарт сервісу. Особливість цього готелю було поєднання комфортного відпочинку в готелі найвідомішою єгипетської ланцюжка Pickalbatros і сучасних водних атракціонів. Номери розташовані в бунгало, складаються з дитячої та дорослої зони, розділені перегородкою і за розміром нагадують Juniоr Suite. Готель славиться хорошим якісним харчуванням і володіє найбільшим аквапарком. Готель підходить для відпочинку людей різного віку.

ON-LINE ПІДБІР ТУРУ В ЄГИПЕТ

Єгипет з Мінська цілий рік.
Тривалість туру: 7, 9, 10, 11 і 14 ночей

Точну інформацію і ціни на цікаві для Вас дати уточнюйте у фахівців компанії. Ціни вказані в розрахункових одиницях. Оплата проводиться в BYR за курсом агентства на день оплати - курс НБ РБ.

Ціни турів вказані на двох чоловік і включають в себе:
• авіапереліт Мінськ - Хургада - Мінськ;
• трансфер аеропорт - готель - аеропорт;
• проживання в готелі;
• харчування в готелі.
Додатково оплачується: медична страховка; особисті витрати, віза по прильоту - 25 дол. на чол., екскурсії з готелю (можете замовити у гіда).

Точну інформацію і ціни на цікаві для Вас дати уточнюйте у фахівців компанії. Можливі спецпропозиції і Гарячі ціни на найближчі дати.

Рекомендуємо також тури:
ВІДПОЧИНОК В Хургаді Авіа з Мінська
ВІДПОЧИНОК В Шарм Ель Шейх Авіа з Мінська

Новости