Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Туреччині 2019 - ціни на тури «все включено»

  1. Ціни на відпочинок в Туреччині в 2019 році по місяцях
  2. Ціни на відпочинок в готелі 5 зірок «все включено»
  3. Ціни на відпочинок в готелі 4 зірок «все включено»
  4. Вартість відпочинку в Туреччині в 2019 році за популярним курортам
  5. Аланья
  6. Анталья
  7. Белек
  8. Бодрум
  9. Кемер
  10. Мармарис
  11. Сіде
  12. Фетхіє
  13. Як купити тур через інтернет

У статті розповідаємо про ціни на відпочинок в Туреччині в 2019 році по турах "все включено».

Зміст статті

Пляжний сезон у Туреччині починається в травні і закінчується в жовтні-листопаді в залежності від курорту. Найспекотніші місяці в Туреччині - це липень і серпень. Вересень і жовтень вважаються «оксамитовим» сезоном.

Примітка: Читайте докладніше коли і де краще відпочивати в Туреччині в нашому огляді « Де краще відпочивати в Туреччині в 2019 році ».

Найдорожчі місяці для відпочинку в Туреччині в 2019 році за системою «все включено» - це липень і серпень. В цей час в країну приїжджає найбільша кількість туристів.

Самим бюджетним курортом для пляжного відпочинку в Туреччині вважається Аланія . Курорт може запропонувати безліч готелів різної категорії за невисокою ціною. Недорогі тури можна купити також і в популярну Анталію .

Самим престижним і дорогим курортом для відпочинку в Туреччині вважається Белек . Курорт асоціюється з високоякісним і дорогим відпочинком: готелі в основному 4-5 * преміум-класу, обладнані за останнім словом техніки. Більшість готелів мають власні гольф-поля.

Ціни на відпочинок в Туреччині в 2019 році по місяцях

Графік зміни ціни в залежності від дня вильоту

Примітка: ціна вказана на 1-го людини

У вартість турів входить:

  • Переліт в обидва боки (туди і назад)
  • Проживання в готелі
  • Харчування по системі «all inclusive»
  • Трансфер із аеропорту
  • туристська страховка

Більшість готелів в Туреччині працюють за системою «все включено». Така система, як правило, включає багаторазове харчування, місцевий алкоголь, анімацію і користування всією інфраструктурою готелю. Тури «все включено» дозволяють значно знижувати витрати на їжу під час відпочинку.

Відносно недавно почала набирати популярність система «ультра все включено». Являє собою розширену версію «все включено»: включає рясне багаторазове харчування, імпортний алкоголь, анімацію, доступ в закриті ресторани, послуги салонів краси і багато іншого.

Ціни на відпочинок в готелі 5 зірок «все включено»

Примітка: ціна вказана на 2-х чоловік. Тур з вильотом з Москви.

Ціни на відпочинок в готелі 4 зірок «все включено»

Примітка: вартість туру вказана на 2-х чоловік. Тур з вильотом з Москви.

Вартість відпочинку в Туреччині в 2019 році за популярним курортам

Нижче ми написали коротку інформацію про популярних курортах для відпочинку в Туреччині, також вказали актуальні ціни на тури «все включено» на 2019 рік. Читайте докладніше про популярних курортах Туреччини в нашій статті « Відпочинок в Туреччині 2019 - Кращі курорти ».

Аланья

У статті розповідаємо про ціни на відпочинок в Туреччині в 2019 році по турах все включено»

Фото © Allie_Caulfield / flickr.com

Аланья - один із самих бюджетних курортів Туреччини. Невисокі ціни на тури тут відмінно поєднуються з якісним обслуговуванням в готелях. Цей курорт - великий туристичний центр з розвиненою інфраструктурою і великим вибором варіантів проведення відпочинку та дозвілля. Детальніше про курорт читайте тут .

Ціни на тури в Аланію в 2019 році «все включено»

Ми порівняли ціни на тури «все включено» в Анталію в 2019 році з травня по жовтень. Вигідніше купувати тури на травень, червень, вересень і жовтень. Найвищі ціни на тури «все включено» припадають на липень і серпень.

Примітка: ціни на тури вказані на двох з вильотом з Москви на 7-10 ночей. Харчування по системі «все включено».

  • Готель 3 * зірки - від 26 266 рублів на 2 чол. Вигідніше купувати тур в готель 3 * в травні і жовтні. З липня по вересень ціни трохи піднімаються, але в цілому не значно.
  • Готель 4 * зірки - від 28 197 рублів на 2-х чоловік. Найвищі ціни на тури в 4 * в липні. Найнижчі ціни припадають на травень. Опускатися ціни починають у вересні-жовтні.
  • Готель 5 * зірок - від 34 559 рублів на 2 осіб. Вартість турів в готелі 5 * починають рости після травня. Найдорожчі тури припадають на липень-серпень, а після ціни плавно починають знижуватися.

Дивитися всі ціни на тури

Анталья

Фото © zolakoma / flickr.com

Анталія - ​​найпопулярніший курорт для відпочинку в Туреччині. Тут ви знайдете цілодобові розваги, великий вибір готелів і розвинену туристичну інфраструктуру. Більшість пляжів при готелях відповідають високим стандартам якості і абсолютно безпечні для купання. Більше інформації про курорт тут .

Вартість відпочинку в Анталії по системі «все включено»

Також як і в Аланію, в Анталії вигідніше відпочивати в травні і в вересні-жовтні. Пік туристичного сезону припадає на липень і серпень, в цей час в Анталії найвищі ціни на тури «все включено».

Примітка: нижче вказані ціни на тури з вильотом з Москви на 7-10 ночей.

  • Готель 3 * зірки - від 30 272 руб. на 2-х чоловік. Найвигідніші ціни на тури в 3 * в травні і жовтні. Найвищі ціни на тури в липні і серпні.
  • Готель 4 * зірки - від 34 293 руб. Найнижчі ціни на тури можна знайти в травні. З червня вартість турів в готелі 4 * починає значно рости. Пік цін припадати на липень. Влітку тури в Анталію 4 * можна купити від 47-48 тис. руб.
  • Готель 5 * зірок - від 44 627 руб. Вигідніше купувати тури в готелі 5 * в вересні. Найвищі ціни на відпочинок за системою «все включено» припадають на липень і серпень. У ці місяці ціни на тури починається від 64 тис. руб. на 2-х.

Дивитися всі ціни

Белек

Фото © Sarah & Austin Houghton - flickr.com

Белек - розкішний курорт для цінителів респектабельності та бездоганного сервісу. Більшість готелів курорту орієнтовані на сімейний відпочинок з дітьми. Практично всі пляжі при готелях в Белеку нагороджені міжнародним сертифікатом якості і відповідають високим стандартам якості. Детальніше тут .

Ціни на відпочинок в Белеку в 2019 році

Белек - дорогий курорт з готелями 4-5 * зірок. У літній період ціни стрімко піднімаються і починають знижуватися у вересні. Самий бюджетний місяць для поїздки в Белек це травень.

Примітка: вартість турів «все включено» вказана на 2-х чоловік з вильотом з Москви на 7-10 ночей.

  • Готель 4 * зірки - 30 136 від руб. на двох. Найнижча ціна на тури в травні. Влітку ціни виростають, і тур «все включено» можна придбати від 43-46 тис. руб .. Після вересня ціни знижуються.
  • Готель 5 * зірок - від 43 672 руб. на двох. Травень - це найвигідніші ціни на тури «все включено» в Белеку. Влітку ціни різко піднімаються, і відпочити по туру в Белеку вийти вже від 60-65 тис. рублів. З вересні ціни починають знижуватися.

Знайти свій тур

Бодрум

Фото © Abspires40 / flickr.com

Бодрум - курорт Туреччини з яскравим нічним життям. Архітектура курорту наповнена грецьким колоритом: вузькі вулички, будинки з білого і рожевого каменю. У місцевому порту можна побачити безліч яхт. Відпочинок в Бодрумі відмінно підійде тим, хто погано переносить виснажливу спеку. Детальніше про курорт дивіться тут .

Вартість відпочинку в Бодрумі по системі «все включено»

Вигідно відпочивати в Бодрумі можна в травні і вересні. У цей час вартість турів «все включено» відносно невисока. У липні ціни на відпочинок в Бодрумі піднімаються.

Примітка: нижче вказані ціни на тури з вильотом з Москви на 7-10 ночей.

  • Готель 3 * зірки - від 30 881 руб. на 2-х чоловік. Найнижчі ціни на тури в травні і вересні. Найдорожчий місяць - це липень.
  • Готель 4 * зірки - від 35 928 руб. на 2-х чол. Дешеві тури «все включено» в готелі 4 * можна купити в вересні. У травні і червні ціни на тури також відносно невисокі. Самий витратний місяць - липень.
  • Готель 5 * зірок - від 41 745 руб. на 2-х чоловік. Влітку ціни на тури «все включено» виростають. Найвищі ціни на тури в готелі 5 * припадають на липень. Найнижче ціни на тури в травні.

Дізнатися все ціни на тури

Кемер

Фото © Arild Finne Nybø / flickr.com

Кемер - молодіжний курорт, де відмінно поєднується спокійний пляжний відпочинок з активними розвагами: дайвінг, сафарі-тур, снорклінг, серфінг і т.д. Море в Кемері прозоре і бездоганно чисте, навіть на глибині в кілька метрів видно дно. Детальніше тут .

Ціни на відпочинок «все включено» в Кемері (2019)

Влітку ціни на тури «все включено» в Кемері вище щодо цін в травні, у вересні і в жовтні.

Примітка: нижче вказані ціни на тури з вильотом з Москви на 7-10 ночей.

  • Готель 3 * зірки - від 24 233 руб. на 2-х чол. Низькі ціни на тури «все включено» можна знайти в травні, з червня ціни на тури починають рости. З вересня тури починають дешевшати.
  • Готель 4 * зірки - від 28 595 руб. на 2-х чоловік. Найвигідніші ціни на тури в травні, жовтні і вересні. Влітку ціни на тури «все включено» виростають.
  • Готель 5 * зірок - від 34 128 руб. на двох. Жовтень, вересень і травень - низькі ціни на відпочинок «все включено». Найвищі ціни на тури в липні.

Подивитися всі ціни

Мармарис

Фото © Carlo Mirante / flickr.com

Мармарис - самий європейський з турецьких курортів, розташований на березі зеленої бухти, де зустрічаються два моря. Курорт може запропонувати розвинену інфраструктуру, довгу берегову лінію і великий вибір готелів з невисокими цінами. Детальніше про курорт читайте тут .

Вартість турів «все включено» в Мармарис

У Мармарисі можна бюджетно відпочити в травні, у вересні і жовтні. З червня ціни починають рости і можуть вирости на 10-15 тис. Найдорожчі місяці для відпочинку - це липень і серпень.

Примітка: Ціни нижче вказані на тури «все включено» з Москви на 7-10 ночей.

  • Готель 3 * зірки - від 26 846 рублів на 2 осіб. Найнижчі ціни на відпочинок в готелі 3 * в жовтні. Найдорожчі тури в липні і серпні.
  • Готель 4 * зірки - від 30 948 рублів на 2 чол. З червня по липень ціни на тури в 4 * виростають і починають дешевшати в серпні-вересні. Оптимальна ціна на тури в травні, вересні та жовтні.
  • Готель 5 * зірок - від 45 164 рублів на 2 чол. Влітку ціни на тури різко зростають, найдорожчий місяць в Мармарисі - це серпень (від 70 тис. руб. на двох). Тури починаю дешевшати з вересня-жовтня.

Всі ціни на відпочинок

Сіде

Фото © Bit Boy / flickr.com

Сіде - це музей під відкритим небом. Курорт приваблює безліч туристів численними пам'ятками, музеями і відмінним пляжним відпочинком. Сіде один з курортів Туреччини, де можна відмінно відпочивати з дітьми. Детальніше про курорт можна дізнатися в нашій статті тут .

Вартість турів «все включено» в Сіде в 2019 році

Ціни на тури в Сіде піднімаються влітку. Недорого відпочити за системою «все включено» вийти в травні, вересні та жовтні. Найдорожчий місяць для відпочинку по турам в Сіде - це липень.

Примітка: ціни на тури актуальні на травень-жовтень з вильотом з Москви на 7-10 ночей.

  • Готель 3 * зірки - від 27 899 рублів на 2-х чоловік. Влітку вартість турів росте і купити тур можна від 35-37 тис. рублів. Найдешевші тури в готель 3 * в Сіде можна купити в травні.
  • Готель 4 * зірки - від 30 056 рублів на 2-х чоловік. Найнижче ціни на тури «все включено» в травні і жовтні. Найвищі ціни в липні.
  • Готель 5 * зірок - від 36 561 рублів на 2-х чоловік. Купувати тур вигідно на травень і жовтень. Влітку ціни на тури «все включено» починають рости (від 50-53 тис . руб.) і дешевшають тільки у вересні.

Подивитися всі ціни

Фетхіє

Фото © Jorge Franganillo / flickr.com

Курорт Фетхіє - відмінно підходить любителям спокійного і розміреного відпочинку. Він розташований поруч з мальовничими бухтами і горами. Багато туристів віддають перевагу не самому Фетхіє, а його околицях Олюденіз і Чалиш.

Вартість відпочинку за системою «все включено» в Фетхіє

Найнижче ціни на тури «все включено» в травні. З червня ціни на відпочинок починають підніматися.

Примітка: нижче вказані ціни відпочинку в Фетхіє з вильотом з Москви на 7-10 ночей.

  • Готель 3 * зірки - від 31 937 рублів на 2 чол.
  • Готель 4 * зірки - від 35 056 рублів на 2 чол. У червні ціни на тури починаю серйозно зростати. Найдорожчі місяці - це липень і серпень.
  • Готель 5 * зірок - від 57 781 рублів на 2 чол. Влітку ціни на тури 5 * різко зростають. Найнижча вартість туру в травні.

Дивіться всі ціни на тури

Як купити тур через інтернет

Зараз все більше людей віддають перевагу купівлі турів через інтернет. Чому? Тому що це зручно і заощаджує час: не потрібно нікуди їхати і всю інформацію (фото, відгуки, ціни і т.д.) можна отримати не виходячи з дому.

Метапоісковік - найзручніший спосіб знайти і купити тур в інтернеті. Метапоісковікі турів (такі як level.Travel , onlinetours і travelata ) Автоматично збирає інформацію у перевірених туроператорів і показують все на одній сторінці. Все, що від вас вимагається, - це відкрити сайт і вказати куди б ви хотіли поїхати, і сайт автоматично шукає найвигідніші тури.

Метапоісковікі здатний знаходити акції, знижки та спеціальні пропозиції, які швидко продаються.

Примітка: Не бійтеся, що на таких сайтах велика накрутка цін. Насправді метапоісковікі можуть дозволити собі робити маленьку націнку і при цьому заробляти багато, так як продає він багато турів.

Якщо ви не готові платити через інтернет, то Onlinetours пропонує можливість вибрати і забронювати тур на сайті, а оплатити вже безпосередньо в офісі.

Якщо ви не готові платити через інтернет, то   Onlinetours   пропонує можливість вибрати і забронювати тур на сайті, а оплатити вже безпосередньо в офісі

Корисні посилання

Чому?

Новости