Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весілля в Празі. 6 причин одружитися в Чехії

  1. Весілля в самому центрі Європи
  2. Прекрасна в будь-який час року
  3. Кращі весільні відео та фото
  4. Весільна церемонія у вузькому колі
  5. По стопах голлівудських фільмів
  6. спадщина ЮНЕСКО

Не важливо, в якій країні ви живете - в Росії, Китаї, Ізраїлі або Америці. З упевненістю можна сказати одне: сильна половина вашої пари недавно зважилася задати головне питання "Ти вийдеш за мене?". І ось вас вже закрутило у вирі предсвадебной суєти. На порядку денному ціла купа першорядних питань. Кого запрошувати на весілля, яку весільну музику вибрати? І, врешті-решт, чи грати весілля за кордоном або на домашній території? Забудьте все турботи і зламайте, нарешті, весільні стереотипи. Чому б вам не одружитися в Празі ?! І щоб не бути голослівними, пропонуємо вашій увазі кілька причин, через які варто зіграти весілля в Чехії. Не важливо, в якій країні ви живете - в Росії, Китаї, Ізраїлі або Америці

Весілля в Празі. Фотограф: Євгенія Овсянникова.

Весілля в самому центрі Європи

Побіжно глянувши на карту, ви помітите, що Прага розташувалася в самому серці Європи. Зручне географічне розташування - мрія для завзятих мандрівників. І знахідка для молодят. Адже з Праги ви можете з легкістю відправитися у весільну подорож до Німеччини, Франції, Італії або Іспанії. Чеський транспорт славиться своєю надійністю і доступними цінами. Поїздка в Берлін, Будапешт або Відень займе всього кілька годин і не вдарить по кишені. Варто відзначити, що Прага також приваблива низькими цінами на авіаквитки з Росії, Ізраїлю або Китаю.

Прекрасна в будь-який час року

Жителям Праги несказанно повезло насолоджуватися усіма чотирма порами року. Осіння Прага рясніє червоними і жовтими кронами дерев на тлі середньовічних пейзажів. Весна заповнює місто квітучою вишнею і ароматами фруктових дерев. Зима підкорює неперевершеною різдвяної атмосферою. Весілля в Празі взимку обов'язково запам'ятається вам ароматом глінтвейну і запахом кориці. Влітку в місті панує особлива розслаблена атмосфера. Городяни збираються на березі Влтави, щоб зустріти захід за келихом пінного чеського пива. Коротше кажучи, Прага хороша в будь-який час року!

Кращі весільні відео та фото

Прага може запропонувати молодятам найбільш мальовничу і романтичну обстановку для весільної церемонії. Взяти хоча б Старе місто або район Мала Страна з їх казковою архітектурою. Не дивно, що весільна відеозйомка переживає в Празі справжній бум. Кожен весільний відеооператор може тільки мріяти про приголомшливі види на місто, яких в Празі з надлишком. Кращі Весільний відеограф приїжджають в Прагу спеціально, щоб зняти черговий шедевральний весільний відеокліп. Студія Otash-uz і Отабек Джураев не виняток.

Весільна церемонія у вузькому колі

Весілля в Празі, часто, служить для закоханих приводом уникнути пишного весільного торжества будинку. Мова про десятки, а то і сотні гостей, яких потрібно неодмінно запросити чисто з ввічливості. Наприклад, весілля в Празі для ізраїльтян стає для ізраїльських пар справжнім порятунком 🙂 Весілля за кордоном - це свято для вас двох. День, коли ви святкуєте народження своєї сім'ї в колі рідних і близьких. Включаючи, звичайно ж, весільного відеограф і фотографа.

Включаючи, звичайно ж, весільного відеограф і фотографа

Весілля ізраїльтян в Празі. Фотограф: Євгенія Овсянникова. Видеограф: Отабек Джураев.

По стопах голлівудських фільмів

Прага користується популярністю не тільки серед весільних відеооператорів. Столицю Чехії давно облюбували голлівудські кінорежисери. Прага так незрівнянна на великому екрані, що навіть ніяких спецефектів не потрібно. У Празі були зняті десятки фільмів, включаючи оскароносний Амадеус Мілоша Формана і бондіану Казино Рояль. Празькому чарівності піддалися не тільки режисери, а й письменники. Дія другого тому Нічного Дозору Сергія Лук'яненка, наприклад, теж відбувається в Празі.

спадщина ЮНЕСКО

Чехія, незважаючи на свій компактний розмір, може похвалитися аж 12 об'єктами, які входять до спадщини ЮНЕСКО. Приїхавши в Прагу, обов'язково виділіть один день на відвідування Чеського Крумлова. Цей ніби іграшкове містечко підкорить ваше серце. Чеський Крумлов - ідеальне місце для зйомок предсвадебного відео або відео лав сторі.

З упевненістю можна сказати одне: сильна половина вашої пари недавно зважилася задати головне питання "Ти вийдеш за мене?
Кого запрошувати на весілля, яку весільну музику вибрати?
І, врешті-решт, чи грати весілля за кордоном або на домашній території?
Чому б вам не одружитися в Празі ?

Новости