Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вартість поїздки в Париж, ціни на готелі, квитки, віза

  1. Ціни на авіаквитки в столицю
  2. Вартість прямих рейсів
  3. Ціни на рейси з пересадками
  4. Як дістатися до Парижа з аеропорту?
  5. Кращі готелі Парижа в центрі
  6. Готель «СitizenM Paris Gare de Lyon (4 *)
  7. «Мercure Paris Centre Tour Eiffel» (4 *)
  8. Скільки коштує віза до Франції для росіян?
  9. Ціни на харчування в Парижі
  10. Що подивитися в Парижі самостійно?
  11. Скільки коштує відпочити в Парижі?

Розглянемо вартість поїздки в Париж для двох дорослих, знайдемо кращі готелі в центрі міста за доступними цінами, дізнаємося як дістатися з аеропорту, і куди сходити на екскурсію.

Якщо ви плануєте відпочинок в Парижі самостійно, виникає ряд питань, на які потрібно знайти відповіді, наприклад, вартість авіаперельоту, де зупинитися в Парижі, як заощадити на кишенькових витратах. На ці та інші питання ми допоможемо вам знайти відповіді далі в статті.

Зміст статті

Ціни на авіаквитки в столицю

Сьогодні купити квитки в Париж на літак дешево - реальність, такі рейси легко можна купити через Aviasales , Пошуковик шукає вигідні пропозиції від всіх авіакомпаній. Напрямок зі столиці Росії до столиці Франції - досить популярно, тому рейси літаків відправляються з усіх аеропортів Москви: Внуково, Домодєдово, Шереметьєво і Жуковського. На сьогоднішній день існує велика кількість компаній, які надають послуги авіаперельотів.

Головні з них:

  • Air France;
  • Turkish Airlines;
  • British Airlines;
  • KLM;
  • LOT;
  • SWISS;
  • TAP Air Portugal;
  • FLY one і інші.

Варто зазначити, що існує кілька аеропортів поблизу міста Париж, які приймають рейси:

  • Орлі,
  • Париж Бове,
  • Париж Шарль де Голль.

Вартість прямих рейсів

Ціни на авіаквитки в Париж з Москви без пересадки в обидві сторони - від 23630 рублів. Час в дорозі - 3 години 50 хвилин. Варто також відзначити, що в напрямку Москва-Париж існує тільки ранкові та денні рейси. Найпопулярніші з них - виліт о 7:50, 10:00 і 11:45. Вартість перельоту бізнес класом в обидва боки становить від 90 180 рублів

Ціни на рейси з пересадками

Крім прямих рейсів напрямки Москва-Париж існує і рейси з однією і двома пересадками. Якщо ви хочете заощадити, тоді пропозиції від авіакомпаній з 1 пересадкою - ідеальний варіант для покупки квитка на літак до Франції дешево. Зміна повітряного судна відбувається в одному з міст: Кишинів (Молдова), Рига (Латвія) або Мінськ (Білорусь). Середня вартість перельоту з однією пересадкою становить від 19900 рублів. Час в дорозі рейсу з транзитом - від 5 годин 30 хвилин.

Як дістатися до Парижа з аеропорту?

Існує кілька варіантів дістатися з аеропорту до центрального район міста. Перший з них - приміські електрички (регіональні лінії RER B). Сісти на електрички турист може на станції RER. Вартість квитка на електричку становить 825 рублів. Другий варіант - поїздка на трамваї № 7 з пересадкою в метро. Ціна поїздки становить 125 рублів.

Крім метро, ​​трамваю та електрички дістатися до центрального району міста можна на автобусі. Найпопулярніші з них: «Air France» (лінія 2,3, 4) і «Roissybus». Час у дорозі становить від 45 до 60 хвилин. Вартість повного квитка - від 10 євро до 15 євро. Крім цих маршрутних таксі до центру Парижа можна доїхати автобусами під номерами 350 і 351. Ціна квитка становить 5,7 євро.

У нічний час доби з аеропорту курсують автобуси № 143 і № 140. Ці автобуси йдуть один раз в 30 хвилин. Кінцевою станцією цього номера маршруту - Східний вокзал Парижа. Для туристів також існує спеціальний шатл «val d'Europe Airports» (VEA), який прямує за маршрутом «аеропорт Шарль де Центральна вулиця Паріжа- парк Діснейленд ».

Час у дорозі становить 45 хвилин ціна квитка - 18 євро (дорослий) і 15 євро (дитячий). Ціна поїздки залежить від відстані шляху. Таксисти «підбирають» туристів в терміналах 1, 2А, 2В, 2С, 2D, 2 Е, 2F, 3 і 2G.

Офіційне таксі, яке допоможе вам доїхати до готелю, заплативши прийнятну вартість, можна визначити за спеціальними «шашок». Досвідчені туристи рекомендують замовляти таксі заздалегідь , Або залишати заявку на трансфер при бронюванні готелю. Орієнтовна вартість такого таксі становить 3000 рублів.

Кращі готелі Парижа в центрі

Розглянемо кращі готелі в Парижі 3 зірки, торкнемося і популярні серед відпочиваючих 4 зірки, розташовані в центральній частині міста. Для пошуку дешевих готелів рекомендуємо користуватися пошуковою системою RoomGuru , Він шукає серед всіх готельних баз інтернету кращі ціни.

Якщо ви вирішили відпочити в Парижі самостійно, то можна розглянути приватне житло від господарів, такі варіанти вигідні для оренди на тривалий термін. Знайти пропозиції без посередників можна безпосередньо за допомогою Booking.com .

Готель «СitizenM Paris Gare de Lyon (4 *)

Готель «СitizenM Paris Gare de Lyon (4 *)

Сучасна будівля 4-зіркових готелю знаходиться в 12-му окрузі Парижа поблизу Ліонського ж / д-вокзалу. Новий готель був відкритий в 2007 році, тому зовнішній вигляд будівлі і внутрішній інтер'єр готелю - на вищому рівні. На вибір гостей адміністрація пропонує двомісні номери категорії стандарт - вартістю від 65 700 рублів за 7 ночей з можливістю додаткового замовлення сніданку, ціна якого 1000 рублів.

«Мercure Paris Centre Tour Eiffel» (4 *)

«Мercure Paris Centre Tour Eiffel» (4 *)

Готель знаходиться в 15-му окрузі. Будівля готелю являє собою сучасне 12-тітажное будова, виконане в сучасному стилі модерну. Всього в гостинці 405 номерів, більшість яких мають вигляд на головну пам'ятка Парижа - Ейфелеву вежу. Тріумфальна арка знаходиться в 30 хвилинах ходьби від готелю, а Марсове Поле - всього в 5-ти хвилинах.

До послуг гостей: ресторан, бар, тераси, сад, фітнес-зал, лаундж-бар. Особливість готелю - можливість розміщення з тваринами.

Так, ціна поїздки в Париж на двох за умови бронювання номера в готелі « Мercure Paris Centre Tour Eiffel »Обійдеться недорого:

  • Стандартний номер з одним двоспальним ліжком - 13200 рублів. Стандартний номер з оной двоспальним ліжком і диваном-ліжком - 14500 рублів.
  • Покращений номер з одним двоспальним ліжком - 17800 рублів.
  • Стандартний номер з двома односпальними ліжками - 15800 рублів.
  • Privilege (номер для розміщення трьох гостей) - від 18560 рублів.

Privilege (номер для розміщення трьох гостей) - від 18560 рублів

Житло в Парижі по районам

Скільки коштує віза до Франції для росіян?

Організація подорожі в Париж з Москви починається з оформлення візи і документів. Для поїздки в Париж необхідно отримати шенгенську візу категорії С, вартість якої становить 35 євро. Даний документ дає право перебувати на території Франції протягом 90 днів. Варто зазначити, що особи, які досягли 25-річчя, зобов'язані заплатити консульський збір.

Нижче наведено перелік документів, необхідних для оформлення візи категорії С:

  1. Анкета.
  2. Оригінал закордонного паспорта.
  3. Дві фотографії (3,5 × 4,5 см).
  4. Медстраховка.
  5. Авіаквиток або підтвердження броні квитка на поїзд / автобус / літак.
  6. Фінансові гарантії, тобто довідка російською мовою, що підтверджує можливість оплачувати витрати туриста в Парижі.

Ціни на харчування в Парижі

Однією зі складових такого питання, як поїхати в Париж дешево, є харчування. Якщо говорити про відвідування кафе і ресторанів, то в першу чергу турист повинен звертати увагу на «страву дня» або «formule» (в перекладі «комплексний обід»). Найбюджетнішій їжею вважається - страви в таких закладах як «фаст-фуд кафе», сендвічние, кебабних і млинцеві. Саме в таких типах кафетеріїв турист зможе поїсти ситно, заплативши за рахунком не більше 10 євро, наприклад, сніданок - від 3 євро, обід - від 5 євро, вечеря - в межах - 15 євро.

Для сім'ї вартість обіду з трьох страв в ресторанчику становить від 45 євро. Нижче наведено кілька найпопулярніших серед туристів позицій меню і їх ціни.

  • Чашка кави - 3 євро;
  • Вино - 3 10 євро;
  • Пляшка води - 2 євро;
  • Салат - 5-8 євро;
  • Основна страва - 15 євро;
  • Сендвіч - до 8 євро.

Безумовно, більш бюджетно харчування коштуватиме, якщо купувати продукти в супермаркетах, наприклад таких мережах як «ED», «Leader Price», «Аuchan». Ціни в супермаркетах:

  • Хліб - 1-3 євро;
  • сир 1 кг - від 20 євро за кілограм,
  • 10 яєць - 4 євро;
  • 1 кг м'яса - 10-18 євро;
  • Ковбасні вироби 1 кг - від 40 євро
  • Літр вина - 2-5 євро.

Хліб - 1-3 євро;   сир 1 кг - від 20 євро за кілограм,   10 яєць - 4 євро;   1 кг м'яса - 10-18 євро;   Ковбасні вироби 1 кг - від 40 євро   Літр вина - 2-5 євро

Що подивитися в Парижі самостійно?

Основні пам'ятки Парижа, який повинен відвідати кожен турист за допомогою екскурсії або самостійно:

  • Музей Орсе з виставкою 1 100 рублів.
  • Музей Лувр 1 050 рублів.
  • Свята капела - 750 рублів.
  • Лувр - 1000 рублів.
  • Версальський палац - 1225 рублів.
  • Ейфелева вежа (3 поверх) - 1150 євро, 2 поверх - 615 рублів.
  • Люксембурзький сад - безкоштовно.
  • Відвідування в Мулен Руж, після 21.00 - 7 190 рублів.
  • Оглядова автобусна екскурсія по місту (2 години) - 1370 рублів.
  • Екскурсійна програма на цілий день - від 5 475 рублів.

Якщо вас цікавлять екскурсії, то рекомендуємо скористатися авторськими програмами від приватних гідів на Tripster , Ціни трохи вище стандартних пропозицій, але і більш захоплююче, без поїздки по магазинах.

Якщо ви вирішили відвідати інші міста Франції з виїздом з Парижа, то рекомендуємо цікаві програми на кілька днів від Tripster , Сервіс пропонує послуги досвідчених гідів з цікавими програмами російською.

Скільки коштує відпочити в Парижі?

Ідеальний варіант для кожного туриста - покупка картки «Paris Pass». Дана карта дає право відвідувати 60 музеїв безкоштовно, їздити на громадському транспорті в межах зони 1,2,3, а також отримувати вигідні знижки і програми лояльності. Вартість карти «Paris Pass» для дорослих терміном на 6 днів - 220 євро, на 4 дні - 182 євро, дводенна карта - 120 євро.

Поїздка в Париж самостійно передбачає обов'язкові витрати і витрати, які будуть виглядати наступним чином:

  • Квитки - 350 євро;
  • Проживання - 200 євро;
  • Харчування - 150 євро;
  • Оформлення візи - 35 євро;
  • Трансфер по місту і від / до аеропорту - 75 євро;
  • сувеніри і екскурсійні програми - від 50 євро.

У сумі витрати на 7-мидневного поїздку в Париж, організовану самостійно, одному туристу необхідно 850-900 євро. Крім основних капіталовкладень можливо гостю Франції знадобляться кошти на:

  • Оренду автомобіля (Kia Picanto - 890), (FW Golf - 2 053), (Reno Megane автомат - 2 737);
  • Оренду велосипеда (покупка абонемента на 7 днів - 547 євро);
  • Прокат скутера - 55 євро на добу.

Природно, що ціни на відпочинок в Парижі з дітьми будуть відрізнятися від заявлених вище. Це пов'язано з потребою дітей у розвагах, подібних Діснейленду.

Для уточнення деталей про організацію подорожі рекомендуємо почитати окремі матеріали нашого сайту або відгуки про самостійну поїздку в Париж, залишені досвідченими туристами на форумах.

Для уточнення деталей про організацію подорожі рекомендуємо почитати окремі матеріали нашого сайту або відгуки про самостійну поїздку в Париж, залишені досвідченими туристами на форумах

Скільки коштує відпочити в Парижі?
Як дістатися до Парижа з аеропорту?
Що подивитися в Парижі самостійно?
Скільки коштує відпочити в Парижі?

Новости