Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ванна для двох: романтичні ідеї прийняття

  1. Види ванн для двох
  2. Романтичні ідеї прийняття ванни для двох

У більшості випадків після важкого робочого дня багато хто хоче повернутися додому і провести час з коханою людиною в романтичній обстановці. Тим більше не у всіх є можливість проводити багато часу з близькими людьми. В рутині повсякденних турбот людина невпинно тягнеться до чогось, що може відвернути його від щоденних справ. Найкращий спосіб зняти втому і розслабитися - це прийняти ванну. Удвічі приємно буде провести вечір з другою половинкою в романтичній обстановці прямо не виходячи з дому. Досягти такої ідилії досить просто: необхідно облаштувати в будинку ванну для двох.

Не варто засмучуватися, якщо ваша ванна кімната не відповідає необхідним розмірам і туди неможливо встановити джакузі. Сучасний ринок пропонує безліч варіантів, в числі яких можна підібрати компактну ванну для двох. Головною умовою романтики є бажання бути поруч, тому такий варіант може навіть посприяти зближенню. Але не варто забувати і про обстановку у ванній кімнаті. Романтичну атмосферу можна створити за допомогою перевіреного варіанту - свічок.

Ароматичні свічки як не можна до речі підходять для створення сприятливих умов прийняття ванни для двох. Розставити свічки можна поруч з дзеркалом, умивальником і навіть на підлогу.

Також варто подбати про наявність фруктів і шампанського в відрі з льодом. Частування можна покласти на тацю, і якщо ваша ванна розташована в кутку, його можна розмістити на борту з краю. Атмосферу романтики прекрасно доповнить приємна музика. А ванна для двох занурить вас в абсолютно інший світ, який знаходиться далеко від щоденної рутини.

Види ванн для двох

Якщо розмір приміщення досить великий, сучасний ринок запропонує вам величезний асортимент різних ванн і джакузі. При цьому подібні ванни не просто збільшені в розмірах, вони до того ж мають додаткові функції, вже не кажучи про високий рівень комфортабельності. Якщо розмір приміщення досить великий, сучасний ринок запропонує вам величезний асортимент різних ванн і джакузі

Ванна для двох може поставлятися з вбудованими ручками, підголівниками і гідромасажними форсунками. Спеціальне покриття дна забезпечує безпечне прийняття ванни, ви ніколи не посковзнетеся. До всього іншого сучасні ванни облаштовані з ухилом на те, що в них можна легко розмовляти по телефону або читати книгу. Наприклад, акрилова ванна може бути облаштована потрібної меблями по зовнішньому периметру. Габарити таких ванн вражають своїми розмірами.

Ванна чеського виробника Ravak під назвою Love Story має габарити в розмірі 185х104х135. Крім того, у неї асиметричний дизайн, який яскраво характеризує її назва.

Чеський виробник Teiko Athina пропонує квадратні і прямокутні ванни з габаритами 180х155, які створюють всі умови комфорту для людей, які приймають її.

З наявністю такої ванни ви легко зможете імпровізувати щоразу, наповнюючи її. Адже вода не є єдиною рідиною, якої можна наповнити ванну. Для цього може використовуватися шоколадний наповнювач, який повністю оживляти вас гормоном щастя. Крім того, можна прийняти ванну, наповнену молоком або лікувальною гряззю. Це прирівнюється до оздоровчих процедур, які облагороджують ваше тіло і наповнюють його енергією і силою.

Якщо у вас є дитина, він буде захоплений тільки від одного споглядання величезної ванни. Створити свято для нього досить просто, достатньо пригостити малюка солодощами під час прийняття ванни - і щастя буде переповнювати його.

Романтичні ідеї прийняття ванни для двох

Любителям моря можна догодити, додавши в ванну морську сіль. Крім того, що сіль забарвлює воду в морській колір, вона ще й надає оздоровчий вплив на тіло людини. Можна надати найбільш схожу атмосферу з морським прибоєм, якщо включити трек із записом звуків морських хвиль. Якщо ви вирішили підійти до цього питання з усією серйозністю, то купіть гель для душу з морським запахом і розставте всередині ванної кімнати справжні мушлі. Також можна написати листа з приємними словами та покласти його всередину пляшки, яку потрібно відправити в плавання в ванну. Постарайтеся знайти спеціальні перлини з освітленням, що загоряються різними кольорами тільки при попаданні в воду. Ще як створити романтичну ванну дивіться тут .

Відмінним сюрпризом для коханої жінки буде ванна з ароматичними маслами і масажем голови. Придбайте свічки і піни для ванни. Найбільш звабливими запахами володіють аромати дерева сандал і пелюсток троянд. У разі другого варіанту не зайвим буде розсипати пелюстки в наповнену ванну. Найбільш стійким ароматом володіють натуральні природні екстракти масел. Крім того, можна використовувати близько 250 г меду для наповнення ванни. Підвищити ефект розслаблення можна за допомогою додавання в воду шампанського. Не намагайтеся заощадити, необхідно як мінімум 3 л. Не забудьте про ніжний масажі голови. Будьте впевнені - ваші старання оцінять по достоїнству. Ще про стилі і кольорі ванної кімнати дивіться тут .

Новости