Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристичне агентство Зімалетофф (г.Воронеж) - Тури на відпочинок в Іспанії з Воронежа за найкращою ціною

  1. особливості туризму
  2. Ознайомтеся з палаючими турами
  3. Готелі
  4. Переваги придбання путівки в «Зімалетофф»
  5. Вас може зацікавити:

На даний момент польотна програма 2019 з Воронежа знята! Вильоти в Іспанію з Москви та інших регіонів.

Туристичне агентство «Зімалетофф» організовує тури для відпочинку в Іспанії з вильотом з Воронежа за доступними цінами. Наші оператори пропонують професійну консультацію по підбору і формування маршруту подорожі.

Країна найкрасивіших міст, кращих музеїв світу, старовинних пам'яток і незвичайного різноманіття пейзажів. Друга країна в Європі за величиною і популярності серед туристів після Франції. Дивно красиву, з унікальною культурою і багатою історією - це ми пропонуємо дізнатися ближче. Відпочинок - це справжня благодать для любителів моря і сонця, так як пляжний туризм стоїть на першому місці. Вона має в своєму розпорядженні десятками найчистіших пляжів, як на Середземноморському узбережжі, так і на Атлантичному.

особливості туризму

Золотисті пляжі щорічно приваблюють тисячі туристів в країну пристрасті і запальних танців. Ви можете придбати не тільки бронзовий загар, але і долучитися до інших видів відпочинку

  • Екскурсії по Барселоні. Архітектура в стилі модерн не залишить нікого байдужим. Будинки Гауді химерної форми стали головним об'єктом на численних фотографіях туристів.

  • Розваги в парку атракціонів. «Порт Авентура» знамените місце відпочинку для любителів гострих відчуттів з усього світу. Тут розташовані найвищі підйомники, які імітують вільне падіння.

  • Сімейний відпочинок. Відокремлені курорти Коста Брава, Коста дель Соль, Коста Дорада порадують розміреним життям пари з дітьми.

Відокремлені курорти Коста Брава, Коста дель Соль, Коста Дорада порадують розміреним життям пари з дітьми

Тури в Іспанію з вильотом з Воронежа

Вартість туру в Іспанію вказана на одну людину при розміщенні в двомісному номері, на 7/14 ночей / 8/15 днів з харчуванням «Сніданки» (інше вказано в рядку вартості туру), з урахуванням авівперелета Воронеж - Барселона - Воронеж, медичної страховки, трансферу (за маршрутом аеропорт - готель - аеропорт), без урахування паливного збору, страховка від невиїзду бронюється за бажанням (за додаткову плату).

Тури в Іспанію з вильотом з Москви

Вартість вказана на одну людину при розміщенні в двомісному номері, на 7 ночей / 8 днів з харчуванням «Сніданки» (інше вказано в рядку вартості туру), з урахуванням авіаперельоту (по маршруту Москва - Барселона / Пальма де Майорка / Тенеріфе и др Москва), медичної страховки, трансферу (за маршрутом аеропорт - готель - аеропорт), без урахування паливного збору, страховка від невиїзду бронюється за бажанням (за додаткову плату).

  • Reymar 3 * Іспанія, Коста дель Маресме від 29 850 руб.
  • Reymar playa 3 * Іспанія, Коста дель Маресме від 36 850 руб.
  • Estival park 4 * Іспанія, Коста Даурада від 33 600 руб.
  • Luna club hotel 4 * Іспанія, Коста брава від 34 800 руб.
  • Best negresco 4 * Іспанія, Коста Даурада від 38 000 руб.
  • La hacienda 5 * Іспанія, Коста Даурада від 43 400 руб.
  • Gran palas 5 * Іспанія, Коста Даурада від 48 950 руб.
  • Nixe palace 5 * Іспанія, майорка від 50 000 руб.

Ознайомтеся з палаючими турами

Готелі

Переліт до Іспанії з Воронежа займе всього 5 годин. Після прибуття Ви можете відразу оцінити першокласний сервіс місцевих готелів. Залежно від рівня обслуговування і інфраструктури тут є такі категорії готелів:

  • 5 зірок;

  • 3 зірки;

  • 2 зірки.

Персонал готелів, як правило, не наполягає на чайових, забезпечуючи високу якість сервісу. Велика кількість заїжджих будинків знаходяться на першій лінії, тобто в безпосередній близькості до моря.

Велика кількість заїжджих будинків знаходяться на першій лінії, тобто в безпосередній близькості до моря

Вартість проживання змінюється в залежності від сезону і року. В 2019 поїздка до Середземного моря обійдеться в середньому в 21 000 рублів на людину. На ціну номера впливає тип готелю:

Вони розрізняються набором послуг і інфраструктурою. Наші менеджери зможуть підібрати найкращий вид готелю для Вас, беручи до уваги Ваші побажання та очікування від відпочинку.

Переваги придбання путівки в «Зімалетофф»

Крім демократичних цін наша туристична фірма пропонує оцінити ряд інших переваг:

  • Наші фахівці комплектують повний пакет цікавлять опцій: харчування, екскурсії, переліт.

  • Співробітники компанії «Зімалетофф» побували в усіх країнах, куди пропонують тури і дадуть корисні поради відпочиваючим.

  • Ми пропонуємо оптимальну якість послуг, так як співпрацюємо з найбільшими російськими та зарубіжними туроператорами.

Ми пропонуємо оптимальну якість послуг, так як співпрацюємо з найбільшими російськими та зарубіжними туроператорами

З питань підбору готелю Іспанії, маршруту авіаперельоту, вартості паливного збору, екскурсій, а також докладного розрахунку туру просимо Вас звертатися в офіс нашої турфірми «ЗІМАЛЕТОФФ» за телефонами: +7 (473) 25-99-222, +7 (473) 25 -98-222

Вас може зацікавити:

Тури в Хорватію з Воронежа 2019

автобусні тури

Тури до Туреччини з Воронежа 2019

Новости