Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Індію (ГОА) з Алмати 2019, ціни на путівки і відпочинок на ГОА з Алмати

  1. Відпочинок на Гоа - подорож на райський куточок
  2. Як потрапити в Гоа з Алмати
  3. Як вибрати курорт на Гоа
  4. Як вибрати готель на Гоа
  5. Кращий час для поїздки в Гоа
  6. Ціни на тури в Гоа з Алмати від HT.KZ

Туристична компанія HT.KZ пропонує тури на Гоа з Алмати. На нашому сайті Ви можете підібрати путівки для відпочинку на Гоа в 2019 році за вигідними цінами від провідних туроператорів Казахстану. Щоб подивитися тури на конкретну дату, скористайтеся нашим фільтром. Розрахувати вартість путівки на Гоа для кількох людей Вам допоможе пошук турів.

Відпочинок на Гоа - подорож на райський куточок

Гоа є перлиною Індійського узбережжя і одним з найпопулярніших курортів Індії Гоа є перлиною Індійського узбережжя і одним з найпопулярніших курортів Індії. Відпочинок на Гоа - це розкішні білосніжні пляжі, східний колорит, екзотична природа, смачна національна кухня і унікальні пам'ятки.

Гоа - це чудовий райський куточок в Індії , Де створені ідеальні умови як для сімейного, так і для молодіжного відпочинку. Для відпочинку всією сім'єю краще вибирати курорти, розташовані в південній частині Гоа. Тут туристів чекають фешенебельні готелі з висококласним рівнем обслуговування, тихі затишні пляжі, мальовнича природа і захоплюючий шопінг. Північна частина Гоа більше приваблює молодь, яка спокійному відпочинку віддає перевагу галасливі дискотеки і нічні клуби. Ціни на проживання тут на порядок нижче, а сервіс знаходиться на досить високому рівні.

Як потрапити в Гоа з Алмати

Щоб вирушити на відпочинок в Гоа, вам необхідно купити тур на Гоа з Алмати. Наша компанія займається продажем таких путівок і з радістю вам допоможе. У вартість путівки на Гоа входить: проживання в готелі, авіапереліт, страховка і трансфер.

Також для поїздки на Гоа вам буде потрібно оформити туристичну візу. Відкриття візи оплачується окремо.

Як вибрати курорт на Гоа

Вибираючи тури на Гоа, вам необхідно визначитися з курортом, де ви будете відпочивати Вибираючи тури на Гоа, вам необхідно визначитися з курортом, де ви будете відпочивати. Гоа ділитися на Північну і Південну частини. У число найбільш популярних курортів Північного Гоа входять: Морджім, Калангут, Бага і Кандолім. А Південного: Кавелоссим і Колва.

Село Морджім, розташована на півночі Гоа, є одним з найулюбленіших курортів наших туристів. Тут небагатолюдно і немає суєти, що робить відпочинок спокійним і розміреним. Тільки в Морджіма можна побачити величезних оливкових черепах, відвідати російські ресторани, пройти майстер-клас в центрі йоги і побувати на яскравому фестивалі фарб, який проходить на початку березня.

Для любителів активного і веселого відпочинку ідеально підійде курорт Калангут на північному узбережжі Гоа. Це місце славиться своїми нічними клубами, дискотеками і гучними вечірками. У Калангуте розташовано найбільшу кількість магазинів і сувенірних крамниць. У затишних ресторанах Калангута ви можете насолодитися не тільки національною кухнею, а й кухнею народів світу.

Якщо ви хочете відчути релакс і драйв одночасно, стати учасником незабутніх свят і побачити найцікавіші пам'ятки, то варто придбати путівки на Гоа, які передбачають відпочинок на курорті Бага. Численні торговці з лотками, гучна музика, різноманітні водні атракціони - все це чекає туристів на пляжах Бага. Нічне життя курорту - це затишні ресторани, які працюють до останнього клієнта, нічні клуби і дискотеки.

Якщо мета вашої поїздки на Гоа - спокійний, комфортабельний відпочинок в райському куточку з красивою природою - сміливо купуйте тур в Гоа на курорт Кандолім. Одна з унікальних пам'яток Кандоліма - казковий ставок з кристально чистою водою і величезними квітами червоного лотоса. Головні розваги на цьому курорті - це пляжний відпочинок з великою кількістю водних атракціонів.

Кавелоссим - один з найпопулярніших курортів в південній частині провінції Гоа. Довгі піщані пляжі з розкішними пальмами, екзотичні рослини, яскраві квіти малюють дивовижну картину. Спокійний і розмірений відпочинок на Гоа - це відпочинок в Кавелоссіме. Тут ви не знайдете гучних дискотек і розважальних закладів, цей курорт призначений для тих, хто хоче насолоджуватися тишею і милуватися мальовничими пейзажами.

Курортне містечко Колва славиться величезною кількістю масажних салонів і аюрведичні аптек. Тут можна не тільки відпочити, а й поправити своє здоров'я. Відпочинок в Колве - це не тільки лежання на пляжах. Це захоплюючі екскурсії на плантації спецій, водоспад Дудхсагар і екзотичні прогулянки на слонах. У нічний час туристів чекають численні ресторани і нічні дискотеки.

Як вибрати готель на Гоа

При виборі готелю на Гоа варто врахувати такі фактори, як його розташування, наявність пляжу і комплекс послуг, що надаються При виборі готелю на Гоа варто врахувати такі фактори, як його розташування, наявність пляжу і комплекс послуг, що надаються. Якщо ви плануєте відпочинок на Гоа з Алмати, наше турагентство допоможе підібрати вам відповідний курорт з комфортабельним готелем.

Любителі елітного відпочинку можуть оселитися в п'ятизіркових готелях з номерами «люкс» і відмінним сервісом. В основному це готелі мережі Hyatt, Taj, Marriott, Radisson. Відпочиваючих чекають комфортні номери та високу якість обслуговування. Кожен з цих готелів має величезною територією з чудовим ландшафтом і архітектурними шедеврами.

Великою популярністю у туристів, які купують тури на Гоа, користуються готелі і з меншою кількістю зірок. Двох і тризіркові готелі відрізняються меншою вартістю, хоча сервіс там цілком пристойний. Єдиний мінус - це віддаленість від пляжів. А для тих, хто хоче провести відпустку на самому березі моря - ласкаво просимо в затишні бунгало, розташовані прямо на пляжах. Ці невеликі двомісні хатини ідеально підійдуть для молодят і закоханих пар.

Кращий час для поїздки в Гоа

Гоа - це літо круглий рік. Температура повітря тут не опускається нижче 25. Найпопулярніше час для відпочинку на Гоа - з початку жовтня і до початку квітня. В цей час випадає мінімальна кількість опадів, температура повітря прогрівається до 30С. Основний приплив туристів припадає на грудень.

Починаючи з травня пляжі та готелі Гоа значно порожніють - починається сезон дощів, а відповідно відливів і припливів. У літню пору ціни на відпочинок в Гоа значно падають, що дозволяє заощадити на відпустці пристойну суму. Сезон дощів - це прекрасна можливість для людей, які хочуть оздоровитися і пройти лікувальні процедури. Численні СПА-салони і лікувальні центри люб'язно відчинять свої двері перед відпочиваючими, а ціни на процедури в цей час вас приємно здивують.

Ціни на тури в Гоа з Алмати від HT.KZ

На сайті компанії "Ейч Ті" ви можете ознайомитися з цінами на тури в Гоа з Алмати. Вартість путівок залежить від багатьох факторів і тому дуже часто змінюється. Щоб отримувати найвигідніші ціни, підписуйтесь на нашу розсилку гарячих турів.

Вибирайте путівки на Гоа з Алмати в зручне для вас час року. наше турагентство підбере вам курорт і готель з урахуванням ваших побажань і переваг. Подаруйте собі казковий відпочинок на мальовничих берегах Гоа!

Новости