Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Грецію з Санкт-Петербурга





Афіни Крит Корфу о.Родос Халкідікі Салоніки Паралія Лефкада Санторіні Елунда Закінф

Кос Пелопоннес

Тури в Грецію на 2019 рік через СПб

Ціни на тури в Грецію вказані за двох дорослих.
У вартість турів входить авіапереліт, проживання в готелі, харчування, трансфер, послуги гіда.

Шановні відвідувачі!
Для перегляду всіх варіантів готелів і вартості турів натисніть на лінк з ціною.

  • Тури в Грецію з СПб в влітку 2019 4-6 днів від 30000р. на двох
  • Тури на 8-15 днів від 38000р.

Все в Аріантом турів до Греції з раннього бронювання з Санкт-Петербурга 2019 р. в системі пошук туру

Греція - це дивовижна країна, де кожна людина гостро відчуває тлінність буття. Здавалося б, ще зовсім недавно тут міркували про вічне античні філософи, а сьогодні на місці їх форумів і ліцеїв споруджені сучасні міста. Чудовий дозвілля перетворює тури в Греціюв один з найпопулярніших способів відпочинку всіх мандрівників світу. На вулицях Афін можна почути всі мови світу: англійська, російська, китайська, арабська ... Сюди можна приїхати разом з дітьми і друзями, коханою жінкою і батьками, партнерами по бізнесу та товаришами по службі.

Природа і клімат

Держава, яка на протязі тисячоліть переходило з рук в руки, займає частину Балканського півострова і незліченна кількість островів, найбільшим з яких є Крит. Пляжний відпочинок в Грецііпопулярен серед європейців, які обожнюють цей регіон за його чудову екологію. Гориста місцевість поєднується з незліченною кількістю бухт, заток, гротів і печер, які створюють унікальний ландшафт.

У туриста, який вирішив провести свій відпочинок в Греції, є можливість відвідати Олімп, де колись вершили свою владу античні боги. Погода цього держави не втомлюється радувати туриста: якщо на землі і є рай, то він повинен виглядати саме так. Середземноморський клімат, який домінує на більшій частині країни, пом'якшує і зиму, і літо, роблячи відпочинок воістину незабутнім.

Культура регіону

Немає такої людини в цілому світі, хто не чув би про легендарних грецьких філософів Античності, міфах і легендах, на яких виросли цілі нації, а також не бачив фотографій унікальних пам'яток скульптури і архітектури, повторити які не зміг ніхто. Мабуть, це одна з причин, чому тури в Греціюнастолько цікаві людям усього світу. Ця земля довгий час переходила з рук в руки. На неї вплинула і римська культура, і турецьку навалу, і давня спадщина Еллади.

Афінський акрополь, також відомий під ім'ям Парфенон - жива ілюстрація давнини. Дивлячись на цей пам'ятник минулого, людина мимоволі переноситься в світ, чистий і невинний, немов створений рукою геніального художника. Тут був споруджений і Колос Родоський, який, на жаль, до нашого часу не дожив. Але навіть якщо Ви оберете пляжний відпочинок в Греції, то будете просто вражені містами, немов виросли на скелях, природою, унікальними пейзажами, що вражають уяву. Краса регіону заворожує погляд: храм Артеміди, храм Аполлона в Дельфах, Мегала Метеора. Тут обов'язково потрібно побувати дизайнерам, художникам і творчим людям, щоб відкрити нові грані свого таланту.

Сервіс та дозвілля

Греція - це розвинену європейську державу, де люди вміють відпочивати і радіти життю. Фінансова криза, з одного боку, підкосив місцеву економіку, але з іншого - зробив послуги більш доступними для російської людини. Готелі та мотелі, магазини і ресторани, прагнучи вижити в нових умовах, пропонують унікальні акції і величезні знижки. Якщо Ви вибрали для себе тури в Грецію, придивіться до місцевої нерухомості: зараз її вартість низька, як ніколи раніше.

Нічні клуби, ресторани, медичні центри: країна гостинно зустрічає мандрівників. Якщо Ви втомилися від ритму сучасного життя, відчуваєте себе «білкою в колесі», якщо Ви дійсно вмієте працювати, зробіть собі маленький сюрприз - вирушайте в колиска нашої цивілізації. Не варто брати з собою багато речей: тільки найнеобхідніше. До речі, тут повним ходом йдуть розпродажі, а тому оновити свій гардероб - простіше простого. Греція чекає Вас: подаруйте собі незабутній відпочинок, релакс, насолоду і справжня пригода.

Туристичне агентство "КПК-тур" пропонує Вам тури в Грецію з СПб, горящі путівки. Для того, щоб знайти відповідний тур, досить скористатися оn-line системою пошуку туру на нашому сайті або заповнити заявку на підбір туру.

Ми реалізуємо тури і гарячі путівки до Греції від провідних туристичних операторів: "Тез Тур", "Музенідіс", "Бібліо Глобус", "Інтурист"

Статті по темі "Греція"

Корисна інформація

Греція по праву вважається країною привітності, темпераменту і гостинності. Місцеві жителі трохи схожі на росіян за своїм менталітетом ...

монастирі Метеори

Немов завислі між небом і землею, вони стали символом непохитного людського духу і спробою стати ближче до Бога, віддалившись від мирських благ ...

Відпочинок з дітьми

Найменші можуть безпечно купатися на мілководді і грати на чистому узбережжі, в той час як підлітків зацікавить давня спадщина країни. Діти не скоро забудуть ...

Вулична їжа: чим перекусити швидко і недорого?

Вулична їжа: чим перекусити швидко і недорого?

Новости