Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує поїздка в Париж, Франція. Тур на 3 дні, 5 днів, тиждень (7 днів), 10 днів. »Карта мандрівника

  1. Скільки коштує поїздка в Париж
  2. Поїздка в Париж - 3 дні
  3. П'ять днів в Парижі
  4. Вартість поїздки в Париж на тиждень
  5. Десять днів в казковому Парижі

Париж завжди залишається містом, в який прагнуть закохані всього світу

Париж завжди залишається містом, в який прагнуть закохані всього світу. Не важливо, яку пору року - тут завжди ви знайдете, чим зайнятися і на що подивитися. Влітку в Парижі просто море туристів, неспішно гуляють по старовинним вуличках або поспішають на чергову екскурсію . Звичайно, влітку досить жарко і доведеться терпіти натовпу людей, але зате можна повноцінно насолодитися теплими вечорами і зустрічати світанки в невеликих кафешках , Не боячись замерзнути.

Якщо ви бажаєте спокійно оглядати обрані пам'ятки, не втрачаючи часу в чергах, краще вирушати в подорож ранньою весною, восени або взимку . У цей час немає більшої кількості відпочиваючих, є істотні знижки на авіаквитки, а вартість екскурсій і проживання в готелях значно нижче.

Скільки коштує поїздка в Париж


Зазвичай скільки коштує поїздка в Париж залежить від:

  • Пори року.
  • Наявності та кількості різних екскурсій.
  • Рівень готелю.
  • Кількість днів.
  • Обраного транспорту.

Їхати в Париж на пару днів, в надії побачити всі визначні пам'ятки, особливого сенсу немає - мінімальний термін перебування в цьому дивовижному місті повинен складати три дні Їхати в Париж на пару днів, в надії побачити всі визначні пам'ятки, особливого сенсу немає - мінімальний термін перебування в цьому дивовижному місті повинен складати три дні. Але з огляду на час на переліт і облаштування в готелі, навіть в цьому випадку залишиться дуже мало часу на знайомство з усіма цікавими місцями столиці Франції.

Оптимальним варіантом є тур на тиждень, так ви встигнете не поспішаючи пройтися по вибраному маршруту і відчути атмосферу французького життя. Тим більше що левову частку вартості поїздки складають квитки на авіапереліт і, якщо вибрати п'ять днів замість трьох, ваші витрати збільшаться всього на 12-15%, тому вирішувати вам. Звичайний тур в Париж вам обійдеться приблизно в 550 євро, якщо відправитися на три дні, але якщо додати ще близько 100 євро - можна провести цілий тиждень в цьому чарівному місті.

Поїздка в Париж - 3 дні


Багатьох людей цікавить, скільки коштує поїздка в Париж на 3 дні і що можна встигнути подивитися за даний проміжок часу. Путівка в Париж в рублях буде складати до 40 тисяч, при цьому перший і останній день виділяться на переліт, тому буде досить складно встигнути побачити все знамениті краси французької столиці.

Але прогулятися по Єлисейських полях , Зробити фото на тлі Ейфелевої вежі і заглянути в Версаль , Ви напевно встигнете. Досить часто туроператори пропонують провести уїк-енд, обіцяючи незабутні враження, при цьому у вартість путівки зазвичай входить:

  • ціна квитка,
  • трансфер,
  • проживання в готелі
  • і вибрані екскурсії.

Будь-які додаткові екскурсії, які не входять до обумовлену вартість туру, доведеться оплачувати окремо і замовлення цих послуг може обійтися до 100 євро Будь-які додаткові екскурсії, які не входять до обумовлену вартість туру, доведеться оплачувати окремо і замовлення цих послуг може обійтися до 100 євро. Також, якщо вам захотілося відвідати Ейфелеву вежу, доведеться заплатити 11 євро, а квитки в різні парки і музеї обійдуться до 10 євро кожен.

Крім цього слід пам'ятати, що оформлення візи і консульської збір вам доведеться оплачувати окремо, так як ці витрати зазвичай не входять у вартість туру. Отже, витративши приблизно 560 євро, можна зробити стандартну екскурсію з гідом, який на «нашому» мовою розповість вам історію вибраних пам'яток і поверхневих

познайомить з містом. Також у вас буде небагато часу на покупку сувенірів і піші прогулянки.

П'ять днів в Парижі


Якщо бажаєте трохи ретельніше оглянути місто, вам доведеться приготувати близько 700 євро - стільки коштує путівка в Париж на 5 днів, за цю суму ви зможете не тільки побачити красу столиці, а й відвідати найбільш популярні регіони Франції Якщо бажаєте трохи ретельніше оглянути місто, вам доведеться приготувати близько 700 євро - стільки коштує путівка в Париж на 5 днів, за цю суму ви зможете не тільки побачити красу столиці, а й відвідати найбільш популярні регіони Франції.

Багато туристів вже переконалися, що здійснювати поїздку на автобусі значно дешевше, ніж скористатися послугами авіакомпаній. Звичайно, часу на дорогу витрачається значно більше, але можна милуватися прекрасними пейзажами. Також можна заощадити при виборі готелю - вибравши тризірковий готель, які надають всі необхідні зручності, тим більше що все одно більшу частину часу ви проведете, гуляючи вулицями Парижа.

У разі, коли ви заздалегідь склали певний маршрут, що охоплює пам'ятки, які ви мрієте побачити, тоді слід вибирати готель, розташований якомога ближче до них. Ця обставина допоможе заощадити на проїзді, адже квиток в паризькому метро коштує близько 1,3 євро (проїзний на тиждень коштує 32 євро), а таксі обійдеться в 50 євро, тому рекомендується ретельно продумувати майбутній маршрут.

Найчастіше тури, в яких все включено, замовляють туристи, вперше вчиняють подорож або зайняті люди, у яких немає часу самостійно підготуватися до поїздки. При цьому не факт, що ви отримаєте очікуваний відпочинок, адже будь-яка турфірма прагнути отримати свою вигоду.

Вартість поїздки в Париж на тиждень


Якщо ви вирішили самостійно відправитися в незабутній Париж, тоді у вас є можливість значно заощадити, вибираючи недорогі варіанти. Дізнатися скільки коштує поїздка в Париж на тиждень можна в будь-якому турагентстві, зазвичай ціни починаються з 600 євро за одну людину. Якщо ви вирішили самостійно відправитися в незабутній Париж, тоді у вас є можливість значно заощадити, вибираючи недорогі варіанти У вартість входить:

  • авіапереліт,
  • проживання,
  • сніданки
  • і кілька екскурсій.

Тобто на двох доведеться витратити мінімум 1300 євро, так як зазвичай оформлення візи в вартість туру не входить. Якщо ви вирішили їхати на 7 днів самостійно, дізнайтеся для початку, скільки коштує квиток на поїзд Париж-Москва, так як ціни постійно змінюються. Сьогодні квиток у вагоні:

  • другого класу коштує 333 євро (дитячий 185,5 євро),
  • а купе першого класу - від 497 євро за людину (дитячий квиток від 275,5).

Для групи туристів вартість проїзду набагато нижче, якщо ви зберете кампанію в шість чоловік, квитки будуть на сто євро дешевше. Єдиний мінус - вам доведеться провести в дорозі майже 48 годин.

Ви вирішили вибрати авіатранспорт Ви вирішили вибрати авіатранспорт? Тоді слід пам'ятати, що ціна квитків на стикувальні авіарейси може бути майже вполовину дешевше, ніж прямі перельоти. Крім цього купуючи квитки туди-назад, економиться до 25%. Так само ви зможете підібрати більш відповідну за ціною готель і вибрати цікавлять вас екскурсії.

Багато тури розраховані на тиждень, адже за цей час можна побачити практично всі визначні пам'ятки, побувати в провінціях і встигнути насолодитися чарівною атмосферою Франції. Даний варіант відмінно підходить, якщо ви вирішили влаштувати весільну подорож. Деякі агентства пропонують влаштувати весілля в Парижі , Але на це задоволення доведеться солідно витратитися (від 2500 євро), тому звичайний тур більш затребуваний.

Десять днів в казковому Парижі


Зазвичай скільки коштує поїздка в Париж на 10 днів залежить від таких факторів як пору року, вартість квитка і обраного транспорту і т. Д, але в середньому ціни починаються від 700 євро (на одну людину) і можуть досягати півтори тисячі. Стандартна ознайомча екскурсія, квитки та проживання з харчуванням входить у вартість туру. Якщо у вашому розпорядженні путівка в Париж на 10 днів - можна встигнути подивитися Зазвичай скільки коштує поїздка в Париж на 10 днів залежить від таких факторів як пору року, вартість квитка і обраного транспорту і т дуже багато пам'яток. Головне щоб вистачило грошей, адже:

  • один найскромніший обід обійдеться приблизно в 13 євро,
  • відвідування одного музею від 6 євро,
  • подивитися Нотр-Дам - близько 7 євро.

Якщо ви твердо мають намір побачити на власні очі як можна більше знаменитих місць, тоді вигідніше придбати спеціальну музейну карту , Яка стоїть на день 15, а на три дні - 30 євро. Використовувати її можна не тільки в будь-якому музеї, а й при відвідуванні:

Якщо ви відпочиваєте з дітьми , Вам просто доведеться придбати квиток в знаменитий Діснейленд (Близько 36 євро) і побувати в цьому казковому місці, яке здатне здивувати не тільки малюків, а й дорослих. Розташований паризький Діснейленд за все в 32 км. від міста, причому на його території ви знайдете все необхідне для чудового відпочинку: Якщо ви відпочиваєте   з дітьми   , Вам просто доведеться придбати квиток в знаменитий   Діснейленд   (Близько 36 євро) і побувати в цьому казковому місці, яке здатне здивувати не тільки малюків, а й дорослих

В принципі, десять днів проведених в цьому фантастичному місті, не так багато, як може здатися, адже на огляд одного Лувра можна витратити майже півдня. Тому вибирайте тривалі тури які, зазвичай, обходяться не набагато дорожче.

В Прагу з Парижа

- як дістатися і що подивитися.

Ви вирішили вибрати авіатранспорт?

Новости