Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Садиби для двох або де провести день всіх закоханих

  1. «Міхалово»
  2. «Будиночки в лісі»
  3. «Ангеліка»
  4. Будиночки в пансіонаті «Лоде»
  5. Green-House
  6. «Озеро»
  7. «Велес»
  8. Terrassa
  9. Home Minsk
  10. «Митина мета»

Уже зовсім скоро місто буде усипаний рожевими кульками, квітами і валентинками - 14 лютого в календарі відзначено наступної тижнем. Ми ж наполягаємо на затишній романтиці для двох, тому публікуємо огляд маленьких будиночків, де можна сховатися від буденної суєти і справді побути наодинці. Уже зовсім скоро місто буде усипаний рожевими кульками, квітами і валентинками - 14 лютого в календарі відзначено наступної тижнем


А якщо затишне усамітнення - не ваш варіант, завжди можна відправитися на відпочинок у великій комлекс з численними розвагами .

«Міхалово»

Дуже красива садиба в 30 км від Мінська рада запросити вас провести романтичний свято удвох. Відпочинок в садибі буде дуже душевним і комфортним, а знижка на баню в честь свята буде приємним бонусом. До слова, господиня садиби дуже смачно готує, тому не пропустіть можливість покуштувати її частувань. Питання харчування обговорюйте заздалегідь по телефону.

Питання харчування обговорюйте заздалегідь по телефону

«Будиночки в лісі»

Розташована всього в 19 кілометрах від МКАД, садиба «Будиночки в лісі» пропонує парам провести свято в акуратному маленькому дерев'яному будиночку. Програми для закоханих господарі містечка теста, так що ви можете взяти організацію дозвілля на себе і ще більше здивувати свою половинку.

Програми для закоханих господарі містечка теста, так що ви можете взяти організацію дозвілля на себе і ще більше здивувати свою половинку

Подивитися, як дістатися до містечка і довідатися про ціни на відпочинок можна в каталозі Holiday.by

«Ангеліка»

У 25-ти кілометрах від Мінська знаходиться затишних дерев'яний будиночок для двох, в якому є камін, біля якого приємно випити глінтвейну і поговорити, і банька, де можна зігрітися та відмінно попаритися. Фішок у цього місця кілька: численне котяче сімейство і домашні продукти, наприклад, молоко і сир. Загалом, цілковита самотність і комфорт гарантовані.

Загалом, цілковита самотність і комфорт гарантовані

Більше фото та інформації про «Ангеліка» у нас на сайті

Будиночки в пансіонаті «Лоде»

Романтичні вихідні в цьому місці - це затишний будиночок, де ви зможете побути удвох, можливість покатати на конях, побувати в міні-зоопарку, пограти в більярд і посидіти біля каміна. Якщо буде бажання, ви зможете замовити романтичну вечерю у кухарів закладу.

Якщо буде бажання, ви зможете замовити романтичну вечерю у кухарів закладу

Пансіонат в каталозі Holiday.by

Green-House

Затишок і гостинність цієї садиби просто зашкалюють. Люб'язні господарі кажуть, що зроблять все, аби ваш відпочинок запам'ятався вам, як один з кращих в життя. Для закоханих в містечку пропонується кімната для двох і вечерю, що складається зі страв білоруської кухні. До слова, якщо вірити власникам Green-House, на садибу постійно прилітають лелеки.

До слова, якщо вірити власникам Green-House, на садибу постійно прилітають лелеки

Подивитися, як виглядає садиба можна тут

«Озеро»

Це містечко пропонує романтику зі знижкою: всім, хто вирішить відзначити свято безпосередньо 14 лютого, у вівторок, вартість оренди на двох складе 60 рублів. Садиба стоїть на березі озера, так що навіть взимку там дуже гарні фони для Селфі. Є лазня і мангал, при бажанні можна влаштувати романтичне зимовий барбекю. А ще є можливість відвідати Петропавлівську церкву 1840 року. Вона діє з першого дня, ніколи не закрився для прихожан, навіть після революції.

Вона діє з першого дня, ніколи не закрився для прихожан, навіть після революції

Забронювати кімнату і дізнатися, як дістатися до садиби можна в каталозі Holiday.by

«Велес»

І знову садиба, де на романтику діє знижка: при бронюванні будиночка на двох осіб, сума оренди знижується в два рази. Агросадиба знаходиться в селі Боровляни. Коштує вона на краю лісу, так що на садибної території тихо і спокійно. У котеджі є: вітальня, спальня з елементами hand-made і дизайнерська кухня з усією необхідною технікою. А ще є лазня, ванна-джакузі і можливість поплавати в СПА-басейні.

А ще є лазня, ванна-джакузі і можливість поплавати в СПА-басейні

Оцінити дизайнерські рішення в «Велес» та забронювати будиночок зі знижкою можна на нашому сайті

Terrassa

Господарі цього містечка теж вирішили порадувати закоханих: при оренді будинку більш ніж на дві доби, всі романтичні парам обіцяється подарунок: вечеря при палаючому каміні. Садиба знаходиться в заказнику «Селява». Примітно містечко тим, що кухня-їдальня, де гостям пропонується їсти, раніше була звичайним житловим будинком, який побудували задовго до появи РБ. На замовлення господарів містечко перепроектував відомий білоруський дизайнер: кожне з товстих колод, що лежать в основі будови, були оброблені вручну і збережені. Крім того, піч-камін, встановлена ​​кухні, складена з цього старовинного цегли - в 19 столітті, недалеко від теперішньої Terrassa, працював цегельний завод. Загалом, грітися біля вогню в такій красі - відмінне рішення для романтичних вихідних.

Загалом, грітися біля вогню в такій красі - відмінне рішення для романтичних вихідних

Дізнатися більше про історію садиби можна у нас на сайті

Home Minsk

Хороша пропозиція від заміського котеджу, розташованого недалеко від Кам'яної гірки: всім парам, які забронюють будиночок з період з 13 по 17 лютого, подарують знижку 15% і влаштують невеликий сюрприз. Вілла Home Minsk - це невеликий, але дуже гарний заміський будиночок, з басейном і SPA.

Вілла Home Minsk - це невеликий, але дуже гарний заміський будиночок, з басейном і SPA

Подивитися більше фото котеджу і забронювати містечко на свята можна в каталозі Holiday.by

«Митина мета»

Для романтичних пар в садибі діє спеціальна пропозиція: вихідні на двох за 110 рублів, плюс відвідування парної в подарунок. За бажанням для вас також приготують обід або вечерю: плов, люля-кебаб, шашлик, деруни, пиріжки, чебуреки, пельмені, вареники - все, що побажаєте. А також влаштують екскурсію в будь-який білоруське місто.

А також влаштують екскурсію в будь-який білоруське місто

Забронювати садибу зі знижкою можна в каталозі Holiday.by

Дивіться також:

Варіанти відзначення 14 лютого з цікавою програмою в заміських комплексах

Новости