Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Індія - Опис Індії

Фотографії (6)

Південне узбережжя Гоа значно більш різноманітне і мальовниче. Тут переважає тропічна флора і фауна. Коливання температури протягом року незначні. Туристичний сезон в Гоа триває цілий рік, найкращий час для відвідування Гоа - з жовтня по травень.

Що подивитися: відпочиваючі в готелях Гоа можуть замовити оглядові екскурсії по Панаджі з оглядом історичних пам'ятників і відвідуванням храму. Можливо зробити поїздку в Старий Гоа з відвідуванням португальських і індуїстських храмів. Круїз до незаселеного острова, де можна попірнати з маскою або порибалити. Сафарі на джипах до водоспаду Дудхсагар.

Безтурботна краса старовинних храмів Індії, гробниць і фортів, майстерність ремісників, барвистість і аромат базарів не залишать вас байдужими. Гоа - перлина індійського узбережжя, тури на відпочинок в Індію (Гоа).

Особлива привабливість турів в Індію корениться в тому, що ця країна справляє сильне враження своєю гучною, бурхливої, яскравою і хаотичною дійсністю. Особлива привабливість турів в Індію корениться в тому, що ця країна справляє сильне враження своєю гучною, бурхливої, яскравою і хаотичною дійсністю.

Великий інтерес до Індії як складової екскурсійної програми та пляжного відпочинку на узбережжі. Однак зростає мода на аюрведу - це розкішні курорти для здоров'я, які ще й функціонують як курорти класу делюкс.

Новости