Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гарячі тури в Домінікану

  1. Цікаві факти і визначні пам'ятки острова
  2. Популярні курорти Домінікани
  3. Оформлення туристичної візи в Домініканську республіку
  4. Чому клієнти обирають нас?

У турфірмі VIVID TRAVEL Ви зможете придбати гарячі тури в Домінікану з Алмати У турфірмі VIVID TRAVEL Ви зможете придбати гарячі тури в Домінікану з Алмати. Дізнатися ціни на відпочинок в кращих готелях Домінікани в 2019 році можна на нашому сайті. Скористайтеся фільтром турів. Для тих, хто хоче розрахувати вартість путівки в Домінікану з Алмати самостійно, ми пропонуємо перейти на сторінку пошуку турів онлайн. Приходьте до нас в гості: ми знаходимося за адресою вулиця Абая 44, Палац спорту Б.Шолака, 2 поверх офіс № 6 ( мапа ) Або телефонуйте за телефонами: 296-90-98 / 317-09-62 Наші фахівці підберуть для Вас найкращі варіанти гарячих турів в Домінікану згідно з вашими побажаннями і бюджету

Ще Христофор Колумб говорив, що в світі немає острова краше, ніж Еспаньола. Саме тут розташувалася дивовижна Домініканська Республіка з її чудовими курортами, якісним сервісом, золотими пляжами і розвиненою інфраструктурою.

Придбати тур в Домінікану на двох можна досить недорого, якщо стежити за спеціальними пропозиціями і палаючими путівками. Такий відпочинок обов'язково запам'ятається надовго, а привезені з подорожі сувеніри та фотографії сподобаються вашим рідним і друзям.

Цікаві факти і визначні пам'ятки острова

Домініканська республіка виступає другим за величиною державою в Карибському басейні Домініканська республіка виступає другим за величиною державою в Карибському басейні. Офіційна мова тут іспанська, але на популярних курортах переважає англійська, німецька, а також французька.

Столиця Домінікани - Санто-Домінго ще з 1990 року входить в категорію об'єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Завдяки гарному клімату і відсутності промислових забруднень люди тут в середньому живуть до 70-75 років.

На острові Еспаньола знаходиться найвища гора Карибського моря Піко Дуарте (більше 3 тис. Кілометрів). Гарячі тури в Домінікану з Алмати часто включають в себе відвідування наступних пам'яток:

  • могила Колумба;
  • парк Манат;
  • форт Св. Філіпа;
  • палац Ель Алкасара де Колон;
  • Музей бурштину;
  • фабрика з виробництва рому і шоколаду.

Ціни на тури в Домінікану відрізняються в залежності від пори року і обраного курорту. Туристичний сезон тут цілий рік, але з травня по червень часто бувають зливи. На цей період ціна турів значно знижується.

Популярні курорти Домінікани

Тури в Домінікану по системі все включено - це можливість відвідати безліч курортів, серед яких найбільше туристам полюбилися такі: Тури в Домінікану по системі все включено - це можливість відвідати безліч курортів, серед яких найбільше туристам полюбилися такі:

  1. Пунта-Кана - знаходиться в південно-східній частині острова. Назва курорту перекладається з місцевого діалекту, як «місце зборів всіх пальм». Цю місцевість вибирають ті, хто хоче усамітнитися з природою або зайнятися дослідженням морських глибин.
  2. Ла Романа / Байаібе - затишне містечко, який розташувався біля парку Дуарте. Тут багато недорогих бунгало, які можна вигідно орендувати. Крім того, уздовж берегової лінії тягнеться низка готелів, що пропонують туристам номера на будь-який бюджет. Якщо ви вибрали цей курорт, то не забудьте відвідати розташований поруч з ним Східний національний парк. Тут можна побачити безліч птахів, тварин і рептилій, занесених до Червоної книги.
  3. Відпочинок в Домінікані на Пуерто Плата призначений для людей, що цінують комфорт. На ваш вибір пропонується 13 готелів, кожен з яких має власний пляж і клуб прямо на узбережжі океану. Тут ви зможете відвідати містечко Сосуа, де є багато ювелірних та сувенірних магазинів, і Кабарете - курорт, що спеціалізується на водних видах спорту.

Грошовою одиницею держави є домініканський песо. Обміняти валюту можна по курсу 16 песо - 1 долар.

Оформлення туристичної візи в Домініканську республіку

Відпочинок в Домініканській республіці для жителів Казахстану не вимагає отримання туристичної візи. Але при цьому закордонний паспорт повинен бути дійсним на період в'їзду і не мати будь-яких обмежень.

На кордоні потрібно буде купити туристичну карту, ціна якої 10 $. Вона дозволяє туристу перебувати на території Домінікани протягом 30 днів. Щоб продовжити час перебування, необхідно звернення безпосередньо до міграційної служби.

Чому клієнти обирають нас?

Порівняти гарячі тури в Домінікану з Алмати і вибрати самий схожий ви зможете за допомогою туристичного агентства «VIVID-TRAVEL». Наші менеджери особисто побували практично на кожному із запропонованих курортів і переконалися у високій якості сервісу, який вони пропонують вам.

Домінікана - це справжній рай, тури в який доступні будь-якому мандрівникові, а ціни залежать лише від розмаху вашого відпочинку, класу готелю та обраної екскурсійної програми. Чекаємо ваших дзвінків +7 (727) 296-90-98!

Чекаємо ваших дзвінків +7 (727) 296-90-98

Чому клієнти обирають нас?

Новости