Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Єгипет з Білорусії 2019. Ціни на тури для росіян. Гарячі путівки все включено від TEZ TOUR.

☀ Путівки в Єгипет з Білорусії в готелі з цінами все включено користуються зростаючим попитом в 2019 році не тільки у місцевих жителів, але і у росіян через можливості полетіти прямим авіаперельотом в Хургаду або Шарм Ель Шейх, заощадивши силу-силенну часу і грошей, минаючи пересадку в Каїрі

☀ Путівки в Єгипет з Білорусії в готелі з цінами "все включено" користуються зростаючим попитом в 2019 році не тільки у місцевих жителів, але і у росіян через можливості полетіти прямим авіаперельотом в Хургаду або Шарм Ель Шейх, заощадивши силу-силенну часу і грошей, минаючи пересадку в Каїрі. Громадянам РФ можна купити тур до Єгипту через Білорусію двома способами:

  1. самостійно в туристичних агентствах республіки
  2. на офіційному сайті туроператора "TEZ TOUR" в режимі онлайн з будь-якої точки Росії ..

Варіант перельоту в Єгипет через Білорусь безпосередньо в Хургаду або Шарм Ель Шейх, купивши тур на двох або з сім'єю на 7-10 днів з цінами "все включено" дозволяє росіянам значно заощадити час і гроші.

Росіянам слід пам'ятати, що авіаперельоти з Росії на популярні курорти Єгипту тимчасово здійснюються тільки через Каїр. До популярних курортів Червоного моря трансфер в 450-500 км. займе приблизно 5-6 годин.

Тури до Єгипту з авіаперельотом зі столиці Білорусії, а також Бреста, Вітебська, Гродно і Могильова продає тільки туроператор "TEZ TOUR" , У якого є свої філії в Білорусі. Купуйте тури на відпочинок в Єгипті з прямим авіаперельотом до курортів Хургада або Шарм-Ель-Шейх на офіційному сайті "Тез Тур" в режимі онлайн на кнопку нижче.
Не забудьте вибрати регіон - Білорусь!

Тури в Хургаду >>

Тури в Шарм Ель Шейх >>

Новости