Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Єгипет - тури з Санкт-Петербурга. Гарячі тури і путівки в Єгипет з СПб

  1. Гарячі тури в Єгипет
  2. Туроператори по Єгипту

Тури до Єгипту

Тури до Єгипту

У зимовий період часу, дуже складно знайти відповідну альтернативу путівками до Єгипту, що за вартістю турів, що по їх складової. Тури до Єгипту - це найпопулярніший у росіян, та й не тільки у них, варіант пляжного відпочинку взимку. Судіть самі - всього лише 3-4 години перельоту в Єгипет з Санкт-Петербурга відокремлює туриста від можливості зануритися в спекотне літо в січні, наприклад, коли на вулиці, за вікном рідної домівки - мороз і замети заввишки в половину людського зросту. А прильоту по палаючого туру в Єгипет з Санкт-Петербурга в цей же самий час можна приймати сонячні ванни на пляжі і купатися в солоних водах одного з найчистіших морів Світового океану. А знамениті, чарівні, ніжно пофарбовані в самі рідкісні відтінки коралові рифи? За вартістю поїздка до Червоного моря по туру в Єгипет з СПб обійдеться в рази дешевше подорожі з аналогічною метою до подібних курортів в інших куточках світу.

Гарячі тури в Єгипет

Гарячі тури в Єгипет за вартістю завжди припаде до душі практичному мандрівникові. Виняток можуть скласти хіба що гарячі тури в Єгипет на Новий рік або на травневі свята. У будь-який інший період ціни на тури до Єгипту або ціна тієї ж путівки в Хургаду або Шарм-ель-Шейх дуже доступна. Готельєри і туроператори радують туристів черговими знижками по палаючим турам до Єгипту з Санкт-Петербурга на проживання або акціями на авіаквитки, пропонуючи гарячі путівки в Єгипет з СПб, адже туристів тут завжди чекають, до них ставляться дуже трепетно. Той, хто вже бував в Єгипті по путівці все включено, з упевненістю підтвердить цей факт.

Доброзичливий і усміхнений персонал в будь-якому з сотень готелів Єгипту не втомиться вітати туристів і вітатися з ними по кілька разів на день. Навіть працюють на узбережжі недавно обов'язково знають хоча б кілька фраз рідною для нас мовою. Більш досвідчений персонал володіє відразу декількома іноземними мовами, в тому числі і дуже добре - російським, тому в Єгипті нашим туристам комфортно. Що ще завжди цінують туристи - так це обладнані лежаками і навісами чисті пляжі, користування якими в Єгипті - безкоштовно. Не потрібно везти з собою здалеку і громіздкі пляжні рушники. Ними туристи будуть забезпечені в будь-який єгипетському готелі.

Туроператори по Єгипту

Останнім часом з'явилося дуже багато турфірм шахраїв, які недобросоветсно ведуть свою діяльність. Нашим туристам ми даємо раду - будьте пильні при виборі туру. Адже важливу роль при виборі туру в Єгипет є туроператор. Довіряйте і купуйте тури тільки від провідних туроператорів по Єгипту. Найбільш поширені тури в Єгипет від Бібліо Глобус, Тез Тур, Пегас, Coral. Наше туристичне агентство надає великий вибір турів серед перерахованих вище туроператорів по Єгипту на нашому сайті.

Про Єгипті курорти Єгипту Погода в Єгипті

А знамениті, чарівні, ніжно пофарбовані в самі рідкісні відтінки коралові рифи?

Новости