Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ціни на Мальдівах - 2019: як з'їздити дешево? Огляд і поради

  1. Дешеві тури на Мальдіви. Де краще шукати?
  2. Сезон для відпочинку на Мальдівах. Коли дешевше їхати?
  3. Ціна перельоту на Мальдіви в 2019 році
  4. Віза для Росіян
  5. Ціни на готелі на Мальдівах 2019
  6. 5 кращих готелів
  7. Ціна на їжу на Мальдівах
  8. вартість транспорту
  9. Доні на Маафуші
  10. Ціна на розваги і екскурсії
  11. Пляжі на Мальдівах. Скільки коштує вхід?
  12. 3 ради туристам: як недорого відпочити на Мальдівах?

Пробіжимося по цінниках на лакшери островах і подивимося, чи так дороги Мальдіви, як їх «малюють».

Пробіжимося по цінниках на лакшери островах і подивимося, чи так дороги Мальдіви, як їх «малюють»

Банально, але все ж: ціни на Мальдівах можуть сильно відрізнятися. Все залежить від рівня комфорту, вами необхідного, від мети, з якою ви збираєтеся на острови. Тому в цій статті ми наведемо мінімальні розцінки, актуальні на 2019 рік, а вищу планку приймемо як недосяжну. 🙂

Дешеві тури на Мальдіви. Де краще шукати?

Бюджетний відпочинок на Мальдівах, як правило, організовується самостійно. А розкішну поїздку (тобто на острів-резорт) можна розглянути і з туроператором - знавці країни стверджують, що люксові готелі за путівкою обходяться дешевше. Зовсім узагальнені межі вартості турпакета - від 150 000 до 1 000 000 рублів за тиждень усамітнення. Сума формується з декількох чинників: сезон / несезон, місце розташування від аеропорту, розкрученість готелю, тип номера і харчування.

Покажемо залежність на конкретних цифрах. Ціна туру на Мальдіви з перельотом з Москви в Holiday Island Resort & Spa (4 зірки) на 7 днів на двох:

  • в червні (низький сезон) - 148 000 рублів
  • в грудні (високий) - 220 000 рублей
  • зі сніданками - 148 000, + вечері - 152 000, + обіди і вечері - 160 000, все включено - 188 000 рублей

До питання, де шукати. Путівки в одні і ті ж готелі у туркомпаній стоять по-різному, тому треба пройтися відразу по всім туроператорам. Дуже зручні в цьому плані три агрегатора:

Вони порівнюють доступні пропозиції і відображають кращі ціни на Мальдіви на двох (з дитиною / вчотирьох - згідно ваших вподобань) на вибрані числа. Сервісами користуються багато мандрівників і про кожному готелі залишають докладні відгуки.

Сезон для відпочинку на Мальдівах. Коли дешевше їхати?

Коли краще їхати на Мальдіви? Ідеальні дати - вони ж самі «грабіжницькі» - з листопада по квітень. У високий сезон острова сонячні і спокійні, хоча деяких везучі туристів погода може засмутити і в середині січня. Тропіки - вони такі, непередбачувані.

Найдешевше летіти на атоли в несезон - з травня по жовтень. В цей час починаються дощі, і попит трохи падає, так само як і ціни на Мальдіви. Не поспішайте відкидати такий варіант! Опади короткочасні і більше освіжають, ніж чим докучають, тому що влітку підвищується вологість.

Серед бюджетних місяців теж спостерігається скачки: на початку травня дорожчають авіаквитки з Росії (свята); в серпні - путівки і готелі (розпал відпусток). Самий лоукост період - червень і липень. З'являються гарячі тури, а деякі резорти розщедрюються на класні оффер начебто апгрейда номера або навіть безкоштовного трансферу.

Ціна перельоту на Мальдіви в 2019 році

Середня ціна рейсу Москва-Мальдіви-Москва дорівнює 35-37 тисячам рублів. Літають Emirates, Qatar Airways, Etihad Airways, Turkish Airlines (з пересадкою) і Аерофлот (прямий). Час перельоту в одну сторону ≈9 годин безпосередньо і від 12 годин зі стикуванням.

Ці ж компанії часто проводять акції, за якими сума падає і до 25 тисяч на людину. До слова, календар низьких цін підказує, що в 2019 році мінімальна вартість перельоту до Мальдів без розпродажів - 28 500 рублів.

Знайти дешеві авіаквитки >>

Віза для Росіян

Віза на Мальдіви не потрібна за умови тривалості відпочинку не більше ніж 30 днів. Документи, які слід мати при собі - закордонний паспорт (терміном дії не менше півроку на момент в'їзду), зворотний квиток (обов'язково!), Бронь готелю.

Ціни на готелі на Мальдівах 2019

Житло на Мальдівах буває 2 типів: готель-резорт і гестхаус. Відмінність в тому, що перший розташовується на окремому острові, вільному від сторонніх (та сама відома концепція острів-готель з райськими пейзажами), а другий - на клаптику острова, де живуть місцеві (з не зовсім картинним сміттям, більшими обмеженнями, але теж з білим піском і бірюзовою водою).

Як зняти житло самостійно? Ми радимо пошуковик RoomGuru - він знаходить вигідні ціни, аналізуючи всі популярні системи бронювання. Однаково добре відловлює спецпропозиції і на резорти, і на гести.

До слова, різниця у вартості між ними величезна. Готелі на Мальдівах відносяться до категорії дорого. У високий сезон найбільш «скромний» Gangehi Island Resort (5 зірок) дає на вибір:

  • стандартні номери на двох від $ 200 на добу
  • вілли від $ 300
  • бунгало від $ 800

Причому, по Мальдівські мірками, вказаний резорт не назвеш топовим. Справжні лакшери - на кшталт 5 * W Maldives - встановлюють цінник від $ 1500 ЗА НІЧ. Чи відчуваєте розмах? 🙂

Знайти готель >>

Знайти готель >>

Кафе на пляжі

Гести, все-таки, не настільки нещадні. У піковий період можна переночувати від $ 33 за 2 осіб. Ключове слово - переночувати, тому що проводити час в комірчині з штучним світлом не особливо приємно. Найбільше їх числиться на острові Маафуші - найвідомішому, де живуть мальдівці. Там варіанти краще, поруч з пляжем - від $ 50 ( 3 * Royal Pearl Inn ).

Треба сказати, що населені острови - це ні разу не Баунті-місця з численних фото в інеті. Це, скоріше, Мальдіви «курця». Білосніжні пляжі є, але мало і ходити в бікіні заборонено (країна мусульманська), блакить води та зелень тропіків тьмяніють через сміття, а алкоголь відсутній в принципі. Так чому ж гестхауса затребувані? Вони здорово зберігають бюджет, надають більше свободи в пересуваннях і розвагах. Класичні Мальдіви, разом зі снорклінгом і годівлею акул, можна побачити на екскурсіях - їх легко купити у місцевих.

Знайти гестхаус >>

Кілька доппунктов, що стосуються цін на житло:

  • Захмарні суми - з початку листопада і до кінця квітня. Ще дорожче на різдвяні канікули
  • Податки не завжди включені у вартість, а це + 10% за обслуговування, + 12% ПДВ і + $ 6 з людини за екологічний збір
  • Трансфер з аеропорту до острова-Резорт не входить в підсумкову цифру, якщо бронюєте готель самостійно. Плюс $ 135-650 (залежить від відстані) з кожного

5 кращих готелів

Який готель вибрати на Мальдівах? Визначтеся з метою подорожі: для снорклинга важливий домашній риф, для повного релаксу у океану - лагуна, а для відпочинку з дітьми - зручне розташування до аеропорту і відповідні умови.

Ми позначимо 5 кращих готелів Мальдів з високим рейтингом і підкреслимо їх сильні сторони, які відповідають основним запитам туристів.

4 * ANGAGA ISLAND RESORT

На Мальдівах багато готелів з рифом, зокрема, Angaga, хоча тут він не настільки вражаючий. Серед інших цей резорт виділяє вдале поєднання головних характеристик: відмінний пляж і лагуна без гострих коралів, різноманітне харчування (і акцент не на морепродукти, а на м'ясо, що рідкість), барвиста підводна живність і ті самі вілли на воді. За відгуками туристів, готель - хороший приклад співвідношення ціна / якість.

Забронювати готель >>
Ціни на тур >>

4 * THE BAREFOOT ECO HOTEL

Місце, в своєму роді, унікальне. Це готель, побудований на населеному острові Ханімаду, але з натяком на самітність і резортовскіе види. Так скажімо, недорогі Мальдіви, але не на рівні гестхауса. На приватній території - свій пляж, де можна плескатися в купальнику, спа і фітнес, басейн, дайвінг-центр, вивозять посноркать. Про кухню також позитивні коментарі. З мінусів - трансфер в 45 хвилин на літаку з Мале, необхідність закритого одягу за межами, цікаві Локаль неподалік.

Забронювати готель >>
Ціни на тур >>

5 * ANGSANA IHURU

В Angsana втілена справжня концепція бунгало на Мальдівах - зі своїм особистим куточком у океану, пальмою та гамаком. Доступний риф з безліччю коралів, пудровий пісок і широка лагуна. Тут все доведено до зразкового рівня - сервіс, їжа, номери, відсутність контакту з постояльцями, а й за відповідну вартість.

Забронювати готель >>
Ціни на тур >>

5 * SUN ISLAND RESORT

Досвідчені мандрівники радять придивлятися до цін на Мальдіви саме з цього готелю, перевіреного тисячами наших співвітчизників і які обходяться, в общем-то, демократично. Sun Island - самий російський резорт, великий і просторий, тому й велелюдне. Нормальна лагуна нормальна, так собі риф, сякі-такі розваги і, зрозуміло, все включено.

Забронювати готель >>
Ціни на тур >>

5 * ANANTARA DHIGU RESORT

Один з кращих для відпустки з дітьми - півгодини на катері від аеропорту, дитячий клуб з анімацією, кілька ресторанів з різною кухнею, пологий захід у воду, м'який пісок. Поруч з островом знаходяться два сусіда-Резорт цієї ж мережі, один з них можна вільно відвідувати (допливши на човні). З снорклингом діла не дуже - рифа майже немає. Замість цього проводяться заняття серфінгом, йогою і спа-процедури.

Забронювати готель >>
Ціни на тур >>

Ціна на їжу на Мальдівах

Витрати на харчування безпосередньо залежать від того, де зупиняється турист - в резорте або на локальному острові.

Резорти. Цікаво, що на Мальдівах не рекомендують брати «все включено» (виняток - якщо життя без алкоголю не мила). Кажуть, марна трата, адже, здебільшого, їжа не особливо різноманітна, а спиртне - з Індії. Якісний алкоголь тільки за гроші (наприклад, $ 35-100 за пляшку вина, $ 10-20 за коктейль). Економніше вийде готель по half або full board з окремою платою за прийом їжі або напої.

Зразкові ціни на Мальдівах на їжу в Резорт на двох:

  • Вода 1,5 літра $ 5
  • Піца / паста на обід $ 70-100
  • Вечеря без алкоголю $ 150-200

Звичайно, чим вище клас готелю, тим вище і вартість страв.

Місцеві острова. Пара нюансів: їжа на Мальдівах гостра і не блищить широким вибором використовуваних продуктів; фрукти - дорогі, тому що привізні (крім кокосів), алко не продається від слова зовсім; готувати самостійно навряд чи вийде.

Бекпекери харчуються в закладах для Локалов або перехоплюють що-небудь в магазинах. цінники:

  • Салат в кафе $ 5-7
  • Друге (м'ясо / риба) від $ 20
  • Пакет соку $ 2
  • Пачка печива $ 1
  • Вода $ 1-2
  • Манго, кг $ 10-15

вартість транспорту

Ціни на відпочинок на Мальдівах складаються і з переміщень по країні. Тут з цим досить проблемно: перебиратися між острівцями можна тільки по воді або по повітрю.

Готелі-резорти самі організовують трансфер постояльців від аеропорту (катером або літаком, іноді гідро-), і від цього нікуди не дітися - такі правила, які змушують викладати, в середньому, по $ 300 за людину. Але між локальними островами (наприклад, від Хулхумале до Маафуші) бюджетно пересуватися цілком під силу - на національних човнах дони або, по-російськи, поромі.

Разом, маємо:

  • Доні / ферри - недорогий ($ 1-2) і досить повільний транспорт
  • Швидкісні човни / катера: домчать куди завгодно, при цьому швидко, «з вітерцем». Скільки буде коштувати, залежить від відстані (в місцевих масштабах - від $ 20)
  • Місцеві авіаперевізники і гідролітаки - вже з серії «не кожному по кишені, але платити доведеться»

Доні на Маафуші

Актуально для «дикунів». Острів Маафуші - один з ваших улюблених для проживання куточків архіпелагу. Його вибирають ті, кому треба розташуватися за прийнятною ціною в гестхауса.

Як дістатися з аеропорту, якщо кінцевий пункт - вищевказаний острів? Тут треба враховувати, що сам аеропорт знаходиться на острові Хулуле, звідки необхідно сісти на пором до столиці Мале ($ 1 з людини) Уже звідти - від Villingili Ferry Terminal - стартує дони на Маафуші ($ 2).

Ціна на розваги і екскурсії

Підраховуючи ціни на Мальдівах, закладіть бюджет і на пару екскурсій або розваг, навіть незважаючи на просувається ідею тюленячого відпочинку. Для Резорт вартість круто відрізняється, і якщо дуже приблизно, плавання з мантами - від $ 100, спорядження для снорклинга - безкоштовно або $ 10-20.

У разі самостійного туриста, дозвілля трохи веселіше.

Чим зайнятися? Любителям акваланга або маски з трубкою можна відправитися в Маафуші, де великою популярністю користується школа Maafushi Dive School. За розцінками потрібно орієнтуватися приблизно на $ 60-80 за теорію і занурення. Екстремали? Тоді до китовим акулам. Справжнє плавання з величезними рибинами - ось справжнє задоволення для тих, хто хоче полоскотати собі нерви ($ 200 з персони).

Що можна побачити на Мальдівах? Є екскурсія в Мале, але відгуки про неї 50/50. Зате розкуповуються на ура тріпи на острови-резорти. Оплачується транпорт і вхід на острів, плюс харчування на вибір. Наприклад, з Маафуші до острова Фіхалохі така поїздка коштує близько $ 100 за човен (набирається група), $ 30 з кожного допуск на територію $ 70-90 опціональний обід.

Пляжі на Мальдівах. Скільки коштує вхід?

Пляжі Мальдів - то, що розбурхує уяву збираються у відпустку людей. Напевно, ви теж малюєте собі барвисті картини і розглядаєте фото пляжів архіпелагу. Не обмежуйтеся тільки оглядом визначних пам'яток Мале і підводним зануренням на Маафуші. Ви бачили світяться пляжі? А такі є на атолі Ваадху, і видовище варто довгого шляху.

Які пляжі збирають кращі відгуки?

  • Пляжі острова Фулхаду. Сам острів невеликий (250 м на 2,5 км), з одного його боку розташувалися білосніжні широкі пляжі. Вони відрізняються класної відокремленої атмосферою
  • Бьяду - цей крихітний острів теж може похвалитися красивими пляжами. Якщо постаратися, можна знайти куточок, де ніхто не буде заважати насолоджуватися тишею. Особливу атмосферу створює буйство тропічної зелені біля берегової лінії. Вхід - $ 30
  • Пляжі на острові Фіхалхохі теж входять в список привабливих для відвідування. Незважаючи на те, що на острові відпочиває досить багато туристів, самі пляжі спокійні, відпочиваючих порадує багата прибережна фауна - рибки, маленькі акулята, черепахи, скати
  • Відмінним пляжем славиться і безлюдний острів Мааадху. Берег і дно мілини складаються з білого піску, океан відкривається приблизно в кілометрі від суші. У тіні дерев можна приготувати м'ясо, там облаштовані для цього місця. На Маадху регулярно організовуються екскурсії-пікніки (наприклад, з сусіднього Маафуші), приблизна вартість такого заходу становить близько $ 40-50
  • Тим, хто вирушає в готель «Four Seasons» (атол Баа), дуже пощастило з пляжем. Комфортний сухий клімат, відсутність комах, піщане мілководді, добре підходить для відпочинку з дітьми. Якщо ви вибрали готель цієї ж мережі, але на Північному Мале, то пляж теж порадує своєю чистотою і доглянутістю. Берег і дно складають коралова крихта і білий пісок

3 ради туристам: як недорого відпочити на Мальдівах?

На закінчення хотілося б дати кілька вказівок. Все це - поради туристів, хто вже був на Мальдівах:

  • Моніторьте ціни на переліт і готелі на Мальдівах в 2019 році в період з травня по жовтень. Причому, важливіше заброніть проживання, і робити це краще за півроку. Дешеві авіаквитки з більшою ймовірністю зустрічаються за місяць до бажаної дати
  • Вибирайте острова, де можна зняти недороге житло, за умови, що ви не претендуєте на готелі класу «люкс». Бюджетними островами вважаються Маафуші, Тодду, Расду, Мале, Матівері
  • Шукайте закладу «для своїх», і так будуть вам більш-менш розцінки на прожиток

Передрук матеріалів сайту лише з обов'язковим зазначенням прямим, активним і відкритою до індексації гіперпосилання на howtrip.ru.

Де краще шукати?
Коли дешевше їхати?
Скільки коштує вхід?
Ади туристам: як недорого відпочити на Мальдівах?
Де краще шукати?
Коли дешевше їхати?
Коли краще їхати на Мальдіви?
Чи відчуваєте розмах?
Так чому ж гестхауса затребувані?
Як дістатися з аеропорту, якщо кінцевий пункт - вищевказаний острів?

Новости