Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вагітність хлопчиком: особливості. Як дізнатися, що народиться хлопчик

  1. Позиція живота при вагітності хлопчиком
  2. Колір сечі, якщо хлопчик
  3. вугрові висипання
  4. збільшення грудей
  5. холодні ноги
  6. Ріст волосся
  7. апетит
  8. набір ваги
  9. Позиція для сну
  10. зміна характеру

Незважаючи на те, що для більшості жінок немає абсолютно ніякої різниці, ніж в результаті вирішиться вагітність, буде це хлопчик чи дівчинка, адже мама буде любити свою дитину незалежно від статі, природна цікавість багатьом не дає спокою. Чи є якісь особливості вагітності хлопчиком? Чи можна насправді дізнатися під час вагітності хлопчик народиться чи дівчинка? Чи є якісь знаки, які можуть відповісти на настільки інтригуюче питання? Звичайно, напевно сказати можуть тільки професійні медичні тести і УЗД, проте існують і інші особливості вагітності хлопчиком, які можна відзначати за собою на різних стадіях вагітності просто, щоб потім підтвердити свої здогадки у лікаря або посміятися над дурними забобонами.

Звичайно, напевно сказати можуть тільки професійні медичні тести і УЗД, проте існують і інші особливості вагітності хлопчиком, які можна відзначати за собою на різних стадіях вагітності просто, щоб потім підтвердити свої здогадки у лікаря або посміятися над дурними забобонами

Позиція живота при вагітності хлопчиком

На позицію живота часто дивляться в першу чергу, щоб визначити стать дитини . Якщо живіт випирає вперед таким чином, що зі спини вагітність не помітна, то, швидше за все, це вагітність хлопчиком. І навпаки.

Колір сечі, якщо хлопчик

Виявляється, колір сечі змінюється під час вагітності. Кажуть, що темний колір сечі вказує на хлопчика, тоді як світла, каламутна сеча говорить про дівчинку

вугрові висипання

Під час вагітності гормональний баланс організму порушується, тому у багатьох жінок з'являються прищі і псується шкіра. Так ось, в цьому раптово нахлинула акне часом звинувачують вагітність хлопчиком.

збільшення грудей

Як правило, під час вагітності груди збільшуються в розмірах, готуючись до постачання грудного молока, щоб живити майбутньої дитини. Для більшості жінок ліва груди завжди трохи більше правої, однак, якщо права більше, то це може означати, що дитина чоловічої статі.

холодні ноги

Постійно холодні ноги - один з явних ознак вагітності хлопчиком.

Ріст волосся

Якщо волосся відростає швидше, ніж зазвичай, то цілком ймовірно, що ви носите хлопчика.

апетит

Ні для кого не секрет, що вагітність супроводжується великою тягою до їжі, часто до самим дивним і незрозумілим продуктам, на які до вагітності і дивитися не хотілося. Вагітність хлопчиком з якоїсь причини супроводжується бажанням вживати солоні і кислі страви.

набір ваги

Багато вагітні жінки мимоволі поправляються завдяки нерозбірливою дієті і відсутності фізичних навантажень, однак те, як проявляються ці зайві кілограми під час вагітності може послужити сигналом, хлопчик росте або дівчинка. Якщо зайва вага помітний в основному в районі живота, то дитина чоловічої статі тоді, як матері дівчаток помітно повніють по всьому тілу, включаючи обличчя

Позиція для сну

Вагітність робить багато речей неможливим, наприклад, лежання на животі або на спині. Найлогічнішою позицією для сну для вагітних - це лівий або правий бік. Однак, якщо перевагу в основному віддається лівому боці, то можливо народиться хлопчик

зміна характеру

Стать майбутньої дитини, згідно з вченим, може вплинути на деякі риси характеру і поведінку майбутньої мами. Жінки, які ведуть себе більш сміливо, агресивно і домінантно, з більшою ймовірністю очікують сина, ніж їх протилежності.

Чи є якісь особливості вагітності хлопчиком?
Чи можна насправді дізнатися під час вагітності хлопчик народиться чи дівчинка?
Чи є якісь знаки, які можуть відповісти на настільки інтригуюче питання?

Новости