Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

WikiZero - Дитяче радіо

  1. Радіопередача [ правити | правити код ]
Wikipedia

open wikipedia design.

«Дитяче радіо» - перша і єдина в Росії радіостанція, орієнтована на дитячу аудиторію; національна мережа ефірного мовлення для дітей. Створена засновником холдингу « Газпром-медіа »І знаходиться під управлінням російського радіохолдингу« ГПМ Радіо »(З 2016 року).

Радіостанція враховує вікові особливості і розпорядок дня слухачів: ранковий блок адресований дошкільнятам, денні програми - дітям старше семи років, пізно ввечері - блок для батьків і для дітей старше 9 років, в нічний час - музика для сну.

У 2014 році кілька програм, що виходили на радіо, отримали державні субсидії від Росдруку [1] .

  • У квітні 2008 року одна з популярних рубрик «Дитячого радіо», «Зараз разова», отримала нагороду МедіаСоюзу « Радіоманія »Як найкраща просвітницька програма року [2] .
  • У грудні 2008 року «Дитяче радіо» стало лауреатом національної премії в області бізнесу «Компанія року» в номінації «За реалізацію соціального проекту" [3] .

Дитяче радіо приділяє велику увагу своїм позаефірний проектам. Проводить новорічні вистави та концерти дитячих груп. У різних містах регулярно проходять дискотеки «Дитячого радіо» [4] [5] , Проводяться круїзи «Дитячого радіо» [6] . У Новий рік 2010-2011 були поставлені мюзикл «Марафону до Олімпу» [7] і вистава «Ялинка" Дитячого радіо "- Новорічні пригоди Веснянки і Кіпятоші» [8] .

Радіопередача [ правити | правити код ]

Станом на початок 2018 року, «Дитяче радіо» веде ефірне ЧС-мовлення в 36 містах Росії, а з 2018-2019 року почалося мовлення близько в 10 містах Росії [9] , а також цифрове супутникове і інтернет-мовлення . Супутникове мовлення здійснюється операторами «НТВ-Плюс» і «Триколор ТВ» [9] . Інтернет-мовлення є на офіційному сайті, а також на мобільних пристроях під управлінням операційних систем Android і iOS [9] .


This page is based on a Wikipedia article written by contributors ( read / edit ).
Text is available under the CC BY-SA 4.0 license; additional terms may apply.
Images, videos and audio are available under their respective licenses.

Новости