Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Крижані" дерева падають на людей. загинула жінка

На мешканку підмосковного Жуковського сьогодні вранці звалилося дерево, що не витримала ваги утворився на гілках льоду На мешканку підмосковного Жуковського сьогодні вранці звалилося дерево, що не витримала ваги утворився на гілках льоду. Від отриманої травми жінка померла на місці.

як повідомляють аргументи Тижня , Інцидент стався близько 10 години на вулиці Сєрова навпроти будинку номер вісім. Дерево впало на 77-річну жінку. Всього в Москві сьогодні були госпіталізовані п'ять чоловік, які постраждали від повалених на них дерев.

Негода в Москві: жителів закликають сидіти вдома

До 13:00 в області зареєстровано кілька десятків випадків падіння дерев на автомобілі і дроти ліній електропередачі. На вулиці Муси Джаліля обмерзле дерево впало на "Лексус". Відзначено і випадки падіння дерев на проїжджу частину, що призводить до аварійних ситуацій, передає Фінам FM . Число травм через ожеледицю зросла приблизно в 1,5 рази - за минулу добу понад 80 осіб були госпіталізовані з різними травмами через ожеледицю, відзначає телеканал "Вести" .

У найближчі години, за прогнозами синоптиків, в столичному регіоні припиниться "крижаний дощ". До Москві підійде холодний атмосферний фронт, який принесе чергову порцію опадів, але вже переважно у вигляді снігу. Також очікується зниження температури. У понеділок стовпчики термометрів покажуть близько двох градусів морозу, а у вівторок - близько трьох, інформує ER-portal.ru .

Новости