Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оренда авто в Португалія

  1. Кращі місця в Португалії Що подивитися в Лісабоні
  2. Що подивитися в Фару
  3. Що подивитися в Порту
  4. Що можна побачити на Мадейрі
  5. Автомобільний маршрут по найкрасивішим селах Португалії
  6. Автомобільний маршрут по центральній частині Португалії
  7. Автомобільний маршрут по південній частині Португалії

Кращі місця в Португалії

Що подивитися в Лісабоні

Лісабон - це місто семи пагорбів, один із найбільших історичних і культурних центрів Європи. Ми рекомендуємо взяти в оренду автомобіль і досліджувати це місто, захопитися його найвищою точкою з фунікулера або ж покататися по крутих вуличках на жовтому трамваї.

Під час візиту до Португалії рекомендуємо вам пройтися по традиційному району Алфама і побродити по його вузьких вуличках, відвідати замок Святого Георгія, величний Лісабонський собор або ж помилуватися видами Mirador de Santa Lucia зі стінами, викладеними блакитною плиткою. У Белеме нас очікують відомі об'єкти Всесвітньої спадщини: вежа Торрі-ді-Белем, монастир иеронимитов. Яскраві вулички Байрру-Алту, Plaça do Comèrcio або види з моста Васко да Гама і теплиця «Estufa Fria» в чудовому парку Едуарда VII - місця, де можна розслабитися в самому центрі міста.

Що подивитися в Фару

Фару - одне з основних туристичних місць Португалії завдяки знаходиться тут важливого міжнародного аеропорту і близькості популярного району Albufera. Рекомендуємо пройтися по місту, відвідати його стару частину з пішохідними брукованими вуличками, помилуватися численними площами, а також білими або характерними для Португалії будинками, покритими черепицею. Не забудьте зробити покупки в торговому районі, де можна зустріти відомі бренди, або відвідайте Природний парк «Ріа-Формоза» або Прая-де-Фару.

Що подивитися в Порту

порту , Без сумніву, належить до найбільш привабливим містах, які варто відвідати на орендованому автомобілі під час вашого візиту до Португалії. Розкинувшись на берегах річки Дору, це місто, побудований в богемском стилі і потрапив під британський вплив, до сих пір зберігає свою чарівність минулого. Насолоджуйтеся візитом в Порту і красою його будівель, побувайте в палаці Palacio da Bolsa, на залізничному вокзалі Сан-Бенту, а також в церкви Клерігуш або церкви Св. Ідельфонсо. Відвідайте чарівний книжковий магазин Lello e Irmao, один з найкрасивіших книгарень в світі, або ж вирушайте оглядати місто з висоти пташиного польоту на фунікулері Dos Guindais.

Без сумніву, під час в Порту можна не насолодитися чарівними краєвидами міста під час заходу на берегах річки Дору. Тут ви зможете побачити типові човни-Рабель, прогулятися вздовж доків Muelle de la Ribera, по мосту Луї I і спробувати чудові страви, які вам запропонують у районі Віла-Нова-ді-Гая. Тут також ви зможете відвідати знамениті винні погреби, де виробляється вино «Porto».

Що можна побачити на Мадейрі

Екзотичний острів Мадейра - ще одне місце, популярне у туристів. Вулканічне походження Мадейри, її круті схили, вкриті галькою пляжі і буйна тропічна рослинність робить цей острів ідеальним місцем для відпочинку. Відправляйтеся на орендованому автомобілі в Фуншал, столицю Майдера, і відвідайте її прекрасні села Сантана, Порту-Моніж або Сан-Вісенте. Пориньте в пишні лаврові ліси, подорожуйте по ефектним левадах (водні шляхи з стежками для піших прогулянок), або ж вирушайте на сусідній острів Порту-Санту, де ви насолодитеся прекрасними пляжами і береговою лінією протяжністю 9 км.

Автомобільний маршрут по найкрасивішим селах Португалії

Автомобільний маршрут по північній частині Португалії

Найкращий план для незабутніх вихідних - це відправитися в подорож по Португалії з півночі на південь. Упаковуйте свої валізи, беріть автомобіль напрокат і ми покажемо вам найпрекрасніші місця в Португалії.

Наш маршрут починається на півночі Португалії, в прекрасному місті Гімарайнш. Він вважається місцем народження Португалії і оголошений ЮНЕСКО об'єктом Всесвітньої спадщини. Пройдіться по його вузькими брукованими вуличками і познайомтеся з традиційною архітектурою, яка перенесе вас в середні століття. Прогуляйтеся пішки по історичній стародавньої частини міста, відвідайте старий замок Гімарайнш, палац герцогів Браганса, пройдетеся по проспекту Largo República do Brasil до церкви Nossa Senohora da Consolaçao. Скористайтеся фунікулером, щоб дістатися до Monte da Penha, де ви зможете насолодитися самими чарівними краєвидами міста Гімарайнш.

З Гімарайнш на орендованому автомобілі ми вирушаємо в місто Коїмбра. Цей прекрасно збережений середньовічний місто протягом ста років був столицею країни, зараз же тут знаходиться історичний Коїмбрський університет.

З Коїмбри ми отруює на орендованому автомобілі в Порту, де зможемо побувати в старому місті, побачити прекрасні церкви і собори. Прогуляйтеся на човні вздовж берегів річки Дору і відвідайте найкращі виноградники в Віла-Нова-ді-Гая.

Прогуляйтеся на човні вздовж берегів річки Дору і відвідайте найкращі виноградники в Віла-Нова-ді-Гая

Автомобільний маршрут по центральній частині Португалії

У центральній частині Португалії ми знайдемо Обідуш, прекрасне місто, відомий завдяки своєму замку і середньовічної стіною. Про неї часто дбала королева Португалії, починаючи з доби середньовіччя аж до 16-го століття. Вузькі міські вулички з білих будинків, пофарбованих у яскраві жовті або сині кольори, і прекрасний Арабська замок надають місту особливу індивідуальність.

З Обідуш ми вирушаємо на орендованому автомобілі далі, в Синтру, місто, який завдяки великій кількість романтичних архітектурних пам'яток 19-го століття був внесений ЮНЕСКО в список об'єктів Всесвітньої спадщини. Це прекрасне місто палаців оточений з усіх боків горами і лісами, що, без сумніву, робить його самим чарівним місцем в Португалії. Палац Пена, Національний палац Сінтри в Андалузії стилі, Замок маврів і Кинта да Регалейра - це місця, які приємно здивують вас під час подорожі на орендованому автомобілі по Португалії.

Палац Пена, Національний палац Сінтри в Андалузії стилі, Замок маврів і Кинта да Регалейра - це місця, які приємно здивують вас під час подорожі на орендованому автомобілі по Португалії

Ми продовжуємо нашу подорож на автомобілі до Національного парку Сінтра-Кашкайш і звідси прямуємо в невелику, але розкішний прибережний селище Кашкайш. Колишній рибальське селище прославився тим, що до кінця 19-го і початку 20-го століття він був улюбленим місцем відпочинку королівської сім'ї Португалії. Сьогодні це популярне місце відпочинку багатіїв і знаменитостей завдяки своїй ексклюзивності і прекрасних пляжів з дрібним білим піском.

Ми перебуваємо в наступне місце призначення нашого автомобільного маршруту - через 25 км нас зустрічає Лісабон. По приїзду ми пропонуємо вам залишити орендований автомобіль на парковці і сісти на трамвай № 28, який відвезе вас в найкращі частини міста. Ви обов'язково повинні побувати в Алфама, найстарішому історичному районі Лісабона, в замку Сан-Хорхе і центрі міста, також відомому як Ла-Байша.

Відправляйтеся в центральну частину, Евора чекає вас. Історія міста налічує понад 2 000 років. Тут побували римляни і мусульмани, що залишили в місті свій культурний слід.

Автомобільний маршрут по південній частині Португалії

Ми вирушаємо на південь Португалії, де нас чекає Алгарве, популярне у туристів місце відвідування. Ця частина Португалії - найбільш відвідувана в країні. Туристичні прибережні містечка, заповідники і типові рибальські селища, де, здається, зупинився час, роблять цю область Португалії прекрасним місцем для подорожі на орендованому автомобілі.

Наступний на черзі - милий містечко Лагос. Побувайте в його старій частині і огляньте будівлі, такі як форт мису Бандейра, церква Сан-Антоніо, ринок або навколишнє містечко стіну, перш ніж відправитися відпочивати на прекрасні пляжі Піньау і Дона-Ана. Чому б вам не взяти напрокат човен і не оглянути печери гори Понта-да-Пьедаде.

Потім отруюйтесь в Сілвеш, де ви зможете познайомитися з чарівністю традиційної португальської села зі старим червоному замком, брукованими вулицями, типовими будівлями і човнами на березі річки Араді.

Останнє місце призначення в нашому маршруті - Фару. Його міська арка Arco da Vila розташована з боку воріт, які були частиною оригінальної Мавританській стіни, тепер цей прохід під аркою веде в стару частину міста з брукованими вуличками. Тут також знаходиться університет, що надає місту чудове чарівність і оживає в нічний час. Місто оточене лагунами і солоними болотами, тут також починається прекрасний Природний парк «Ріа-Формоза». Звідси ми отруюють в останнє місце призначення - Ештой, де побуваємо в палаці Ештой, виконаним в стилі рококо (пізній бароко), де ви зможете насолодитися стінами характерного рожевого кольору і блакитним кахлем в оточенні прекрасно оформлених садів.

Новости