Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Металеві ліжка: плюси і мінуси → Статті та поради від Divani.ua

  1. Переваги металевих ліжок
  2. Недоліки металевих ліжок
  3. Огляд металевих ліжок на Divani.ua

18 квітня 2016 р 18 квітня 2016 р   Поряд з ліжками з ДСП, МДФ і дерева, попитом на ринку користуються металеві ліжка

Поряд з ліжками з ДСП, МДФ і дерева, попитом на ринку користуються металеві ліжка. І, незважаючи на те, що металевих ліжок менше, ніж їх аналогів з ДСП, МДФ або дерева, вони також бувають різних розмірів і типів: односпальні, двоспальні, полуторні і двоярусні. При цьому вартість на дані моделі нижче, ніж на такі ж ліжка з натурального дерева.

Переваги металевих ліжок

Металеві ліжка мають безліч переваг, які просто не можна не враховувати при виборі ліжка в спальню, дитячу або гостьову кімнату. Серед цих переваг можна виділити більш низьку вартість, в порівнянні з дерев'яними моделями, довговічність, міцність, відсутність максимально допустимої ваги і ексклюзивність.

Ціна

Металеві ліжка займають за ціною нішу між ліжками ДСП, МДФ і моделями з дерева. Їх вартість знаходиться в межах від тисячі гривень (односпальні ліжка) і не перевищує чотирьох тисяч гривень (ексклюзивні двоспальні ліжка). Невисока вартість обумовлена ​​дешевизною матеріалів - максимум металу і мінімум дерева для декорації. Варто відзначити, що в цю вартість також включено ламельное підставу або металеву основу для матраца і заплативши ціну за ліжка, не потрібно витрачається на ламельний каркас, як в ліжках з ДСП або МДФ.

Міцність і довговічність

Основним, і, мабуть, головною перевагою будь-якого металевого ліжка є її міцність і довговічність. Всім відомо, що чим міцніше матеріал меблів, тим більше шансів, що вона прослужить Вам довгий час. Як правило, металеве ліжко виготовляється з міцного металу, який здатний витримати істотні вагові навантаження.

При цьому, підстава для матраца в металевих ліжках не обов'язково також виконано з металу. Це можуть бути ортопедичні ламелі, які допоможуть формуванню правильної постави у дитини або металеві трубки, які зроблять ліжко практично вічної.

Щоб дізнатися, яке підстава у вибраній Вами моделі, Ви можете зв'язатися з менеджером Divani.ua в робочий час.

Відсутність межі максимально допустимої ваги

Це є також важливим фактором для ліжок економ сегмента. Справа в тому, що недорогі ліжка з ДСП, МДФ або дерева без додаткового упору по середині (двоспальні ліжка), не призначені для людей з великою вагою. Таким чином, ліжка такого типу довго не прослужать, і Вам доведеться купувати нові меблі для сну. А це нові незаплановані витрати коштів, які можна використовувати для інших цілей.

Металеві ліжка виготовляються з міцного сплаву металу і не мають обмеження по максимально допустимому вазі. Це один з кращих варіантів ліжок за бюджетною вартості для будь-якої категорії покупців.

ексклюзивний дизайн

І, звичайно, не можна не відзначити ексклюзивний дизайн ліжок з металу. Незважаючи на те, що в основному для створення металевих ліжок використовується метал, багато виробників декорують його дерев'яними вставками. Такий підхід дозволяє перетворити класичну нічим не примітне стандартну ліжко в привабливу класичну модель, яка прикрасить будь-яку спальню.

Недоліки металевих ліжок

До недоліків металевих ліжок можна віднести їх дизайн. Не всі покупці можуть оптимально вбудувати металеве ліжко в інтер'єр свого спальні. Але і тут виробники постаралися максимально спростити процес: тепер при покупці можна вибирати колір металу, колір дерева.

Також істотним недоліком, на який звертають увагу батьки, вибираючи ліжко для своєї дитини, є їх «жорсткість». Метал лякає їх, тому що батьки замислюються про те, чи зможе дитина травмуватися об твердий метал. Однак, сучасні металеві ліжка практично не мають виступаючих металевих деталей, і, навпаки, вони досить стійкі і міцні, щоб витримати будь-якого, навіть самого активного дитини.

Огляд металевих ліжок на Divani.ua

На Divani.ua представлений великий асортимент металевих ліжок всіх актуальних виробників на сьогодні. це Onder & Metal , метал дизайн і ліжка фабрики Новуд , Які з'явилися в нашому каталозі зовсім недавно. Стильні моделі, прикрашені фігурним металом і дерев'яними вставками, такі як Жозефіна (Метал Дизайн) , Вероніка і Хелен (Ондер метал) , а також Еліс (Новуд) , Просто не можуть не привертати увагу своєю витонченістю і грацією. Практично всі ліжка мають в якості основи ламельное підставу, і тільки моделі від Метал Дизайн - гнуті трубки.

На Divani.ua представлено безліч вигідних пропозицій з купівлі ліжок і матраців. Купуючи ліжко зі знижками, беручи участь в акціях, ви істотно заощадите сімейний бюджет. Наприклад, якщо Ви купуєте матрац і ліжко, то на матрац отримуєте знижку від Divani.ua в розмірі 3%.

Якщо у Вас виникли питання з приводу вибору ліжка, її параметрів або актуальності ціни, Ви завжди можете зв'язатися з менеджерами Divani.ua зручним для Вас способом - по телефону, Інтернету або Скайпу.

І на закінчення, відзначимо: насправді, матеріал ліжка не так вже й важливий. Важливим є те, наскільки Вам сподобалася та чи інша ліжко.

Бажаємо Вам приємно вибирати і тільки вигідних покупок разом з Divani.ua!

Новости