Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поздоровлення в прозі з Днем Народження

День народження - завжди свято. Яскравий, барвистий і цікавий. Завжди хочеться почути в цей день багато добрих слів і приємних побажань, поділитися спогадами від друзів і подруг про казкових сонячні дні, а так же наповнити в цей день келихи шипучим напоєм. Свято обіцяє стати прекрасним і красивим, якщо поздоровлення з ним будуть не в віршах, а в прозі. Якщо вони стануть яскравими і цікавими доповненнями до свята, подарунку тому, що тільки така форма привітання може стати яскравою, цікавою і красивою. Адже в прозі простіше висловлювати свої емоції і почуття, простіше подивитися в очі дорогому і коханій людині, і простіше написати слова, які лунають із боку самого серця. Кращі поздоровлення у прозі - своїми словами з Днем Народження.

***

День Народження трапляється тільки раз на рік, і провести це свято просто необхідно так, щоб це було незабутньо! Я бажаю тобі сьогодні побільше посміхатися, насолоджуватися увагою гостей і вірити в те, що таких чудових днів і душевних зустрічей з дорогими людьми буде ще чимало! Я бажаю тобі іскристого щастя, вірного кохання, повного благополуччя і виконання будь-яких бажань! Приймай подарунки, букети квітів, поздоровлення, компліменти, море посмішок і побажань, адже це все, сьогодні для тебе й годі! Ще бажаю тобі життя не менше прекрасної, ніж цей світлий день, хай в ній у тебе буде успіх, удача і любов! Я бажаю тобі завжди міцно стояти на ногах і триматися плеча вірних друзів! Нехай в твій будинок не заглядають печалі, але в вікно щоранку світить сонце, обіцяючи кращий день! З Днем народження!

***

Вітаємо з Днем народження! Для кожної людини ця дата особливо дорога, тому що, в цей день народжується нове життя, твоя власна життя, яка дається один раз. Ми всі дуже тебе цінуємо і любимо, і тому до своїх привітань і побажань додаємо щире бажання того, щоб вони були почуті також і на небесах, звідки добрі ангели, почувши наші слова, змогли б принести для тебе побільше любові і удачі, доброго здоров'я і сонячного настрою! Нехай доля балує тебе подарунками, але ти теж додавай зусилля для свого щастя, адже просто так в житті нічого не дається. Ми бажаємо тобі щастя, адже ти заслуговуєш його і, ми точно знаємо, розпорядитися всіма його благами по честі і справедливості! З Днем Народження, життя тобі довгої і прекрасною! Нехай твої батьки пишаються тобою і з захватом згадують твоє народження! Адже це так прекрасно, мило і дивно!

***

У цей чудовий свято, твій День Народження, хочу побажати тобі не згадувати про роки і не шкодувати про час, адже це свято завжди навіває трохи смутку, зовсім небагато, але все ж ... Забудь про вік, адже важливо в душі залишатися вічно молодим і тоді ніщо не зломить твою натуру! У світле свято Дня Народження я бажаю тобі не нудьгувати, жити весело і привільно, виконувати свої бажання і кожну щасливу хвилинку зберігати в своєму серці! Нехай завжди буде час на сім'ю і на друзів, хай любов у твоєму житті буде справжньою і спекотною! Нехай через багато років на твоєму пишному ювілеї збереться ще більше дорогих людей, і ти порадуєш нас визнанням в тому, що Усі ж вони сповнились мрії, що ти прожив життя не даремно, що ти найщасливіша людина на світі! Так прийми моє вітання і побажання бути дуже щасливою людиною!

***

З Днем народження! Блискучий привід для того, щоб за один раз побачити і поговорити з усіма, хто доріг, прийняти їх привітання та ще раз здивуватися, тому, як же багато людей люблять тебе всім серцем, даруючи найтепліші побажання! Нехай буде чудовою твоє життя і життя рідних, без яких ти не мислиш свого щастя! Нехай збуваються бажання, і кожен день буде тільки гарний настрій! Сьогодні я вітаю тебе і охоче дарую найдобріші слова і найкращі побажання! Я бажаю тобі довгі роки залишатися таким же дивним, прекрасною людиною і разом з цим - ставати ще щасливішим, і завжди у твоєму житті нехай буде тільки найкраще і добре! Нехай твоє життя буде для тебе одним довгим і дивним подорожжю, на кожному кроці якого виповнюється бажання, зустрічається новий друг, або, щонайменше, час просто тече мирно і благополучно! З Днем народження!

***

З Днем народження! Сьогодні ми всі тут зібралися для того, щоб подарувати тобі чудові слова привітань і зробити твоє життя трохи щасливішими і радісніше! Сьогодні саме час не скупитися на привітання, а якщо додати ще й те, що ти - просто чудо, то думаю, доречно буде побажати тобі життя, що радує все п'ять почуттів і наділяє серце бажанням співати від щастя! Нехай довгі роки твоїми вірними друзями будуть удача і натхнення, нехай тебе ніколи не відвідують лінь і зневіру, а любов, прийшовши одного разу в твій світ, ніколи не покине його! Нехай кожен день, кожну годину, кожну хвилину твого життя буде щасливим і чарівної! Завжди поєднуй в своєму характері серйозність і мрійливість, безтурботність і натхнення, а кожен день проводь так, ніби саме сьогодні доля особливо до тебе прихильна! Цінуй кожен день свого життя!

***

Ось і настав довгоочікуваний свято - твій День Народження! Ми чекали його цілий рік, щоб привітати тебе з цією прекрасною і чудовою датою і побажати тобі міцного здоров'я, позитивного настрою, щасливих хвилин, сяючою посмішки, першокласного щастя, запаморочливої ​​любові і незмінною удачі, нехай твоє життя буде чарівною казкою! До речі, про щастя, нехай його в твоєму житті буде побільше, та так, щоб черпати його повної ложкою, як смачне варення, і завжди залишалося ще на завтра! І не забудь поділитися ним зі своїми близькими і рідними людьми, адже щастя не любить самотність. Нехай все життя тобі посміхається удача, доля щедро обдаровує виконанням бажань, а любов кружляє в прекрасному танці, дозволяючи відчувати себе найщасливішою людиною на всьому величезному білому світі! З Днем народження!

***

З Днем народження! нехай цей знаменний і урочистий день, запам'ятається тобі, як найщасливіший свято в році! Нехай запам'ятаються привітання рідних, близьких, дорогих твоєму серцю людей, друзів, подруг, однокласників, колег на все життя залишиться спогад про цей прекрасний день. Нехай в твоєму житті все трапиться швидше, все саме хороше, добре, світле і довгоочікуване! Нехай прийде любов, успіх і благополуччя! Нехай в стінах твого будинку завжди буде мир, а в твоєму серці оселиться спокій і впевненість у завтрашньому дні, який буде ще прекрасніше! Нехай в твоєму житті завжди б'є вічний джерело щастя, кожна крапля якого, падаючи в твої розкриті долоні, дарує ще удачі, любові, натхнення і чудового настрою! Нехай натхнення до життя ніколи не покидає твої думки, думай тільки про хороше, і тоді, все так і буде! Тільки так і не інакше!

***

Я бажаю вам, щоб кожен ваш день неодмінно приносив вам лише радість і щастя! Щоб кожен свій день ви починали з щирої посмішки та гарного настрою. Нехай життя вас обдарує своїм постійним добрим участю, світом, душевним теплом, добротою і благополуччям. Нехай в цей найголовніший і прекрасне свято на світлі повітря наповнитися оптимізмом, казковим ароматом чудес, натхненням, радістю, веселощами і неймовірним світлом. Нехай всі ваші мрії неодмінно втіляться в реальність, а в серці завжди живе надія на найкраще, саме чудове і щасливе майбутнє. Нехай збудуться абсолютно всі побажання, які сьогодні прозвучать за цим столом. Бажаю вам везіння, любові і міцного здоров'я. Вітаю з днем ​​народження.

***

Нехай це чудове свято увірветься сьогодні в твій будинок величезною радістю, шикарними букетами квітів, бажаними подарунками, посмішками дорогих гостей і світлом дороговказною зірки. Я хочу, щоб життя твоя вважалася зовсім прожитими роками, а щасливими моментами, приємними зустрічами, казковими подіями і чудесами, що з тобою трапляються. Я бажаю тобі довгих, цікавих, яскравих і насичених років, міцного здоров'я, яке ніколи не підведе тебе. Я бажаю тобі вічної молодості, божественної краси, легкості, енергії і внутрішньої сили. Я хочу, щоб не тільки в День твого Народження, але і в будь-який інший буденний звичайний день в тобі було стільки ж радості, стільки ж настрої і натхнення. Нехай всі мрії збуваються і поруч завжди знаходяться найдорожчі і улюблені люди. Бажаю величезного щастя і взаємної любові, зі святом.

***

Я вітаю тебе з Днем Народження і бажаю тобі як великого щастя, так і приємних дрібниць, без яких це щастя неможливе. Я бажаю, щоб везіння і удача ніколи тебе не покидали і допомагали у всьому і завжди. Я бажаю, щоб веселощі в твоєму житті було не тільки у свята, а й абсолютно без жодного приводу, просто тому, що у тебе гарний настрій. Я бажаю тобі нових висот, звершень і великих перемог. Їхати тобі як танку напролом за обраною дорозі, змітаючи на шляху будь-які перешкоди, не пропускаючи крізь броню заздрісних поглядом, образ, розчарувань, злості і зрад. Нехай завжди в голові виникають тлумачні і цікаві ідеї, які пізніше можуть втілитися в життя. Бажаю жити без сліз, без горя і нещасть, без проблем. Я бажаю тобі дикої, неприборканої і обпалює серце взаємної любові. Я бажаю тобі безлічі найприємніших і світлих моментів. Нехай буде з тобою щастя!

***

В твій День народження ми радіємо не менш твого, адже вітати добру людину з його народженням, це означає отримувати велике задоволення. Від якого ніхто не відмовиться. Сьогодні, в цей прекрасний і святковий день, бажаємо жити довго і щасливо, не знати ні в чому відмови і самому не відмовляти долі і працювати на славу кожен день, щоб зміцнити своє щастя! Ми бажаємо тобі щастя і любові, удачі і процвітання, натхнення і гучних перемог! Нехай в житті буде, чим пишатися, чому дивуватися, кого любити і ким дорожити! Нехай твій кожен прожитий день, буде ще краще, ніж попередній, хай кожна мить, кожну мить приносить тобі масу радості і задоволення, хай не вичерпується надія, не покидає віра і завжди живе любов! Бажаю тобі всіх земних благ, удачі і любові на багато років вперед! Грітися в променях уваги і обожнювання найближчих людей!

***

Я вітаю тебе з Днем Народження і хочу щиро і серйозно побажати тобі завжди бути найщасливішою людиною на всій нашій планеті! Пізнати всі радощі і задоволення, домогтися своїх цілей, дізнатися смак перемоги і відчути те прекрасне почуття, яке називається - любов! Але найбільше у нас для тебе є теплих побажань, адже ми хочемо бачити тебе кожен день, кожну хвилину самим щасливим і задоволеним! Так будь щасливий, знай в житті тільки хороше і ніколи не сумуй! Нехай кожен день буде яскравим і різнобарвним, як веселка, як мармелад! Нехай любов і турбота найближчих людей супроводжують тебе на кожному кроці, а сонце і ясні зорі висвітлюють твій шлях вдень і вночі! Ніколи не сумнівайся в собі і тоді у тебе неодмінно все вийде! З Днем Народження, і сподіваюся, ти пам'ятаєш, що ми тебе любимо і цінуємо!

***

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Поздоровлення в прозі з днем ​​народження - своїми словами:
чоловікові | жінці | подрузі | другу | сестрі | брату | доньці | синові | мамі | Папі |
хлопцеві | дівчині | колезі жінці | колезі чоловікові | начальнику | начальниці

***

Голосові поздоровлення з днем ​​народження

Політика конфіденційності | Служба підтримки |

Новости