Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подарунок подрузі на День народження

Краща подруга гідна кращого Краща подруга гідна кращого. Але як вибрати хороший, оригінальний подарунок на день народження подрузі, щоб він був і функціональний, і цікавий, і необхідний, і оригінальний. Здавалося б, так багато умов, і на чому зупинити свій вибір? Про хороше подарунок варто задуматися заздалегідь, щоб не шукати в останню хвилину, і не купувати перше, що попадеться під руку.
Зрозуміло, що близькі стосунки з подругою дають приблизне уявлення про бажання, мрії і мріях. Ось від цього і варто відштовхуватися.

Якщо це молоденькі подружки, то найчастіше подарунком виступає хороша косметика , Біжутерія, білизна , Різні аксесуари. Адже в 18-25 років смаки приблизно однакові і помилитися з вибором дуже складно.

Якщо подрузі за 25 - 30 - 35 років, то задовольнити її зовсім не складно, потрібно подарувати їй то, на що самій їй не хочеться витрачати власні гроші. Це може бути красива шкатулка для прикрас, набір кришталевих келихів, косметика за віком, дорога біжутерія - купити біжутерію в Києві або будь-якому іншому місті можна в спеціалізованих магазинах або за допомогою інтернет-сайтів з продажу аксесуарів і біжутерії. Якщо подруга кулінар, то хорошим подарунком буде книга з цікавими кулінарними рецептами , Майстер-клас у шеф-кухаря, набір посуду японської кухні і брошура про те, як приготувати найкращі в світі суші. Якщо подруга бувалий мандрівник, то можна подарувати річ, потрібну в дорозі: рюкзачок, похідну косметичку , Теплу безрукавку, термос або фен без проводу.

Якщо подрузі за 40 років, можна подарувати спеціальні омолоджуючі засоби, сертифікат на курс масажу або будь-які інші приємні процедури в спа-салоні.

Якщо подрузі 50 років, є два варіанти: або подарувати, як зазвичай, що-небудь з предметів для домашнього господарства, або щось, ніж подруга буде користуватися особисто. Це можуть бути предмети для збереження молодості, наприклад, електромассажер, спеціальну ванночку для розслаблення і масажу ніг і т.д.

Якщо у подруги є автомобіль, то вибір тут дуже широкий від засобів по догляду за машиною до всяких дрібничок всередину машини. Наприклад, м'яку іграшку на ланцюжку, яку можна повісити на дзеркало дальнього виду, або кілька декоративних подушечок для затишку, може бути теплу накидку для сидіння, щоб подрузі було зручно і тепло. Якщо подруга любитель екстриму, найкращим подарунком буде сертифікат на майстер-клас з екстремального водіння.

Якщо подруга чекає малюка, можна подарувати те, що їй стати в нагоді після народження дитини, але безпосередньо з цією подією не пов'язане. Адже багато майбутніх мам забобонні і не люблять купувати дитячі речі заздалегідь. Вибрати можна або блендер, або пароварку, щоб можна було швидко і смачно готувати малюкові їжу. Крім цього, можна в якості подарунка вибрати речі для вагітних на різний термін вагітності, або спеціальні засоби по догляду за тілом після народження дитини.

І найголовніше, незалежно від віку, буде приємний подарунок, зроблений своїми руками. Адже в нього буде вкладено гарний настрій, приємні емоції, якими захочеться поділитися з найкращою подругою.

Здавалося б, так багато умов, і на чому зупинити свій вибір?

Новости