Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Незвичайні ідеї для проведення дня народження

  1. аквапарк
  2. Лофт приміщення в центрі міста
  3. Пейнтбол
  4. Кімната з мінікінотеатрів і залом для настільних ігор
  5. Вечірка на яхті
  6. Заміський будинок
  7. Похід в гори
  8. Політ на повітряній кулі
  9. Відпочинок з шашликами і наметами
  10. На даху будинку
  11. ботанічний сад
  12. бар

День народження - чудове свято! І проводити його краще за все в компанії близьких і рідних людей. Багато по-старому, відзначають це свято вдома, з року в рік, збираючи родичів вдома за святковим столом. Хтось віддає перевагу традиційному банкет в ресторані. Але ж існує маса інших цікавих місць для святкування!
І якщо приділити увагу організації свята завчасно, тоді можна весело і цікаво святкувати день народження щороку в новому, чудовому місці.

аквапарк

Чудовий варіант для того щоб провести святковий день в холодну пору року і погану погоду - це звичайно ж аквапарк. Велика кількість атракціонів, як для дорослих, так і для дітей дозволять відмінно провести час. Різноманітні spa-зони, сауна і послуги масажиста, допоможуть розслабитися, і зняти напругу. А ті, хто вважає себе занадто дорослим, або просто не любить дуріти, пірнати і кататися на гірках зможуть поплавати в басейнах і джакузі. Кожен знайде розвагу до душі, а потім всієї компаній можна посидіти в кафетерії або піцерії, на території аквапарку.

Лофт приміщення в центрі міста

Оригінальне і незвичайне місце для святкування дня народження в центрі мегаполісу - лофт приміщення . Як правило, відмінна риса таких апартаментів - великий простір і високі стелі. У погану погоду або в холодну пору року закрите приміщення в стилі лофт - краще рішення для вечірки або посиденьок в колі друзів. А в теплу весняну та літню погоду відмінно підійдуть відкриті лофт-майданчика в центрі міста.

Пейнтбол

Любіть гри, протистояння, домагатися мети, тоді - пейнтбол, то, що вам потрібно. Якщо ви і ваші друзі, повні сили, активні люди ця гра, безсумнівно, доведеться вам до душі. Для святкування дня народження відмінно підійдуть відкриті пейнтбольні майданчики з зоною відпочинку. Де після активного командного протистояння, щасливі і втомлені ви зможете поласувати шашликом і овочами гриль і відсвяткувати пам'ятну дату. Такий варіант свята підійде для рухливих людей будь-якого віку.

Кімната з мінікінотеатрів і залом для настільних ігор

Безсумнівно, буде цікавим і незвичним святкування дня народження в антікафе або спеціально орендованій кімнаті з мінікінотеатрів і залом для настільних ігор . Адже, що ще так об'єднує, як чудовий настрій, галаслива компанія і спільні захоплення? Хіба, що спільний перегляд фільму, відео чи мультфільмів і все це під смачну їжу і різні коктейлі. А хто ще не грав в Мафію, Кодові імена або Тік так бум? Веселий, заводний ведучий, якому завжди є що сказати, дружна компанія. Море позитиву гарантовано!

Вечірка на яхті

Можна відзначити свято не тільки на землі, а й на воді. Відмінний варіант для літнього дня народження вечірка на яхті або катері. Тепла вода, рідні люди, прекрасна погода - що ще можна побажати в спекотний літній день? Любителі галасливих гулянок, з танцями і конкурсами напевно оцінять такий нестандартний варіант святкування. Весела сучасна музика, запальні танці до упаду, алкогольні або безалкогольні коктейлі, ну а енергійний ді-джей не дасть гостям нудьгувати ні на хвилину.

Заміський будинок

Ваш день народження влітку? Тематична ковбойський або гавайська вечірка, організована в заміському будинку - то, що доведеться всім до душі! А якщо класичні сценарії вам порядком набридли - бал-маскарад, безсумнівно, оживить обстановку! І тут вже потрібно дати волю фантазії - різні конкурси, запальні танці з незнайомцями в масках, оригінальні тости і читання віршів створять неповторну обстановку. Таке свято запам'ятається надовго!

Похід в гори

Любителі ж активного відпочинку чергової знаменної дати можуть присвятити підкорення нової вершини! І такий день народження точно буде відрізнятися від усіх попередніх, і припаде до душі, як іменинникові, так і гостям. Тим, хто йде в гори перший раз, слід вибрати невисокий підйом, і досвідченого провідника. Безперечно, пісні біля багаття, весела компанія і екстрим - відмінне поєднання!

Політ на повітряній кулі

Вам здається, що ви вже випробували всі варіанти святкування дня народження? Відірватися від землі і парити на повітряній кулі оригінальний і напевно ще не випробуваний вами спосіб відпочити і повеселитися в такий знаменний день! Випити і потанцювати під час польоту вам навряд чи вдасться, але виплеск адреналіну гарантовано!

Відпочинок з шашликами і наметами

Природа і свіже повітря, відпочинок в лісі з палатками - оригінальний спосіб святкування дня народження і спосіб злитися з природою. Відмінний свято у веселій і відчайдушної компанії. Берег водойми, пляж, свіже повітря, рибалка, зоряне небо, шашлики і пісні під гітару до ранку - романтика, чи не так! І адже кожен учасник святкування напевно знайде собі заняття до душі.

На даху будинку

А для організації веселого і екстравагантного святкування дня народження, іноді достатньо змінити місце дислокації. Відмінний варіант - вечірка на даху багатоповерхового будинку. Коктейлі, весела або романтична музика і танці запорука вдалого свята!

ботанічний сад

День народження на природі в центрі міста - це можливо. Адже сьогодні практично у всіх ботанічних садах можна орендувати територію для святкування ювілею або весілля. А відмінним доповненням до застілля стане шикарна фотосесія.

При організації свята важливо врахувати все до дрібниць - місце проведення, погоду і, звичайно ж, компанію!

бар

відзначити день народження в барі , Що ж в цьому незвичайного? Дозвольте не погодитися, якщо влаштувати день народження - сюрприз для друга або подруги, або для коханої людини, і орендувати все приміщення, прикрасити його для майбутнього торжества - тоді це дуже оригінально! Особливо, якщо це не звичайний бар, а стилізований, зі своїми фішками. Таке свято не зможе залишити байдужим ні іменинника, ні гостей!

Адже, що ще так об'єднує, як чудовий настрій, галаслива компанія і спільні захоплення?
А хто ще не грав в Мафію, Кодові імена або Тік так бум?
Тепла вода, рідні люди, прекрасна погода - що ще можна побажати в спекотний літній день?

Новости