Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі ідеї для ресторану в День Святого Валентина

  1. День Святого Валентина в ресторані - відмінна можливість створити спеціальну пропозицію для закоханих...
  2. Рекламна кампанія в ресторані з нагоди свята
  3. ... Включіть в ваше меню відомі по всьому світу рецепти страв з афродизіаками. Тематичні коктейлі...
  4. Акція на День Святого Валентина в ресторані
  5. Спеціальна пропозиція на 14 лютого
  6. Безкоштовна дегустація в День святого Валентина
  7. Подарунки для гостей від закладу
  8. Святкова атмосфера в ресторані
  9. День Святого Валентина для всіх
  10. День святого Валентина для студентів
  11. Читайте також: Як подавати і презентувати вино і шампанське

День Святого Валентина в ресторані

- відмінна можливість створити спеціальну пропозицію для закоханих відвідувачів. «Нехай до серця чоловіка лежить через шлунок» - ця фраза відома всім. Спробуйте застосувати її в це свято для завоювання сердець Ваших гостей.

14 лютого - традиційно один з тих днів в році, коли кожен ресторатор готується до зустрічі закоханих пар і очікує отримати відмінну прибуток. Незважаючи на те, що багато хто стверджує, що День Святого Валентина це виключно американських свято, ми з Вами знаємо, що він широко популярний по всьому світу.

... В епоху Римської імперії імператор Клавдій II заборонив своїм воїнам одружуватися, щоб уникнути прихильності до сім'ї. Йти на війну імператор порахував більш шляхетним заняттям. Всі священики, крім одного по імені Валентин, виконували наказ імператора ... Він продовжував таємно проводити обряд одруження для закоханих пар. За свій вчинок він був кинутий у в'язницю, а незабаром зарахований до лику Святих. І тепер щороку по всьому світу 14 лютого відзначають День всіх закоханих.

Чому день Святого Валентина важливий для просування ресторану

  1. Це відмінна можливість продемонструвати любов до своїх відвідувачам. Хтось купує подарунки і влаштовує сімейні посиденьки з романтичною вечерею, а хтось йде в ресторан, щоб відзначити свято. Дуже важливо, щоб в цей день атмосфера вашого ресторану і кухня мали людей висловлювати свої емоції і відчувати себе комфортно у Вас в ресторані. Нехай саме ваш заклад буде місцем, де вони зможуть насолодитися чудовою кухнею і самотою.
  2. І звичайно ж, в цей день каса вашого ресторану буде відмінною. Середньорічні витрати на День Святого Валентина складають понад 13 мільярдів доларів. 61,8% споживачів щорічно відзначають це свято і 34,6% з них проводять вечір 14 лютого в ресторані.

Люди всіх вікових категорій завжди хочуть максимум вражень і позитивних емоцій за свої гроші Люди всіх вікових категорій завжди хочуть максимум вражень і позитивних емоцій за свої гроші. Прийшовши до Вас в ресторан 14 лютого, вони очікують отримати не тільки смачні страви, але також чарівну атмосферу і щось особливе. День Святого Валентина - це день, коли Ваш ресторан повинен стати затишним і романтичним місцем для кожної пари.

Подумайте також про ваших постійних відвідувачів - якщо вони часто обідають або вечеряють у Вас в ресторані зі своєю парою, то швидше за все заходять відзначити це свято у Вас, і вони повинні відчути, що ви приготували в цей день щось особливе. Погодьтеся, приходячи до Вас кожен день, вони теж будуть приємно здивовані, отримавши нові емоції та враження в цей особливий день.

У цій статті ми запропонуємо вам ідеї для просування ресторану будь-якої категорії, які підійдуть і для великих ресторанів, і для кафе з декількома столами. У всьому світі люди відзначають цей особливий день. Щоб залишити відмінне враження про ваш заклад, потрібно ретельно все спланувати. Від новинок в меню до прикраси ресторану. Складіть заздалегідь список того, що потрібно зробити для приготування до свята.

Рекламна кампанія в ресторані з нагоди свята

Оптимальний період для рекламної кампанії на 14 лютого - це кінець січня. За 15-20 днів люди починають планувати, як провести свято, і вони зможуть заздалегідь дізнатися, що цікавого ви зможете запропонувати в цей день. Можете бути впевнені, що всі столики в ресторані будуть заброньовані заздалегідь, якщо ви вчасно повідомте потенційних гостей про майбутню програмі. Розмістіть інформацію на сайті, в соціальних мережах, роздрукуйте інформаційні листівки.

... Включіть в ваше меню відомі по всьому світу рецепти страв з афродизіаками. Тематичні коктейлі алкогольні і безалкогольні, десерти з вершками і великою кількістю шоколаду і свіжих фруктів.

Проведіть акцію, запропонувавши знижку першим 30 гостям, які забронюють столики. Поставте банер поруч зі входом в ваш заклад, розмістивши на ньому інформацію про прийдешнє свято. Зробіть його яскравим і привабливим, щоб люди, які проходять повз звертали увагу. Використовуйте, так званий «партизанський маркетинг» - ефективне просування продукту без вкладення коштів або з невеликим капіталовкладенням. Нарядите одного із співробітників в костюм великого червоного серця і вручите йому для роздачі листівки.

Акція на День Святого Валентина в ресторані

Акція на День Святого Валентина в ресторані

Простежте за тим, щоб на сайті також була можливість забронювати столик. Сучасні технології дозволяють економити велику кількість часу. Покажіть своїм клієнтам, щоб ви дбаєте про це і цінуєте їх час. Дуже зручно одним кліком забронювати столик замість того, щоб дзвонити адміністратору. Додайте спеціальну пропозицію на 14 лютого не тільки в соціальних мережах, але також на сайтах-Купонатор, таких як Групон. Встановіть знижки, дійсні в цей день на певні позиції, і ви побачите, що достатня кількість відвідувачів забронює столик після відвідування скидочного сайту.

Здивуйте постійних клієнтів

У Вас, звичайно ж, є база даних з електронною поштою пар, які часто відвідують заклад. Ви можете зробити спеціальну передсвяткову розсилку, а можете вчинити інакше. Наприклад, скористатися електронною поштою і здивувати своїх клієнтів, розіславши їм душевні листівки. Вітальна листівка - приємний сюрприз. Не варто використовувати її для реклами. Ви можете просто привітати з прийдешнім святом і внизу зробити приписку про те, що якщо вони захочуть провести 14 лютого біля вас, то зможуть отримати в подарунок пляшку шампанського.

Спеціальна пропозиція на 14 лютого

Спеціальна пропозиція в це свято має бути таким, що прочитавши про нього в інтернеті, люди відразу ж захочуть до вас прийти. Воно повинно бути не тільки привабливим за ціною, але і тематичним.
Що стосується цін на спеціальну пропозицію - не варто гнатися за прибутком. Багато в цей день не хочуть турбуватися через завищені всюди цін, а розташовані насолоджуватися атмосферою і спілкуванням зі своїм супутником. Постарайтеся продумати кожну деталь спеціальної пропозиції, зробивши його дійсно особливим. Включіть в ваше меню відомі по всьому світу рецепти страв з афродизіаками. Тематичні коктейлі алкогольні і безалкогольні, десерти з вершками і великою кількістю шоколаду і свіжих фруктів.

Порада: Запропонуйте Вашим гостям безкоштовний келих шампанського під час обіду в якості компліменту від закладу

Безкоштовна дегустація в День святого Валентина

Зробіть ваших гостей п'яними один одним і вином Зробіть ваших гостей п'яними один одним і вином. Легке вино - напій, який ідеально підходить для святкування дня любові. Кілька келихів доброго вина розслаблюють, активують емоції відвідувачів і розряджають атмосферу в закладі. Ви можете провести дегустацію вина в ресторані і будьте впевнені, це оцінять всі ваші відвідувачі.

Подарунки для гостей від закладу

Не варто робити банальні компліменти у вигляді листівок на столі, квітів або цукерок у формі серця. Підійдіть до цього питання більш креативно. Візьміть великий червоний мішок, заповніть його такими сюрпризами, як іграшки для дорослих, еротична література або білизну. Упакуйте кожну річ в непрозору папір і дозвольте відвідувачам самим вибрати собі подарунок. Повір'я, вони будуть приємно здивовані такою подією.

Святкова атмосфера в ресторані

Два основні елементи для створення романтичної обстановки - це освітлення і музика Два основні елементи для створення романтичної обстановки - це освітлення і музика. Обов'язково запаліть невеликі свічки на кожному столику і прикрасьте квітами. Залежно від концепції закладу підберіть плей-лист. Акустична гітара або фортепіанна музика відмінно підійдуть для класичних ресторанів. Якщо у Вас у свята жива музика - переконайтеся, що виконавці підготувалися до тематики виступу. Слідкуйте, щоб пісні не були однотонними, і ви не приспали своїх гостей до того, як вони замовлять десерти.

Декорації ви можете створити самі або залучити професійних декораторів. Якщо ви вирішили підготувати ресторан самостійно, обов'язково подбайте про те, щоб додати більше декору в червоних або рожевих тонах, додайте прикраси у вигляді пелюстків троянд і сердечок. Гості, як тільки вони увійдуть всередину, повинні побачити, що ви чекали їх і готувалися. Багато хто планує на 14 лютого визнання в любові і пропозиції руки і серця. Подбайте про те, щоб ваш ресторан став ідеальним місцем для відкриття почуттів.

Слідкуйте, щоб атмосфера поєднувалася з концепцією ресторану. Для класичного закладу живі квіти - обов'язковий елемент декору, тоді як фаст-фуд цілком обійдеться червоними надувними кульками у формі серця. Не забудьте і про персонал ресторану. Додайте в дрес-код офіціантів елемент свята. Це може бути жива квітка, наприклад червона троянда в боковій кишені, або ж тематична футболка.

День Святого Валентина для всіх

Ще одна цільова аудиторія, про яку не варто забувати, - студенти. У таких пар, як правило, обмежений бюджет, і не багато хто з них можуть дозволити собі романтичну вечерю - враховуйте це.

Зверніть увагу, що 14 лютого цього року припадає на будній день Зверніть увагу, що 14 лютого цього року припадає на будній день. Багато будуть працювати, і спланують своє свято на вихідний. Подбайте, щоб вони встигли застати ваше спеціальна пропозиція і на вихідних. Сімейні пари рідко мають можливість залишити на кого-то дітей і вирватися провести час зі своєю другою половинкою. Ви можете запропонувати їх дітям культурну програму, щоб батьки змогли спокійно відпочити і насолодитися вашої кухнею і один одним. Організуйте для дітей шоколадний фонтан, роздайте повітряні кульки. Ви також можете найняти аніматорів для проведення часу з дітьми. Повірте, батьки оцінять ваші старання, і ви отримаєте нових постійних клієнтів.

День святого Валентина для студентів

Ще одна цільова аудиторія, про яку не варто забувати, - студенти. У таких пар, як правило, обмежений бюджет, і не багато хто з них можуть дозволити собі романтичну вечерю. Здивуйте їх своїм спеціальним пропозицією зі знижками. На знак подяки вони обов'язково порадять Вас своїм друзям.

Резюме: У цій статті ми описали основні ідеї для організації 14 лютого в ресторані, охопивши практично всі цільові аудиторії відвідувачів ресторану. Не забувайте, що в це свято головне - любов і хороші емоції. Гості обов'язково відчують, що ви чекали їх, готуючись до заходу. Бажаємо Вам знайти свою другу половинку в цей день! З Днем Святого Валентина!.

Читайте також: Як подавати і презентувати вино і шампанське

Найкраща похвала для автора - це ваш лайк в соціальній мережі


рекомендовані статті

Новости