Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де відзначити день народження в Москві: найкращі ідеї

  1. Варіанти святкування для любителів активного відпочинку
  2. Пейнтбол
  3. Ковзанка
  4. аквапарк
  5. Кінні прогулянки
  6. Гірські лижі
  7. Де відсвяткувати інтелектуалів
  8. Як проводять день народження шанувальники неординарного відпочинку
  9. Святкуємо день народження всією сім'єю
  10. Місця, які годі й шукати
  11. Незабутній день народження в Москві: відео

Москва це місто в якому неймовірна кількість різноманітних розваг і слідуючи нашим простим рекомендаціям ви завжди зможете вибрати найбільш оптимальний для святкування вашого дня народження, яке надовго запам'ятається як вам, так і гостям.

Варіанти святкування для любителів активного відпочинку

Шанувальникам спортивного способу життя, які віддають перевагу активно проводити час, можна порадити наступні непогані варіанти святкування дня народження:

  • пейнтбол;
  • ковзанка;
  • аквапарк;
  • гірські лижі;
  • кінні прогулянки.

Пейнтбол

Вибираючи пейнтбол на день народження, можна з легкістю відвідати хороший пейнтбольний клуб - благо, таких в Москві і Підмосков'ї достатню кількість. У них доступні відмінні пейнтбол-майданчики, ціни цілком нормальні, так що задоволення буде «по кишені».

Пейнтбол підійде для галасливої ​​компанії, а також для гостей на чолі з іменинником, які люблять бігати, присідати, стрибати і стріляти. Yj - це варіант для тих, хто не боїться болю, оскільки пейнтбол вважається досить агресивним видом спортивної гри, тому, не кожній людині вона підійде за темпераментом.

Yj - це варіант для тих, хто не боїться болю, оскільки пейнтбол вважається досить агресивним видом спортивної гри, тому, не кожній людині вона підійде за темпераментом

Ковзанка

Вирішили провести незвичайний день народження, весь день катаючись на ковзанці? У Москві є можливість потрапити на Льодову арену, в Спортивний комплекс. Заздалегідь будинку наготувати смачних бутербродів з ковбасою і сиром і взяти з собою пару десятків (щоб вистачило на всіх), захопити чай в термосі в перервах можна буде перекусити і відновити сили.

аквапарк

Аквапарк - це один з кращих способів розважитися. У ньому буде цікаво гостям будь-якого віку, так як там можна:

  • кататися на гірках;
  • плавати;
  • плескатися і бризкатися в воді;
  • пірнати;
  • грати в воді.

Аквапарк подарує не тільки масу яскравих вражень, але ще і буде чудовій фізичній розвантаженням. Чому б не підняти келихи і не вимовити тост на честь іменинника, сидячи за столиками на красивому «березі»?

Кінні прогулянки

Чудовий привід тематичну вечірку на день народження - це провести свято на Конеферма. За домовленістю з адміністрацією, свято можна організуватися в стилі «Кінного подорожі», «Дикого Заходу» і «Великих перегонів». А можна просто влаштувати кінну прогулянку.

Гірські лижі

Підмосков'ї відомо красою своїх околиць. Тут багато гірськолижних курортів, є прекрасні траси (і для професіоналів, і для зовсім ще новачків), бази відпочинку, санаторії, пансіонати. Тут є можливості для відмінного спортивного відпочинку. Такий варіант підійде будь-якої вікової категорії, а день народження буде незабутнім.



Де відсвяткувати інтелектуалів

Інтелектуально-розмірений день народження недорого можна відзначити в затишному кафетерії, невеликому ресторанчику - таких в Москві предостатньо. Наприклад, можна піти в літературне кафе. Воно знаходиться на другому поверсі книгарні. Замовивши чашку смачного трав'яного чаю з шматочком лимонного бісквіта, можна посидіти в теплій атмосфері і послухати виступи сучасних поетів і літераторів.

Такий варіант припаде до душі імениннику і його гостям, які люблять поезію і прозу, можливо, самі пишуть. Це дуже інтелектуальний варіант дозвілля.

Наприклад, можна відправитися в «МуміКафе» і провести вечір, слухаючи живу музику і поетів, які читають свої твори. Також тут можна піти на спектакль або ж подивитися хороший фільм. Передбачено й всілякі ігри. Якщо хочеться відзначити свято в приємній і спокійній обстановці - культурно, - то це буде чудовим варіантом.

День народження можна незвично провести, відправившись на вечір класичної (фортепіанної), живої музики. Особливо буде цікаво музикантам, наближеним до світу мистецтва.

Відсвяткувати день народження можна і зовсім нетрадиційним способом. Чому б не піти на майстер-клас з хатха-йоги? У Москві є незвичайне кафе під назвою «Море всередині». Інтер'єр прикрашений плетеними меблями, розвішеними гамаками. З кафе відкривається чудовий вид на парк. Кухня відкрита, весь процес приготування їжі можна подивитися.

Любителі архітектурної краси, гастрономічно смачної їжі та антикваріату можуть піти в цікавий палац-ресторан «Турандот». Весь його інтер'єр оформлений в стилі пізнього бароко. Сьогодні відвідування цього закладу москвичі прирівнюють до обов'язкової культурної програми, в яку входять: Великий театр, Третьяковська галерея і Кремль. Можна замовити приватний кабінет або потрапити на справжній джазовий вечір, організований в кращих традиціях.

Вирішивши відвідати цей ресторан в день народження, потрібно бути готовими до того, що свято пройде в оточенні вибагливих представників вищого, богемного суспільства, іноземних туристів і творчої еліти, постійних завсідників цього незвичайно-цікавого ресторану.

Любителям китайської та японської традиційної кухні можна запропонувати відзначити свято в ресторані «Храм дракона». Тут приголомшливий інтер'єр. Замість підлоги під ногами - справжній, величезний акваріум, в якому плаває всілякі види рибок і черепахи. По залах повільно «прогулюються» симпатичні качечки-мандаринки - їх дуже люблять годувати відвідувачі цього закладу. Можна замовити вугра, форель або лобстера прямо з великого акваріума-полу. У винній карті - двісті різних позицій алкогольних і спиртних напоїв.

Як проводять день народження шанувальники неординарного відпочинку

Шанувальникам неординарного відпочинку можна порадити заглянути в ресторан «У темряві». Що може бути неординарні, ніж залишити при вході в спеціальному сейфі свої сумки, включаючи мобільні телефони, і сидіти за святковим столом в повній темряві? Замовити в меню нічого не можна - доведеться задовольнятися тим, що принесуть провідники-офіціанти, а які страви вони принесуть, потрібно буде відгадати, гарненько розсмакувавши їжу при повній відсутності світла.

Тривалість такої феєрії - дві години. При бажанні не спокушати долю, можна замовити смачний десерт в «світлому» залі, там же розташований і спеціальний бар для проведення днів народжень.

При бажанні не спокушати долю, можна замовити смачний десерт в «світлому» залі, там же розташований і спеціальний бар для проведення днів народжень

Відзначити день народження красиво, можна на теплоході або річковому трамваї. Такий варіант буде включати в себе:

  • екскурсійну прогулянку по річці Москві;
  • огляд з відвідуванням основних визначних пам'яток столиці;
  • святкову дискотеку-паті;
  • шведський стіл з застіллям.

Водний транспорт можна замовити на весь день або ж (це буде більш бюджетним варіантом) придбати квиток на трамвай, трохи покататися, випити за здоров'я дорогого іменинника і встати на будь-якій зупинці. Далі свято можна продовжити в ресторані з відмінною кухнею або ж прогулятися по центру міста.

Святкуємо день народження всією сім'єю

Свято для дитини

Дитячий день народження можна провести в Дарвінівському музеї, замовивши екскурсію про динозаврів, континентах, зоогеографії, птахів, після якої можна влаштувати чаювання. Торт і інші солодощі дозволяється приносити з собою. Свято оплачується і купується для гостей запрошення в самому музеї.

Дітям від п'яти років буде цікаво в музеї анімації. Є два варіанти культурної програми: бюджетна та дорога. Маленького іменинника чекає цікава екскурсія, створення з гостями власне знятого мультика і його демонстрація на великому плазмовому телевізорі. Малюкові подарують в кінці диск із записом цього мультфільму і диплом Музею анімації. Дорожча програма включає в себе дитячу дискотеку, кремовий торт.



  • Щоб відсвяткувати день народження в музеї потрібно заздалегідь зайнятися організацією свята і приділити їй чимало часу.
  • Перед днем ​​народження дружини кожен чоловік починає ламати голову: що подарувати коханій? Подарунок повинен бути добре оформленим і практичним, докладніше ось тут .

Місця, які годі й шукати

Сьогодні популярність користуються квести в реальності. Потрібно пройти квест-кімнату, вирішити кілька складних завдань і головоломок. Такі ігри дають заряд бадьорості, багато яскравих емоцій і вражень. Є екстремальні квест-кімнати, де можна отримати хороший адреналін і «полоскотати» нерви.

Наприклад, можна замовити квест-кімнату «Таємна кімната». Імениннику з гостями потрібно буде за годину відшукати місце, якого немає, і вибратися з лабіринту гри.

Насправді відзначити свято в столиці можна, відвідавши тисячу різних закладів, головне, щоб на святі був атмосфера тепла, щастя і радості. Тоді свято точно вдасться.

Незабутній день народження в Москві: відео

Москва - місто великих можливостей, де можна влаштувати яскравий, вражаючий і повний емоціями день народження. Ми підготували для вас два відео, з яких ви зможете дізнатися як можна відсвяткувати свій день народження.

Чому б не підняти келихи і не вимовити тост на честь іменинника, сидячи за столиками на красивому «березі»?
Чому б не піти на майстер-клас з хатха-йоги?
Що може бути неординарні, ніж залишити при вході в спеціальному сейфі свої сумки, включаючи мобільні телефони, і сидіти за святковим столом в повній темряві?
Перед днем ​​народження дружини кожен чоловік починає ламати голову: що подарувати коханій?

Новости