Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ᐉ Як відсвяткувати День народження з колегами, але не в офісі - стаття ⭐ блог про подарунки - emozzi.ua

Зазвичай, всі співробітники відзначають свої дні народження на робочому місці Зазвичай, всі співробітники відзначають свої дні народження на робочому місці. Одні тягнуть величезні пакети з дому з голубцями та котлетами на роботу, щоб пригостити всіх. Інші замовляють піцу або суші прямо в офіс, щоб відсвяткувати з маленькою компанією обраних. Але в будь-якому випадку, уникнути святкування з колегами вам не вдасться, адже вони все рівно вас будуть вітати.

Але що якщо не просто виставиться перед колегами, так як від цього нікуди не дітися. А перетворити святкування свого Дня народження в справжній веселе свято, який всім сподобається. Можливо, ви покладете початок нової традиції святкувань іменин на роботі. Тому, пропонуємо вам кілька варіантів святкування Дня народження з колегами, але не в офісі.

1. Дівич-вечір для егоїсток. Якщо ви працюєте в виключно жіночій команді, то дівич-вечір для егоїсток - це те, що потрібно. Випити пару келихів шампанського або кілька різнокольорових шотів і вдосталь позажігать під сети відомих ді-джеїв - це яскраво, весело і запам'ятається назавжди.

По п'ятницях, всім гостям клубу «Егоїст» роздають маленькі подарунки, а по суботах - в зал до гостями клубу виходить розважатися велика плюшева панда. З нею можна зробити забавні фото. В меню для дівич-вечора егоїсток входять: 2 пляшки шампанського, 2 набору ролів «Егоїст», фруктова тарілка + 2 години відпочинку в сауні.

2. Пейнт-бол . Чоловічий колектив буде не проти відсвяткувати ваш День народження і просто відпочити від роботи, граючи в пейнт-бол. Кульки з фарбою на полігоні добре замінять канцелярське приладдя, якими ви кидалися на роботі.

Вам буде запропоновано кілька територій - з них можна вибрати будь-яку. Також, вам видадуть все необхідне: маркер, камуфляж, рукавички, термальні маски, заправки повітрям, 300 куль для кожного. Ви вдосталь набігався на свіжому повітрі і посоревнуетесь один з одним.

3. Мотузковий місто. Якщо ваші колеги так само активно люблять відпочивати, як і ви, то полазити по мотузяному містечку буде всім в кайф. Ви отримаєте заряд веселощів на тиждень в перед. Вам з колегами буде приємно згадати дитинство, коли батьки вас не раз знімали з дерев, на які ви забиралися, граючи в піратів.

Хоч це місцями і страшнувато, але зате дуже захоплююче і зміцнює командний дух. Ви можете знайти і вибрати маршрут, який під силу саме вам. Ще, це одне з найбезпечніших активних розваг, так як, в повітрі вас тримають не лише канати, але і страховка.

4. Японські барабани. Сходити на майстер-клас по грі на японських барабанах буде доречно творчим і молодим колективам. Це універсальний антидепресант і хороший спосіб зблизиться з колегами. Японські барабани навіть застосовували у військових цілях, щоб підняти бойовий дух воїнів під час битви.

Ви знайдете навички простий техніки гри на японських барабанах. Чи зможете розширити свій музичний кругозір, загострити почуття ритму, а заодно і весело і запам'ятовується відсвяткувати свій День народження. Ще в процесі майстер-класу ви дізнаєтесь про історію цих древніх і культових інструментів. Коли ви опануєте деякими навичками - зможете взяти участь в загальному джемі.

5. 3D-ресторан. Для консервативних колег відмінно підійде похід в 3D-ресторан. Так, це не такий вже звичайний ресторан. Але навіть консерваторам він сподобається. Адже завдяки екрану довжиною 35 метрів і спеціальної проекційної системі, в залі створюється враження, що перед очима пропливають міста, морські глибини і космічні галактики.

Їжа тут теж дуже смачна. Є футбольне меню: 0,5 л. пива, 2 види холодних закусок, і 2 види гарячих закусок. Цей День народження запам'ятається вам і вашим колегам на довго. Ваші колеги будуть змушені теж придумувати щось оригінальне, коли настане черга святкування їх днів народжень, щоб не впасти обличчям в бруд.

Новости