Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в На-Джомтьене. Все що потрібно знати про На-Джомтьене: погода, карта, пам'ятки, готелі

  1. пляж
  2. Погода
  3. Готелі
  4. Пам'ятки і розваги
  5. кухня
  6. транспорт

На-Джомтьєн (Na-Jomtien Beach) - тихе містечко в передмісті Паттайя . Він розташований в 15 км на південь від центру міста Паттайя і в 160 кілометрах від столиці Таїланду , Бангкока. Пляж є продовженням курорту Джомтьєн .

Джомтьєн

Одне з головних достоїнств цього курорту - між готелями і пляжем немає шосе або дороги, як в Паттайя, тому тут тихіше і чистіше. Інфраструктура курорту На-Джомтьєн добре розвинена, неподалік є ресторанчики, бари, масажні салони, магазини. Нічне життя на курорті майже не виражена - є лише пара барів. За гучними дискотеками і шоу краще відправитися в саму Паттайю.

На-Джомтьєн відмінно підійде тим, хто хоче провести більшу частину відпочинку на пляжі. Оцінять його сім'ї з дітьми - тиша і порядок панують в На-Джомтьене. Тури в На-Джомтьєн вибирають ті, хто хоче красиво і зі смаком відпочити в тихій і комфортній обстановці.

Тури в На-Джомтьєн

Наведено ціни турів на 2 чоловік на 7 ночей з вильотом з Москви

пляж

На-Джомтьєн Смуга піщаного пляжу простяглася майже на 3 км уздовж затоки Джомтьєн. Вода майже прозора, водоростей і мулу немає. Пляж дуже широкий, тіснитися, як на Паттайя Біч, не доведеться. Берег обсаджена пальмами, можна відпочити в їх тіні або розкрити парасольку. Спуск в море пологий. На пляжі На-Джомтьєн добре розвинений кайтінг (кайт-серфінг) і віндсерфінг. Можна покататися на водному мотоциклі або «банані». Для урізноманітнення відпочинку ви можете відправитися на острови поруч з курортом, де можна не тільки позасмагати і купуватися, але і зробити безліч пам'ятних фотографій на пляжах «Баунті». До острова Ко Лан ви зможете дістатися на моторному човні всього за 30 хвилин.

Погода

Погода курорту відповідає погоді Паттайї. Всі місяці без винятку в На-Джомтьєн - теплі, денна температура тримається на позначці 31 ° за Цельсієм, а вночі - на 25 ° С. Найспекотнішими вважаються квітень і травень, коли температура підвищується вдень і вночі до 34 ° і 27 ° відповідно. Температура води цілий рік не опускається нижче 27 ° С.

Сезон дощів в Паттайя починається в травні і закінчується на початку листопада. В цей час вода в морі стає каламутною, а великі хвилі і підводні течії роблять купання небезпечним.

Готелі

Майже всі готелі курорту На-Джомтьєн знаходяться на першій лінії і мають власний вихід до моря. Готелі стоять відокремлено, майже в кожному є свій парк, де можна погуляти, розглядаючи екзотичні рослини. Можна знайти і затишний готель з розкиданими по зеленій території гостьовими будиночками - бунгало, і грандіозний готель The Ambassador.

Пам'ятки і розваги

Відпочиваючи в На-Джомтьєн, обов'язково відвідайте театр Алангкарн, де проходять яскраві костюмовані шоу, що розповідають про історію Таїланду . Неподалік від На-Джомтьен розташована зміїна ферма. Місцеві працівники спритно управляються з кобрами. На території можна спробувати зміїний суп і купити лікувальні зілля на основі зміїної отрути.

У красивому парку Нонг Нуч можна затриматися довше і докладніше розглянути тропічні рослини, які тут ростуть.

У красивому парку Нонг Нуч можна затриматися довше і докладніше розглянути тропічні рослини, які тут ростуть

Плавучий ринок - це цікава пам'ятка Таїланду і можливість купити сувеніри в подарунок. Не пропустіть можливість зробити такий незвичайний шопінг.

У дельфінарії ви зможете не тільки подивитися захоплююче шоу, але і навіть поплавати з дельфінами.

кухня

При готелях курорту працюють ресторани, де в будь-який час можна насолодитися неквапливим сніданком, обідом або вечерею. Вечірньої пори тут можна почути живу музику. Столи деяких ресторанів розташувалися прямо на піску, біля моря. Відпочиваючи на курорті На-Джомтьєн ви зможете спробувати свіжі морепродукти: кальмарів, креветки, лобстерів, устриць, краба і т.д.

транспорт

У будь-який час дня і ночі ви зможете на тук-тук доїхати до міста Паттайя, щоб весело провести весь день, вечір або ніч. Для зручності пересування під час відпустки ви також можете орендувати автомобіль або мотобайк. Будьте обережні на дорогах! Орендуйте автомобіль або мотобайк лише в тому випадку, якщо ви маєте водійські права міжнародного зразка.

Новости