Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Салат з крабовими паличками і рисом: рецепт

  1. Салат з крабовими паличками: рецепт
  2. Як приготувати салат з крабовими паличками і рисом

Салат з крабовими паличками і рисом - вишукана і ситна закуска, яка підійде як для святкового меню, так і для буденних трапез. Це одне з тих страв з незвичайним смаком, які можна приготувати з доступних продуктів. Салат з крабовими паличками і рисом - вишукана і ситна закуска, яка підійде як для святкового меню, так і для буденних трапез

Фото: natural-balkan.com

Салат з крабовими паличками: рецепт

Салат з крабовими паличками відрізняється свіжим і оригінальним смаком. Незважаючи на те що для заправки зазвичай використовують майонез, він виходить легким і в той же час ситним завдяки білкам в комбінації зі свіжими овочами та зеленню.

По-особливому привабливий такий салат з крабових паличок взимку і ранньою весною. Він поживний, смачний і ... бюджетний, тому що складається з доступних і недорогих продуктів.

Фото: povar.ru

Оцініть привабливість рецепта, вивчивши набір інгредієнтів:

  • крабові палички - 250 г;
  • консервована кукурудза - ½ банки;
  • рис - ½ склянки;
  • цибуля - 1 шт .;
  • лимонний сік - 2 ст. л .;
  • цукор - ½ ч. л .;
  • курячі яйця - 3 шт .;
  • свіжі огірки - 1 шт .;
  • зелень (кріп і зелена цибуля) - по 1 пучку.

Приправи (сіль і перець) додавайте в останню чергу, щоб не пересолити і не зробити салат надмірно гострим.

Щоб заправити салат з кукурудзою, використовуйте домашній майонез або нежирний йогурт. Для цих цілей знадобиться 4-5 ст. л. такий заправки.

Читайте також: Салат з цвітною капустою і куркою

Як приготувати салат з крабовими паличками і рисом

Технологія приготування салату з крабовими паличками проста і необтяжлива для господині, але вимагає певних навичок і терпіння, оскільки базові інгредієнти доведеться кришити.

Технологія приготування салату з крабовими паличками проста і необтяжлива для господині, але вимагає певних навичок і терпіння, оскільки базові інгредієнти доведеться кришити

Фото: sportobzor.ru

Отже, щоб приготувати смачний і поживний салат з крабових паличок і кукурудзи, виконайте такі дії:

  1. Відваріть яйця, перекладіть їх в ємність з холодною водою. Після охолодження очистіть і поріжте кубиками.
  2. Крабові палички наріжте невеликими шматочками. Пам'ятайте: все компоненти салату потрібно нарізати так, щоб в одній столовій ложці салату присутні всі його інгредієнти.
  3. Цибулю очистіть і дрібно порубати. Залийте його окропом і швидко злийте воду. Таким чином приберете зайву гіркоту і гострий запах цибулі.
  4. Змішайте лимонний сік (оцет) з цукром і замаринуйте в ньому цибулю на 15-20 хвилин.
  5. Налийте в каструлю 2 склянки води, доведіть до кипіння, посоліть і висипте рисову крупу. Відваріть її до готовності (приблизно 15 хвилин). Злийте воду.
  6. Змішайте в мисці яйця, крабові палички, рис, огірки, маринована цибуля, консервовану кукурудзу.
  7. Порубати дрібно зелень і додайте до салату.
  8. Влийте майонез або йогурт і все добре перемішайте.

Фото: qadiniq.net

Для подачі такого салату використовуйте красиву салатницю або розкладіть за спеціальними креманкам. Можете використовувати невеликі тарталетніци. Викладайте в них салат безпосередньо перед подачею, щоб вафельная основі не розм'якла.

Салат з крабовими паличками - гідна альтернатива олів'є і ситним, але важких м'ясних салатів. Поєднання легко засвоюваних білків (крабові палички, яйця) з огірками і зеленню не перевантажити систему травлення, вони засвояться і подарують справжню насолоду гурманам.

Читайте також: Салати з майонезом на швидку руку

Новости