Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури на Хайнань, Китай з прямим перельотом МАУ

Острів Хайнань в Китаї - кращий тропічний курорт в Південно-Східній Азії. Відпочинок на Хайнані - це чудовий пляжний відпочинок в поєднанні з м'яким кліматом, а також цікава туристична програма! Більше інформації про курорт в нашій статті .

Пропонуємо розглянути варіанти турів на Хайнань з прямим перельотом МАУ з Києва. Також доступний вибір турів на найближчі дати та до кінця весни 2018 року зі різними варіантами харчування (сніданки, напівпансіон, повний пансіон).

Виліт з Києва 19 квітня, відпочинок 7 ночей (+ 1 ніч переліт), харчування: сніданки

Wanbo Hotel 4 * - 550 $ Hawaii Hotel 4 * - 550 $ Yin Yun Seaview Holiday Hotel 4 * - 550 $ Bao Hong Jinjiang Hotel Sanya 5 * - 631 $ GuestHouse International Hotel Sanya 4 * - 630 $ Grand Soluxe Hotel & Resort, Sanya 5 * - 635 $ Cactus Resort Sanya by Gloria 5 * - 650 $ Universal Resort Sanya 4 * - 670 $ Sanya Resort Golden Palm 4 * - 680 $ Wyndham Sanya Bay 5 * - 690 $ Pullman Oceanview Sanya Bay Resort & Spa 5 * - 735 $

Ціни на тури на Хайнань вказані з розрахунку на одну людину з розміщенням в двомісному номері. У вартість турів на Хайнань включено: прямий авіапереліт МАУ, проживання, харчування обраного типу, групові трансфери в готель, страхування.

Новости