Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити мийку високого тиску, мінімийка ціна

  1. Champion HP5160
  2. Lavor JD 16
  3. ECO HPW-1317T
  4. Champion HP6140


Champion HP5160

173.68 руб. 1 736 800 руб.

1600 Вт, 360 л / год, максимальна допустима тиск: 130 Бар, максимальна температура на вході: 40 ° C, довжина шланга: 5 м

Детальніше...
86.138613861386 ye

Lavor JD 16

184.08 руб. 1 840 800 руб.

1600 Вт, 330 л / год, максимальний тиск: 100 Бар, максимальна температура на вході: 40 ° C, довжина шланга: 3 м

Детальніше...

91.089108910891 ye

ECO HPW-1317T

250.64 руб. 2 506 400 руб.

1650 Вт, 430 л / год, максимальний тиск: 130 Бар, максимальна температура на вході: 40 ° C, довжина шланга: 6 м

Детальніше...

124.25742574257 ye

Champion HP6140

297.44 руб. 2 974 400 руб.

Потужність 1400 Вт, 360 л / год, максимальний тиск: 120 Бар, максимальна температура на вході: 60 ° C, довжина шланга: 5 м

Детальніше...

147.0297029703 ye


Купувати чи не купувати мийку високого тиску ?
Саме з таким питанням періодично стикаються багато власників приватних будинків, дачники, та й просто автовласники.
Хтось хоче заощадити на поїздках на автомийку, адже ціна на послуги автомийних комплексів тільки дорожчають, на жаль, для автовласників. Хтось хоче порадувати свою чотириколісний ластівку і навести красу, чистоту і блиск на вихідних на дачі. Адже хто ще, крім господаря, знає, як і де треба мити. Для таких цілей цілком можна купити мінімийки побутового класу початкової та середньої рівня. Побутові мийки високого тиску допоможуть періодично наводити чистоту. Але не варто помилятися і вважати, що мийка високого тиску - це тільки мінімийка автомобільна, і ні для чого, крім як для миття машини не може стати в нагоді в господарстві.

Також такі минимойки високого тиску допоможуть відмити задавнену бруд з садових меблів, садової техніки, садового інструменту, наведуть чистоту на сходах і терасах, помиють альтанки на дачі, відмиють навіть дах, при потребі, збиваючи мох з шиферу.

Це вже не тільки мінімийка для автомобіля, а вже більш універсальний апарат, який допоможе наводити чистоту навколо будинку і на ділянці. Є звичайно компактні, які не розраховані на великі навантаження. Але варто спочатку при виборі минимойки визначитися, чи буде ваша майбутня мінімийка використовуватися тільки в якості минимойки для авто або мотоцикла, або Вам вона ще потрібна буде для якихось інших цілей.

А у кого-то завдання складніше, і ці завдання повинні вирішувати більш серйозні апарати високого тиску. Особливо це актуально в сім'ях, які мають більше одного автомобіля і живуть постійно за містом. Постійні поїздки по нашим дорогам залишають незабутні сліди як зовні, так і всередині автомобілів. А якщо ще врахувати, що 8-9 місяців в році у нас, м'яко кажучи, не зовсім чисте дорожнє покриття, то це дуже актуально. І справа не стільки і не стільки в дорожніх службах, а в кліматичних умовах нашої країни.
Але ж так хочеться сідати в чистий автомобіль, і щоб автомобіль був чистий не тільки всередині, а й зовні. Найчастіше ми проводимо в наших імпровізованих будинках на колесах, а у кого-то це ще й офіс, по кілька годин на день.
Якщо всередині навести лоск і чистоту допоможуть пилососи та пароочищувачі Karcher, то наведення чистоти зовні можна довірити тільки справжньому професіоналу. І тут в першу чергу згадуються, звичайно ж, мінімийки Karcher.

Мінімийки Керхер не тільки якісно помиють ваш автомобіль, вони здатні навести чистоту навколо будинку, відмити ваш мотоцикл, дитячий велосипед, мінімийки Керхер відмиють від нагару мангал або барбекю, змиють зі стін будинку або з паркану бруд, що залишилася на пам'ять про зиму. Мийки високого тиску також помиють басейн, гараж, майданчик під парковку, почистять труби і водостоки, які забиваються листям та іншими сторонніми предметами, і навіть проб'ють, при необхідності, каналізацію. Цей список корисних справ, які готова для вас зробити мінімийка Керхер, можна продовжувати дуже довго.

А щоб вам було простіше розібратися з тим, яку купити мінімийки, пропонуємо вам подивитися корисне відео:

Купити мінімийки в Мінську

Вдало купити мінімийки в нашому Інтернет-магазині дуже легко і просто - виберіть вподобану Вам модель і оформите замовлення прямо на сайті.
Отже, якщо Ви вирішили "куплю мінімийки", але при цьому не впевнені у виборі моделі минимойки, то Вам просто необхідно нам зателефонувати. Наш менеджер допоможе Вам і підкаже які минимойки високого тиску як вибрати краще, виходячи їх Ваших побажань і переваг. І не сумнівайтеся в Вашому виборі - це буде, безумовно, краща мінімийка по Вашим критеріям вибору. Адже саме в нашому інтернет магазині Ви зможете купити мінімийки по відмінною ціною і з офіційною гарантією в офіційному сервісному центрі
Звертаємо Вашу увагу, що наш інтернет магазин минимоек також пропонує купити мінімийки в Мінську за безготівковим розрахунком. При цьому напредставленние минимойки ціни за безготівковим розрахунком не відрізняються від цін за готівковий розрахунок. При цьому Ви зможете взяти в залік ПДВ, тому що у нашого підприємства загальна система оподаткування. Так що якщо Ви шукаєте, де можна купити мінімийки Karcher по безналу, то Вам обов'язково потрібно з нами зв'язатися. Далеко не всі інтернет магазини минимоек продають мийки високого тиску з урахуванням ПДВ.

Крім того, що продаж мийок високого тиску відбувається як за готівковий, так і за безготівковий розрахунок, в нашому інтернет магазині Ви зможете купити мінімийки високого тиску в кредит. Якщо Ви хочете купити мінімийки високого тиску в розстрочку, телефонуйте нам, і наші фахівці розкажуть вам, як Ви зможете придбати купити мінімийки Karcher в кредит і в розстрочку. Ви можете легко і просто вибрати, і після цього мийки високого тиску Champion купити в Мінскетак ж, як і в інших населених пунктах нашої країни. Наприклад, як Ви запросто зможете купити мінімийки в Гомелі, Могильові, Бресті, Гродно, Вітебську, Орші, Слуцьку, Шуміліно, Шарківщині, Глибокому, Ушачев, Чашниках, Дісней, Дроздах, Дубровно, Коханово, Лепель, Міорах, Новолукомль, Обол, Поставах , Пінську, Ляховичах, Мікашевичі, Пружанах, Барані, Довске, Костюковичах, Костюківці, Мозирі, Паричей, Річиці, Рогачова, Светлогорске, Уваровичі, Добруші, Вєтці, Бобруйську, Белинічи, Бихові, Ракове, Глуск, Горках, Краснопілля, Мстиславле, Осиповичах , Славгороді, Чаусах, Чернікова, Плещеніци, Радошковичі, Засоби масової інформації ович, Смолевичах, Дзержинську, Заславль, Копилов, галушки, Березино, Борисові, Вілейці, Новогрудку, Мядель, Сморгоні, Ошмянах, Островці, Волковиського, Могильові, Слуцьку, Калинковичах, Орші. А також зможете замовити і купити мінімийки в Могильові, Гродно, Новополоцьку, Барановичах, Жлобіні, Солігорськ, Шклові, Полоцьку, Ліді, Сінний, Свічі, Толочині, Бегомль, Бешенковичах, Богушевської, Боровусі, Верхнедвинск, Верхів'я, Браславі, Ветрино, Антополі, Білоозерськ, Березі, Ганцевичах, Дрогичині, жабинка, Іваново, Івацевичі, Кобрині, Логишин, Луніна, Старобіні, Старих дорогах, Березівці, Дятел, Россі, узді, Крупко, Логойську, Мар'їній Гірці, Світі, Нарочи, Несвіжі, Гродно, Молодечно, Воложині, місто, Зельва, Ивье, Мостах, Скідель, Уріччя, Фані поле, Червене, Бресті, Шпальтах, щука, Орші, Ліді, Солігорськ, Шклові, Полоцьку, Новополоцьку, Жодіно, Пінську, Лунінце, Барановичах, Жлобіні, Слонім, Волковиську або, наприклад, хочете купити міні мийку Керхер в Мінську в кредит або по безналу. Купити мінімийки в Білорусі ще ніколи не було так просто!

Також раді Вам повідомити, що обрані та замовлені в нашому інтернет-магазині минимойки високого тиску Karcher в Мінську з нашого складу кур'єрська служба доставить по всій країні до самого порога Вашого будинку. Жителям столиці вибрані мийки Karcher високого тиску в Мінскенаш магазин вдалих покупок www.udachno.by по Мінскудоставіт протягом дня абсолютно безкоштовно.

Крім того, на мінімийки Karcher ціни в нашому інтернет магазині однакові для всіх регіонів Білорусі, незалежно від того, де купити мінімийки Karcher - чи хочете Ви замовити і купити мінімийки Керхер в Гомелі, Вітебську, Пінську, Могильові, Гродно, Бресті або, наприклад , хочете купити мінімийки Керхер в Мінську з офіційною гарантією з доставкою додому


Новости