Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий рік в Таїланді - що потрібно знати туристу про свято

  1. Особливості подорожі до Таїланду
  2. Що відвідати в Таїланді на Новий рік

Плануючи зустріти Новий рік в Таїланді, потрібно знати, з якими незручностями доведеться зіткнутися, як їх уникнути і що подивитися в країні

Плануючи зустріти Новий рік в Таїланді, потрібно знати, з якими незручностями доведеться зіткнутися, як їх уникнути і що подивитися в країні. Місцеві жителі святкують Новий рік три рази, причому кожна дата відзначається по-особливому. Ви можете відзначити свято за європейськими традиціями або відвідати країну 13 квітня, коли населення відзначає свій Новий рік.

Особливості подорожі до Таїланду

Самий пік напливу туристів в Таїланд припадає саме на кінець грудня Самий пік напливу туристів в Таїланд припадає саме на кінець грудня. Спокуса зустріти свята ніжачись на теплому пляжі настільки великий, що туроператори піднімають ціни на тури в 2-3 рази. Тому покупка путівки обходиться в пристойну суму.

Витрати можна знизити, якщо купити квиток на 30-31 грудня ще в жовтні-листопаді. В цьому випадку ви заощадите близько 50% на поїздку. Перспектива зустріти Новий рік в літаку мало кому здасться привабливою, але, якщо подумати - це відмінний варіант оригінального святкування .

Мінус такого рішення проблеми в тому, що вам доведеться самостійно шукати готель. У вартість туру, звичайно, включено харчування та проживання. У новорічну ніч готелі готують гостям святкові столи. Відмовляючись від покупки туру, ви автоматично втрачаєте можливість відпочити за програмою «все включено». З іншого боку - ви маєте право зняти бунгало на островах, створити атмосферу новорічними прикрасами і відзначити свято в затишній і романтичній обстановці.

Що відвідати в Таїланді на Новий рік

Таиландци відзначають Новий рік також, як і європейці - шумно, весело, з феєрверками. Ви можете відвідати святкові вистави, шоу, і інші заходи, в яких не бракує в ніч на перше січня. Альтернативою традиційним виставам може стати галаслива пляжна вечірка, на яку запрошують відомих ді-джеїв різних країн.

Втомилися від метушні Втомилися від метушні? Замовте столик на двох біля берега моря. Це прекрасна можливість набратися позитивних емоцій в новорічну ніч і проявити увагу один до одного. А на наступний ранок ви зможете зайнятися дайвінгом або серфінгом, благо справа умови для цих заходів відповідні.

Для любителів пізнавати нове в Таїланді створюються екскурсії. Ви можете відвідати один з сусідніх островів або крокодилячу ферму, оглянути національні парки, зробити покупки в численних торгових центрах. При бажанні можна побувати і на всесвітньо відомому шоу трансвеститів, звичайно, якщо ви не належите з упередженням до подібного роду шоу.

Плануючи відвідати Таїланд на Новий рік не забувайте, що створити потрібну атмосферу вам допоможуть різні гаджети . Наприклад, світлодіодна ялина буде прекрасною альтернативою справжньому хвойному дереву.


Втомилися від метушні?

Новости