Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пісні про водіїв автомобілів

  1. В обов'язковому порядку до прочитання:

Шофер автомобіля - одна з популярних, на сьогоднішній день професій

Шофер автомобіля - одна з популярних, на сьогоднішній день професій. Так, справді, досвідчені водії відрізняються від любителів тим, що мають великий досвід і майстерність.

В принципі будь-який, хто має водійські права і водить автомобіль, може назвати себе водієм. Придумано і проспівано безліч пісень про водіїв машин. Добра половина з них оповідає про нелегку роботі в будь-який час року в незалежності від того чи йтиме на вулиці сніг або дощ.

А як приємно їм, сидячи за кермом автомобіля і перебуває на великій відстані від рідної домівки, слухати пісні про водіїв якісь зігрівають душу, втішають їх серце, яке знудьгувалося за рідними, та й просто заспокоюють.

Які конкретно ж пісні про водіїв є популярними? Так як у кожного переваги і свої смаки. Хтось, наприклад, вважає за краще шансон.

Одна з них - чудова пісня Михайла Круга «Доброго шляху» налаштовує водіїв на далекий і важкий шлях, з даної піснею йому не страшні ні спека, ні сніг, ні злива.

Про водіїв-далекобійників проспівано безліч пісень, якісь водії з інтересом прослуховують раз по раз. Це такі впізнавані пісні, як «Далекобійник» у виконанні Зарічного або «Далекобійник», яку виконує Сергій Трофимов:

Чи не подумайте, що пісні про водіїв виконують лише чоловіки. Власну лепту внесли й дами сучасного шоу бізнесу: Тетяна Овсієнко виконала пісню під назвою «Про далекобійника», тим самим не покинула без уваги важку водійські роботу.

А популярна в колах молодого покоління співачка Бьянка заспівала пісню з зрозумілим всім назвою «Шофер». яка кількість повідомлено, написано про водіїв, але щось скоро забувається, а ось пісні залишаються з людиною остаточно.

Можливо, сама впізнанна пісня про водіїв, яку знають і молоде покоління і старше, це «Пісенька водія» зі словами: «Не страшні тобі ні спека, ні сльота ... косогор і різкий поворот, щоб не було потрібно улюбленої плакати ... Міцніше за баранку держись шофер »яку виконує Олег Анофриев:

Крім того в мультиках, можливо почути пісні про водіїв. Наприклад, мультфільм «Пригода кота Леопольда», де кіт співає пісню: «Нехай дорога в далечінь біжить», на перший погляд може здатися, що ця пісня аж ніяк не про водія, але це помилка. Що серйозніше всього для водія?

Звичайно ж, дорога, яка все біжить і біжить, і немає їй фінішу.

Досвідчений шофер солідну частину свого часу проводить за кермом і що він бачить перед власними очима? Само собою зрозуміло дорогу, але ще і міста, села якісь пропливають повз вікна, безслідно розчиняючись за черговим поворотом.

Леонід Агутін також не покинув без уваги водіїв машин, виконавши пісню про водіїв під промовистою назвою «Про водія», у якій за короткий період здалося безліч фанатів і шанувальників.

Порадувала водіїв і відома кілька «Високосний рік», яка присвятила власну пісню «Тихий вогник» настільки відомою і затребуваною професією як шофер автомобіля.

Аркадій Північний заспівав вельми життєву пісню, яка стосувалася певної людини, але майбутнє, якого схожа на багато - «Пісня водія Смирнова».

Заборонено покинути без уваги водіїв важкої техніки, таких як КАМАЗ, БЕЛАЗ, про них то і заспівала свого часу красива кілька «Джинн Тонік», а пісня називається «Шофер КАМАЗа».

Велика кількість пісень про водіїв машин створено: популярних і не дуже, але будь-яка з них несе частинку доброти в їх душу. Так як, як приємно в дорозі слухати музику, яка налаштовує на успішну поїздку, не дозволяє заснути за кермом, та й поряд з цим час пролітає зовсім непомітно.

У кожного власні переваги, що слухати - питання особисте, основне щоб пісня про водіїв несла позитив і не наштовхувало на нехороші думки. І прекрасно в той час, коли така музика супроводжує водіїв протягом всієї поїздки.

Як і в піснях, допомога водію на дорогах приходить з різних сторін.

У разі якщо оптимізувати час відпочинку і праці водіїв, можливо зменшити кількість аварій на дорогах.

Взаємовиручка водіїв машин (http://voditeliauto.ru/voditeli-avtomobilej/vzaimovyruchka-voditelej-avtomobilej.html) у вітчизняній країні має особливе значення.

Пісенька водія Леоніда Утьосова навряд чи покине байдужими представників старшого покоління:

В обов'язковому порядку до прочитання:

Пісні збірник про водіїв


Статті якраз тієї тематики, якої Ви цікавитеся:

  • Пісні про водіїв

    За кермом автомобіля працювати не те, що комфортно, але і іноді крім того радісно, ​​в разі якщо з магнітоли буде звучати піднімає настрій композиція. У довгому шляху по пустельних дорогах хочеться з ...

  • Трудитися водієм автомобіля

    «У той час, коли я виросту, буду працювати водієм!», - весело заявляє забавний шестирічний хлопчина. Шоферская професія приваблює фактично всіх хлопчаків, їх тягне швидкість, романтика далеких ...

  • Етика для водіїв машин

    без сумнівів, будь шофер упевнений в тому, що він керує автомобілем краще за всіх, але як досить часто помітно, що етика для водіїв автомобіля відсутня у більшості. Так як основне на дорозі - це не ...

  • Етика водіїв машин зобов'язана існувати

    Ось у вас видався персональний автомобіль. Крім того, ви крім того здали на водійські права і розумієте, як необхідно водити автомобіль. Лише одних умінь для вірної їзди, в більшості випадків, мало. Ви ...

  • Порядок організації часу відпочинку і праці водіїв машин

    Питання організації роботи водіїв, особливо водіїв-далекобійників, на частку яких припадає великий кількість вантажоперевезень в країні, має величезне значення. Стомився шофер, під керуванням ...

Які конкретно ж пісні про водіїв є популярними?
Що серйозніше всього для водія?
Досвідчений шофер солідну частину свого часу проводить за кермом і що він бачить перед власними очима?

Новости