Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Провести літо всією сім'єю в котеджі в Підмосков'ї

  1. Відпочинок всією сім'єю
  2. проживання
  3. харчування
  4. Басейни і СПА
  5. Заняття спортом
  6. Відпочинок з дітьми
  7. Розваги і свята

Літо - найкращий час для відпочинку з сім'єю. Це сезон відпусток і канікул, і можна виїхати на море. Але поїздка за кордон рідко триває більше двох тижнів, а жити в задушливому місті не хочеться. «Фореста Фестиваль Парк» пропонує провести літній відпочинок в готелі в найближчому Підмосков'ї.

«Фореста Фестиваль Парк» пропонує провести літній відпочинок в готелі в найближчому Підмосков'ї

Відпочинок всією сім'єю

На території пансіонату побудовані гостьові будиночки і котеджі . Ви можете зняти дачу на літо для всієї родини. Готель розташований в 30 км від МКАД, і при необхідності можна їздити на роботу, проводячи решту часу на природі.

Придбайте путівку по системі «Все включено» і забудьте повсякденні турботи. Повноцінна інфраструктура надасть вам всі умови для чудового відпочинку.

Повноцінна інфраструктура надасть вам всі умови для чудового відпочинку

проживання

Номерний фонд «Фореста Фестиваль Парк» включає гостьові будинки. Ви можете зняти будиночок на все літо, де надані умови для комфортного відпочинку: міні-кухня, Wi-Fi, телевізор, місце для паркування. Залежно від кількості проживаючих ви можете зняти будинок з двома основними і трьома додатковими місцями або котедж для великих компаній.

харчування

Якщо ви хочете звільнитися від домашніх обов'язків, для вас організовано щоденне харчування в кафе і ресторанах «Фореста Фестиваль Парк». «Шведський стіл» включає смачне і різноманітне меню. Ви завжди знайдете страви для дітей та людей, яким потрібна дієта. Пропонуються м'ясні та рибні страви, молочні продукти, злаки.

Басейни і СПА

Повноцінний відпочинок неможливий без купання і оздоровчих процедур. З травня по вересень працює відкритий підігріває басейн. Біля нього споруджено волейбольний майданчик з приємним дрібним пісочком. Навколо водної зони розставлені шезлонги і парасольки. Тут же працює літнє кафе, де можна випити смачні прохолодні напої і спробувати соковитий шашлик.

В окремому корпусі розміщений комплекс з басейнами і СПА . Великий дорослий басейн і неглибокий дитячий - улюблене місце гостей готелю. Тут же ви можете замовити послуги масажиста, косметолога та інших фахівців, готових подбати про вашу красу.

Заняття спортом

Крім регулярних водних процедур ви отримаєте можливість займатися улюбленими видами спорту. У тренажерному залі є обладнання для комплексних силових і кардиотренировок. До ваших послуг корт для великого тенісу.

У прокаті є також обладнання для сезонних видів спорту. Влітку ви знайдете тут набір для гри в бадмінтон, велосипеди, роликові ковзани, фрісбі та інші аксесуари для спортивних захоплень.

Поряд з готелем розташоване озеро. Взявши човен напрокат на човнової станції, не відмовте собі в задоволенні відправитися на рибалку.

Відпочинок з дітьми

Відпочинок з дітьми

«Фореста Фестиваль Парк» - сімейний готель. Тут передбачені умови для відпочинку з дітьми різного віку. Щоденний розклад заповнене розвагами для дитини.

Аніматори розробляють програму, починаючи від ранкової зарядки, денних майстер-класів, квестів та організації настільних ігор до вечірньої дитячої дискотеки з розіграшами призів.

В ігровій кімнаті кожен малюк знайде безліч іграшок, в тому числі величезних плюшевих ведмедів, транспорт, в якому можна кататися, розмістившись цілком, ляльки, машинки і багато іншого. Для сюжетно-рольових ігор тут варто дитяча кухня з посудом та інші меблі.

Старші діти також знайдуть масу цікавих занять в дитячій кімнаті. Наприклад, пазли і настільні ігри для однієї людини, пари або компанії, цікаві книги.

Для ігор на свіжому повітрі ми побудували кілька дитячих майданчиків з гойдалками, пісочницями, міні-скеледромі та іншим обладнанням для маленьких непосид.

Пам'ятка пансіонату - власний контактний зоопарк. Свинки, оленята, кролики та павичі - тут часто з'являються нові тварини, які миттєво стають улюбленцями гостей «Фореста Фестиваль Парк».

Розваги і свята

Розваги і свята

Будь велике свято, Новий рік, 8 березня, 1 квітня в готелі зустрічають весело і дружно. Але якщо у вас намічається своє торжество - день народження, ювілей, корпоратив - ми з задоволенням допоможемо вам відзначити пам'ятну дату.

Для банкетів на території пансіонату передбачені красиві майданчики. Особливо приємно проводити час компанією під навісом наметів. При бажанні орендуйте зали ресторанів. Для незвичайних вечорів виберіть місце біля відкритого басейну, на березі озера або в лісовому масиві і влаштуйте характерний тематичне свято.

Ми пропонуємо скористатися послугами тамади, ді-джея, замовити шоу-програми та феєрверки. аніматори продумають сценарій і ваші гості точно не занудьгують.

Не упускайте можливість провести літо на природі, навіть якщо частина часу вам потрібно працювати. Близькість підмосковного готелю «Фореста Фестиваль Парк» до міста і ретельно продумана інфраструктура розташовують зняти котедж або будиночок на літо і провести його всією сім'єю з користю.

Новости