Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує пляшка шампанського: боско, Абрау-Дюрсо, Асті, Мондоро, брют, санто Стефано

  1. Скільки коштує шампанське
  2. Певні види і сорти ігристих вин (шампанського)

Шампанське (ігристе вино ) Для багатьох з нас є обов'язковим атрибутом свята. Яка Новорічна ніч або весілля обходиться без цього напою? Традиція відкрити пляшку шампанського в найвідповідальніший момент міцно закріпилася в нашій свідомості. Тому до вибору даного напою багато хто ставиться відповідально.

Хочеться відзначити, що види шампанського відрізняються тим, в якому регіоні був проведений напій, сорт винограду використовується в приготуванні. А ось об'єднуючим фактором для даної категорії алкоголю є технологія виготовлення, яка удосконалювалася століттями по сьогоднішній день. Виготовляється напій шляхом вторинного зброджування вина. Походить від назви французької провінції Шампань.

Давайте ж поговоримо про вартість різних сортів ігристих вин.

Скільки коштує шампанське

Скільки коштує шампанське

Для початку акцентуємо увагу на рядових виробниках. Пляшку звичайного ігристого ви можете придбати від 164 рублів за 0,75 л і вище, залежно від виробника і згідно з документом про мінімальні ціни на ігристі вина і шампанське від 25 липня 2016 року. Ціни на ігристі вина залежать від технології виготовлення, сортів винограду і витримай. Звідси порада: при виборі шампанського в магазині уважно вивчайте інформацію від виробника, яку він розміщує на пляшці, щоб потім не розчаруватися у своєму виборі.

Певні види і сорти ігристих вин (шампанського)

Певні види і сорти ігристих вин (шампанського)

Тепер давайте розглянемо, для прикладу, деякі сорти і приблизну їх вартість.
Скільки коштує шампанське Боско - це ігристе вино можна придбати від 250 рублів. Ці алкогольні напої бувають декількох видів і виробляються в Росії або Литві. Хороший бюджетний варіант і красиво оформлена пляшка. Має приємний фруктовий присмак.

Скільки коштує шампанське Абрау-Дюрсо? Ціна варіюється від 300 до 17000 рублів. На будь-який смак і гаманець. Ігристе вино виготовляється в Росії в однойменному селищі Краснодарського Краю. Виготовляється за старовинними рецептами, витримується і зберігається за правилами. Має презентабельну упаковку. За відгуками не має неприємних наслідків.

Скільки коштує шампанське Асті, буде залежить від бренду. Давайте розглянемо докладніше. Асті є виноробної територією на півночі Італії. Подібні ігристі вина виробляються виключно з сорту винограду мускат білий. Мають не високий вміст алкоголю і солодкий смак. Для прикладу пляшка ігристого мартіні Асті обійдеться вам в межах 900 рублів, а Астібренда Чинзано близько 1050 рублів.

Скільки коштує шампанське Мондоро від 1200 і вище. Один з лідерів ринку елітного алкоголю. Виробляється в Італії. Характеризується приємним смаком і присмаком. Відрізняється оригінальним дизайном пляшки і підійде як для вишуканих вечорів, так і для пишних урочистостей.

Скільки коштує шампанське Брют? Тут складно говорити про конкретну ціну, так як різновидів цього сорту ігристого вина досить велика кількість. Все буде залежати від конкретного виробника. Брютом називають сухе ігристе вино, в якому кількість цукру зведено до мінімуму або навіть до нуля, тому ігристі вина даної категорії слід вибирати тільки шанувальникам.

Скільки коштує шампанське Санто Стефано? Однойменний винний напій досить бюджетний варіант, його ціна коливається від 140 рублів за пляшку стандартного обсягу 0,75 л. має кілька різновидів. Володіє присутністю медового присмаку, має досить строгий дизайн упаковки, без зайвих деталей. Виробляється в Росії.

Середня ціна шампанського - 200 рублів за пляшку

У даній статті ми звернулися до однієї із значущих і найбільш різноманітних видів категорії алкогольних напоїв - шампанське або ігристе вино. Розглянули деякі з різноманіття існуючих сортів. Торкнулися цінової політики та історії походження цих напоїв. На сьогоднішній день шампанське можна придбати практично в будь-якому магазині і мережі інтернет. Як говорилося вище, вибір ігристих вин величезний і різноманітний, кожен може знайти напій для будь-якої події в різної цінової категорії. Всю необхідну інформацію про сорти і країні виробника ви можете знайти на зацікавив вас товар.

Яка Новорічна ніч або весілля обходиться без цього напою?
Скільки коштує шампанське Абрау-Дюрсо?
Скільки коштує шампанське Брют?
Скільки коштує шампанське Санто Стефано?

Новости