Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шампанське «Лев Голіцин» - прізводітель, види, історія + Відео

  1. 1 Чим обумовлений вибір імені бренду? Чому завод шампанських вин в Питербурге з гордістю пропонує...
  2. 2 Шампанське або все ж ігристе вино?
  3. 3 Бренд «Лев Голіцин»

1 Чим обумовлений вибір імені бренду?

Чому завод шампанських вин в Питербурге з гордістю пропонує ігристе вино преміум класу під брендом "Лев Голіцин"? Князь Голіцин зіграв визначальну роль у розвитку виноробства в Росії. Саме він створив шампанське за оригінальною технологією, яка була визнана французькими виноробами. У 1900 році він представив мускатне ігристе вино з кримського винограду, приготованого на його особистому заводі, під виглядом французького шампанського. Напій підкорив маститих суддів і знавців ігристих вин, вони віддали йому свої голоси і той отримав гран-прі.

Навіть після того, як князь розкрив свій підроблення, французам нічого не залишалося, як визнати, що в Росії змогли зробити виняткове шампанське.

Навіть після того, як князь розкрив свій підроблення, французам нічого не залишалося, як визнати, що в Росії змогли зробити виняткове шампанське

пропонуємо Вам ознайомитися

Природно, що ім'я князя Голіцина має певне політичне значення. Тому коли завод "Ігристі вина" в Санкт-Петербурзі запустив нову лінію шампанських вин, їх було вирішено представити на ринку під звучним ім'ям найвідомішого російського винороба.

Сьогодні підхід до виробництва шампанського змінився. Зовсім не обов'язково будувати завод безпосередньо біля виноградника. Завод "Ігристі вина" в Питербурге отримує сировину з країн Європи, Африки, Південної Америки. Відзначимо, що багато сировини доставляють і з Нового Світу - вотчини князя Голіцина.

Важливо знати! Найпростіший спосіб зі 100% гарантією результату вилікуватися від алкоголізму без таблеток, уколів і лікарів. Дізнайтеся, як наша читачка, Тетяна, позбавила чоловіка від алкоголізму, без його відома ... Читати докладніше ...

2 Шампанське або все ж ігристе вино?

Головна суперечка як завжди йде навколо визначення. В принципі, жодна ігристе вино, вироблене поза провінції Шампань, не може з повним правом називатися шампанським. З іншого боку, якщо описати шампанське як напій, вироблений класичним пляшковим методом і з певними органолептичними якостями, то багато ігристих вин можуть носити звучне ім'я шампанського. Власне, сам Лев Голіцин зміг довести цей факт не тільки в Росії, але і самим французам.

Як виробник, завод "Ігристі вина" робить все можливе, щоб запропонувати своїм клієнтам якісний продукт. Санкт-Петербург - це перш за все великий порт, тому у заводу є величезна перевага. Сюди без проблем і в досить стислі терміни можна доставити виноград з самих різних виноробних регіонів.

Сюди без проблем і в досить стислі терміни можна доставити виноград з самих різних виноробних регіонів

Постачальники матеріалу вибираються щороку. Кліматичні умови можуть змінюватися. Ретельно відстежуючи погоду та інші місцеві особливості різних виноробних регіонів, фахівці заводу "Ігристі вина" відбирають претендентів. Вони особисто відвідують всі виноградники, з яких будуть поставляти виноматеріал для виробництва ігристого вина.

Контроль якості проводиться на кожному виробничому етапі. Знімаються проби і вживаються заходи щодо стабілізації смаку. Будь то брют або напівсолодке ігристе, воно буде знаходитися в обумовлених рамках смаку і аромату.

Те, що було немислимо 150 років тому, сьогодні стало реальністю. Завдяки сучасним технологіям в Петербурзі виробляють справжнє шампанське під брендом "Лев Голіцин".

3 Бренд «Лев Голіцин»

Лінія "Спадщина майстра" Лев Голіцин' "створювалася з дотриманням правил запатентованої технології заводу" Новий Світ "по вирощуванню, ассамбляж і додаткової витримці ігристого вина.

У лінії всього три білих ігристих вина . Це сухе вино або брют, напівсухе і напівсолодке вино. Кожна пляшка коштує пильної уваги. Адже вона не тільки претендує на звання шампанського, але ще і носить ім'я "Лев Голіцин" на етикетці.

Для незнатока ці вина дуже схожі один на одного. Однак це не означає, що вони погані. Ігристі вина цієї лінії відповідають не тільки високим вимогам європейської якості, але і враховують смаки середньостатистичного споживача. Відзначимо, що ціна на це шампанське хоч і не найнижча, але цілком підйомна. Ці вина часто вибирають для великих свят і знаменних дат.

Чим обумовлений вибір імені бренду?
Шампанське або все ж ігристе вино?
Чому завод шампанських вин в Питербурге з гордістю пропонує ігристе вино преміум класу під брендом "Лев Голіцин"?
Шампанське або все ж ігристе вино?

Новости