Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити Шампаснкое Crystal Louis Roederer (Кристал) в Україні! елітний алкоголь

Надаємо Вашій увазі елітний алкогольний напій, який перевершує всіх своїх конкурентів за всіма параметрами. Шампанське "Cristal" - це символ престижу і розкоші, шампанське-легенда, краще шампанське (cuvee de prestige) будинку Louis Roederer. Воно було створено в 1876 році для російського імператора Олександра II. Зараз - це одне з найпрестижніших і елітних шампанських в світі. "Кристал" проводиться з кращого винограду, вирощеного тільки на ділянках класу Гран Грю, що є власністю компанії Луї Родерер. Шампанське Кристал ціна Луї Родерер. Заснований понад два століття тому, цей будинок, єдиний з великих виробників, зберіг незалежність від міжнародних корпорацій і залишається, мабуть, останнім уламком сімейних виноробних традицій в Шампані, випускаючи щорічно лише 2,5 млн. Пляшок ігристого вина найвищої якості. Louis Roederer - це один з найстаріших Будинків Шампані, У нас Ви можете купити шампанське Кристал Луї Родерер по супер ціні!

На прилавку нашого інтернет магазину «еліт-алко», Ви можете зустріти дві лінійки продукції від компанії Cristal Louis Roederer. Шампанське Cristal Louis Roederer Brut вважається прекрасним зразком високої якості. У ньому Ви зможете вловити приємні акорди з винограду, лакриці і ягід. У смаку домінує присмак стиглих фруктів і ванілі. В цілому це відмінний напій, який прикрасить будь-яке свято. Шампанське Cristal Louis Roederer Rose часто можна зустріти на світських заходах, на яких зустрічаються всі зірки. Аромат наповнений прянощами і фруктами. Смак в свою чергу дуже ніжний і запам'ятовується, присутні нотки фруктів і винограду.

Прекрасним гастрономічним сполученням до шампанського будуть фрукти, десерти і омари. Перед подачею, напій потрібно охолодити, що допоможе повністю розкрити смак і аромат напою. Зробіть свій вибір - прямо зараз і Ви не пошкодуєте.

Зробіть свій вибір - прямо зараз і Ви не пошкодуєте

купити шампанське Кристал з доставкою по всій Україні. Телефонуйте і замовляйте шампанське преміум класу Crystal Louis Roederer (Кристал) ціна якого Вас приємно здивує. У нас найкращі ціни на шампанське! Запевняємо Вас, що кращого шампанського Ви ще не пробували, не вірите? Переконайтеся особисто. Для отримання більш докладної інформації про товар, звертайтеся до наших консультантів. Доставка по всіх містах і областях України.

Запевняємо Вас, що кращого шампанського Ви ще не пробували, не вірите?

Новости