Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Катамаран з пластикових пляшок своїми руками

  1. Катамаран з пластикових пляшок
  2. пластикові відходи

Катамаран збудований з 12 500 перероблених пластикових пляшок своїми руками, через чотири місяці плавання через Тихий океан, прибув в порт Сіднея. Метою подорожі, було бажання, привернути увагу громадськості до загрози пластикових відходів.

Катамаран з пластикових пляшок

Катамаран з пластикових пляшок

До речі дешеві авіаквитки ви зможете купити замовити або забронювати на сайті Там же ви зможете замовити або забронювати авіа-таксі. чартери або ж дешеві готелі по всьому світу сплативши замовлення кредитною карткою.

Шість членів екіпажу судна «пластика», катамарана пройшли через сильний шторм під час подорожі до місця призначення в Сіднеї. Корабель покинув Сан-Франциско двадцятого березня, і заходив на різні острови, в південній частині Тихого океану, включаючи Кірібаті і Самоа.

Де Ротшильд (31), нащадок знаменитої британської сім'ї банкірів, сказав, що ідея будівництва такого катамарана з пластикових пляшок, прийшла йому в голову, коли він читав доповідь Організації Об'єднаних Націй в 2006 році, в якому говориться, що відходи, особливо пластикові, являє серйозну загрозу для світового океану.

Він сказав, що він думає, це хороший спосіб довести, що відходи можуть бути ефективно використані повторно, щоб зробити човен. Човен - катамаран охрестили Kon Tiki, на якому дослідник Тор Hejerdal в 1974 році переплив через Тихий океан. Вона була побудована з матеріалів, які повністю придатні для вторинної переробки.

Катамаран з пластикових пляшок
Катамаран з пластикових пляшок   Вcе час подорожі на катамарані з пластикових пляшок побудованого своїми руками, а це 128 днів, шість членів екіпажу, в тому числі одна жінка, жили в невеликому салоні, і їли консерви з додаванням овочів, які вирощували на невеликій палубі
Вcе час подорожі на катамарані з пластикових пляшок побудованого своїми руками, а це 128 днів, шість членів екіпажу, в тому числі одна жінка, жили в невеликому салоні, і їли консерви з додаванням овочів, які вирощували на невеликій палубі.

Всі ми звикли вважати, що пластикові відходи завдають тільки шкоди навколишньому середовищу і боротися з відходами цими дуже і дуже важко. Але, знаходяться ентузіасти винахідники, які змогли довести те що пластикові відходи можуть приносити ще й велику користь в побуті і не тільки і що з них можна зробити дуже багато чого корисного для нашої з вами життя.

пластикові відходи

пластикові відходи

Почнемо з того, що як виявилося, пластиковими відходами в наш час можна навіть машини заправляти. Не в прямому звичайно сенсі, але все ж це так і є. Японець один, придумав машину для переробки пластикових відходів в паливо автомобільне і не тільки придумав, а вже і зробив його і бензин справжнісінький із пластику отримує, яким автомобіль і заправляє благополучно свій і не тільки.

А подивіться тільки, на скільки всяких різних корисних виробів можна зробити навіть на замовлення з простого пластика. Тут, ви отримаєте все що душа ваша побажає. Я, навіть не можу перерахувати все те корисне, що можна зробити з пластикових відходів.

Про користь пластикових відходів

Один студент наприклад, придумав установку, яка з пластикових відходів вуглець виробляє. А виробництво металу без вуглецю просто неможливо ніяк. А оскільки відходів цих накопичилося багато то і вуглецю дешевого отримати теж чимало можна і забезпечити всю промисловість ним.

Можна меблі випускати з пластикових відходів, прищіпки робити або вішалки для одягу і для білизни, Найрізноманітніші вироби для сантехніки, ванних кімнат та оздоблювальні матеріали в кінці кінців, які вологи не бояться. Ось вам і пластикові шкідливі відходи. Виходить, що даремно ми їх так боїмося. Просто користуватися ще ними не навчилися як слід.

Новости