Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чоловік на плоту з пластикових пляшок тікав по морю від геїв

На саморобної конструкції житель Воронежа плавав майже добу. На саморобної конструкції житель Воронежа плавав майже добу

У Керченській протоці недалеко від російської Анапи в морі виловили чоловіка, який плив на саморобному плоту з пластикових пляшок.

Чоловіки, яким на вигляд років 50, врятував екіпаж пасажирського катамарана "Сочі-1", пише ridus.ru.

На катамарані чоловікові надали першу медичну допомогу, напоїли чаєм, дали поїсти і відправили в гарячий душ. Вже на березі на морському вокзалі в Керчі катамаран зі "мандрівником" зустрічали швидка допомога (щоб оглянути чоловіка, чи немає у нього травм або захворювань), правоохоронці та рятувальники.

Очевидці розповідають, що після того, як чоловік прийшов до тями, він повідомив, що сам з російського Воронежа. Нібито він подорожував по морю на плоту з пластикових пляшок. У відкритому морі був близько доби. І, за його словами, він "рятувався на плоту від осіб нетрадиційної сексуальної орієнтації". Росіянина відправили на катамарані тому, в Анапу.

Нагадаємо, в Росії в останні роки ведуть активну боротьбу з геями - їх публічно засуджують, б'ють. Після перемоги на цьогорічному "Євробаченні" бородатого трансвестита Кончити Вурст чимало російських політиків відзначили, що цей пісенний конкурс деградував, пропагує нетрадиційні сексуальні відносини.

Тим часом Кончіта Вурст заявила , Що все ж приїде в Росію на афтепаті "Євробачення-2014". Крім того, росіяни хочуть створити свій аналог "Євробачення". У той же час в російському шоу-бізнесі чимало артистів-геїв, які не відкидають свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Підписуйтесь на аккаунт Національного ЛГБТ-порталу України в ВКонтакте , Twitter і Facebook : В одній стрічці - все найцікавіше з ЛГБТ-життя України і світу.

джерело: ТСН

Тепер, завдяки Aperio Lux , ЛГБТ-портал можна чітатьна iPhone і iPad

Тепер, завдяки   Aperio Lux   , ЛГБТ-портал можна чітатьна iPhone і iPad

Новости