Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Алкоголь.КОМ - Новини - Скільки коштує найдорожча пляшка рому?

Чесно кажучи, виникають подвійні відчуття. З одного боку, сто тисяч євро за пляшку рому - якось перебір. З іншого - за пляшку віскі порівнянного віку просять більше . Чесно кажучи, виникають подвійні відчуття

Ром також як і багато інших міцні напої, витримується в бочках. І термін витримки, як і у випадку з іншим міцним алкоголем, не завжди позитивно позначиться на якості .

І термін витримки, як і у випадку з іншим міцним алкоголем, не завжди позитивно   позначиться на якості

В даному випадку, пропозиція була дуже цікаве: продавався ром 1966 року закладки. Складно уявити, що рома такого віку в світі багато, явно менше, ніж віскі. Крім того, до нього додавалася кришталева пляшка з золотом і діамантами, а частина виручених грошей ще й у фонд боротьби з серповидно-клітинною анемією направили.

Крім того, до нього додавалася кришталева пляшка з золотом і діамантами, а частина виручених грошей ще й у фонд боротьби з серповидно-клітинною анемією направили

Ще одна пляшка, але виконана в бронзі, пішла вже за 19 тисяч євро.

Ще одна пляшка, але виконана в бронзі, пішла вже за 19 тисяч євро

Ром був проведений винокурнею ( «ромокурней») Clément, розташованої на Мартініці. Нагадаємо, що Мартинюк - острів в Карибському морі, що належить Франції. Це наклало відбиток і на приготування рому : У нього дещо інший спосіб дистиляції, і бочки для нього також інші.

Новости