Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курси китайської мови в Таллінні. Для початківців і ... З цікавою "родзинкою :)"

_   Tere, Tallinn

_   Tere, Tallinn _
Tere, Tallinn! Hello, World! Привіт всім!
Детальніше про "Китайську родзинку" в нашій школі.
Як Ви почнете вчити китайську мову в школі Atlasnet?

Початковий курс китайської мови складається з 60 годин.
Але є "родзинка"!
Ви починаєте вивчати китайську на базі російської мови (40-50 годин) з викладачем Анастасією або Аліною, а потім ви потрапляєте в руки китаянки Junhong Gao (Susan) і відточуєте вимова,
граматику, лист і готуєтеся до курсу китайської мови для продовжують. Китайська мова складний, один курс-це одна, перша буква китайської мови.

Курс китайської мови для продовжують
Також складається з 60 годин і проходить так:
30 годин на базі російської мови і 30 годин з носієм китайської мови, вчителькою Junhong Gao.
Якщо група "Китайська мова для продовжують" сформована з учнів, які вчили китайську мову в іншій школі, необхідно тестування і, в залежності від рівня студентів, їм будуть запропоновані різні співвідношення "Китайський на базі російського" і "Китайський з носієм" для досягнення максимальних результатів.
Курси китайської мови в Таллінні індивідуально.
Ми пропонуємо заняття і на базі російського, і на базі англійської або китайської мов.
> Про викладачів китайської мови <> Навіщо вчити мови? Чітко і ясно тут. <
Початковий курс китайської мови складається з 60 годин Зацікавлені вчити китайську мову?
Зателефонуйте 552 1112, 610 9466, ми запропонуємо Вам те, що Вам дійсно підійде!
Хороші викладачі. Нормальна ціна. Що ще потрібно, щоб зустріти старість вчитися? Будь реалістом, вчи китайський!

Будь реалістом, вчи китайський

Трохи про Китай і китайській мові.
Китайська мова є одним з найпоширеніших мов у світі. Це офіційна мова До ітайской Н ародно Р еспубліка і найважливіший представник сино-тибетської (китайсько-тибетської) мовної сім'ї. На китайському говорять щонайменше 90% більше ніж мільярдного населення Китаю. Він також поширений і в Індонезії, Камбоджі, Лаосі, В'єтнамі, М'янмі, Малайзії, Таїланді, Сінгапурі та інших країнах. За статистичними даними 1989 року, число говорять китайською мовою за межами так званого «великого» Китаю, що включає Тайвань, Макао (Аоминь) і Гонконг (нині Сянган в складі КНР), становило приблизно 50 млн. Китайської писемністю протягом століть користувалися в сусідніх з Китаєм країнах, таких як Японія і Корея, мови яких не є споріднені ми китайському. У китайському писемній мові кожен ієрогліф позначає окремий склад і окрему морфему (мінімальна неподільна значуща частина слова). Вважається, що загальна кількість ієрогліфів перевищує 80 тисяч, однак більша їх частина присутня лише в пам'ятниках китайської класичної літератури.

Засвоївши близько 500 найбільш вживаних ієрогліфів, Ви можете зрозуміти до 80% сучасного китайського тексту, а оволодіння 1000 або 2400 ієрогліфічними знаками підвищує цей показник до 91% або 99% відповідно.

Історія китайського мову а налічує більше 5000 років. Це - найдавніший мову світу. Вивчаючи китайську мову, у Вас з'явиться прекрасна можливість ближче познайомитися з історією Китаю, його багатющою культурою, багатогранним і самобутнім мистецтвом, його традиціями і звичаями, а також з основними напрямами китайської філософії і релігією, унікальність якої полягає в тому, що вона єдина з великих релігій людства почала свій розвиток в ізоляції, не відчуваючи вплив із зовні. Само по собі вивчення китайської мови у, поза всякими сумнівами, представляє великий інтерес, а відповідно до сучасних умов, враховуючи стрімко розвиваються торгово - економічні відносини з Китаєм і бурхливе зростання самого Китаю, знати китайську мову - буде дуже корисно.

Курси китайської мови, безсумнівно, нададуть велику допомогу всім тим, хто цікавиться культурою та літературою Сходу, китайськими бойовими єдиноборствами і медициною і, природно, тим, хто збирається відкрити свій бізнес в Китаї або вже сотрунічает з китайськими компаніями. Однак слід пам'ятати, що при вивченні китайської мови Вам неминуче будуть потрібні певні терпіння і посидючість, як, власне кажучи, і при вивченні будь-якої іноземної мови.


Публікація про групу, яка вивчає китайський язик.В Столиця (Tallinn) (Відкриється в новому вікні).
Публікація на нашому сайте- Розвиток китайської мови в Естонії. ієрогліф удача
Курси китайської мови в Atlasnet- випуск першої групи .

ХТО ВЧИТЬ? ІНФОРМАЦІЯ ПРО всім вчителям ATLASNET (С ВІДЕО)
Все відео на YOU TUBE Ставте Like / Подобається! (Посилання відкриється в новому вікні)
Ми на Facebook Ставте Like / Подобається! (Посилання відкриється в новому вікні)
Ми В контакті! Є контакт! (Посилання відкриється в новому вікні)
Відгуки про нас - http://www.atlasnet.ee/otzuv
Atlasnet? Що всередині?
Тел. (По-русски) - +372 5521112, + 372 6109466 Eestikeelne info: +372 558 6776
Люди чекають чудес від життя, не розуміючи, що чудеса потрібно створювати самим :)
Центр Atlasnet в центрі Таллінна. Narva mnt.7 10117 Пн.-Пт. з 8: 00-20: 00, Сб. 10: 00-17: 00 (Влітку в суботу закрито.)
Шукаєте курси китайської мови в Талліні? Atlasnet! Вчися із задоволенням :)


Привіт :) Ми теги цієї сторінки! Допомагаємо нести розумне, добре, вічне людям і просуваємо хорошу школу, адже освіта врятує світ :) Отже: Atlasnet- приватна школа, в якій результативно і весело викладається: китайський і інші іноземні мови. Японський? Теж є :)) Теги сторінки: китайську мову, курси китайської мови в Таллінні, китайські уроки, мовна школа в Таллінні, школа Atlasnet відгуки, китайський розмовну мову, навчання китайській мові, мовні курси, хороший учитель китайського, кращі вчителі в Талліні, китайська культура, вивчення китайської культури через мову китайців, китайські діалекти, Tallinn, як вивчити китайську, де вчитися в Таллінні мов, позитивна школа, вік живи вік учись, як буде по китайськи вік живи вік учись ?, ієрогліф удача, курси китайської з носієм мови

Як Ви почнете вчити китайську мову в школі Atlasnet?
Що ще потрібно, щоб зустріти старість вчитися?
ХТО ВЧИТЬ?
Що всередині?
Шукаєте курси китайської мови в Талліні?
Японський?

Новости